Skalica – Žilina 4:0 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 7:0 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 27.09.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:50
    Marcinko chcel poriadne tvrdo vypáliť, ale jeho hokejka len tak zaprašťala!
     
    57:12
    Košice dali gól!

    Tak toto už zrejme bude koniec. MAREK SVATOŠ zavŕšil obrat košických hokejistov strelou z hranice pravého kruhu a nedal Kalembovi šancu na zákrok. Asistencie si pripisujú Ladislav Nagy a Peter Bartoš.
     
    55:36
    Dnešné stretnutie sleduje 4370 divákov.
     
    53:50
    Košice dali gól!

    Košičania sa prvýkrát v stretnutí ujímajú vedenia! GABRIEL SPILAR dostal do medzikružia ideálnu prihrávku, po ktorej zaváhať nemohol. Za asistenciu môže ďakovať Miroslavovi Macejkovi. Pre Spilara je to už druhý presný zásah v tomto stretnutí.
     
    50:57
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti opäť vyrovnávajú! Od útočnej modrej čiary vystrelil JURAJ CEBÁK a aj keď sa mi zdalo, že bol puk ešte tečovaný, na streleckej listine je práve košický zadák. Asistencie si pripisujú Ladislav Nagy a Peter Bartoš.
     
    47:21
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa azda prvou strelou v druhej časti hry opäť ujímajú vedenia! Košičania si v strede klziska nerozumeli a v útočnej tretine s pukom na hokejke PATRICK WHITE zaváhať nemohol. Asistencia: Eric Meland.
     
    42:12
    Spilar sa sám rútil na bránu, ale v poslednej chvíli tesne pred zakončením bol zrazený k zemi a Kalembu prekonať nemohol.
     
    37:07
    Takmer až od útočnej modrej čiary pálil domáci obranca Cebák, ale nebol presný a dôrazný. Pri pokuse o dorážku sa jeho spoluhráči navyše previnili faulom a tak si opäť zahrajeme 4 proti 4.

    Na trestnej lavici Košičan Bartoš na 2 minúty za seknutie.
     
    36:09
    Vylúčenie hostí. Bambúch dve minúty za vyhodenie puku.
     
    32:42
    Takmer som to zakríkla! Jenčík sa dostal k puku v strednej tretine a sám sa rútil na Kalembu, ale ten predviedol ďalší skvelý zákrok.
     
    32:02
    Vylúčenie Košíc. Štrbák dve minúty za držanie.
     
    31:33
    Vylúčenie na strane hostí. Meland dve minúty za seknutie.
     
    29:31
    Košice dali gól!

    Po dlhšom čase vzrušenie na ľade! GABRIEL SPILAR sa s tým nebabral, s pukom na hokejke sám prešiel útočnou tretinou až sa natlačil do zakončenia. Spred brány bekhendom zavesil puk do siete a vyrovnal na 1:1. Asistenciu si pripisuje Richard Jenčík.
     
    23:36
    Vylúčenie hostí. Rosandič 2 minúty za hru so zdvihnutou hokejkou
     
    18:17
    Vylúčenie hostí. Macík 2 minúty za seknutie.
     
    11:32
    Banská Bystrica už mohla vyhrávať rozdielom dvoch presných zásahov! Košičania pri vlastnom striedaní v strednom pásme neustrážili Saracina, ktorý sa rútil na bránu, ale z uhla nedokázal Hyláka strelou k pravej žrdi prekvapiť.
     
    10:03
    Banská Bystrica dala gól!

    Predsa len sa hosťom podarilo využiť výhodu presilovej hry a otvárajú skóre tohto stretnutia! 3 sekundy pred koncom Štrbákovho trestu sa do zakončenia natlačili azda všetci Barani prítomní v útočnom pásme a puk za čiaru napokon pri ľavej žrdi pretlačil MATÚŠ CHOVAN. Asistenciu si pripisuje Lukáš Handlovský.
     
    08:06
    Vylúčenie Košíc. Štrbák dve minúty za hrubosť.
     
    07:01
    Sojčík musí Kalembu preklínať! Ani na druhý pokus sa mu puk do siete dopraviť nepodarilo. Z ľavej strany tvrdo vypálil, ale hosťujúci brankár sa skvele presunul a puk zneškodnil.
     
    06:40
    Košičania mohli vyhrávať! Sojčík zaviezol puk do pásma a nesebecky ho hodil pred bránu. Tam ho do siete tlačili Marcinko i Bicek, ale ani jednému z nich sa to nepodarilo. Puk sa pomaly kĺzal za čiaru, ale presne na jej hranici ho lapačkou zastavil brankár hostí!
     
    05:40
    Košickou Steel arénou to len tak zahučalo! Na Kalembu letela tvrdá rana od mantinelu v podaní Pašeka, ale hosťujúci gólman predviedol bezchybný zákrok lapačkou.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 30. Spilar (Jenčík), 51. Cebák (Nagy, Bartoš), 54. Spilar (Macejko), 58. Svatoš (Nagy, Bartoš) – 11. Matúš Chovan (Handlovský), 48. White (Meland)


    HC Košice: Hylák – Šeda, Novák, Štrbák (C), Cebák, Macejko, Deyl, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Nagy, Bartoš, Svatoš – Jenčík, Pašek (A), Spilar – Konečný, Slovák, Hrnka, Češík
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Saracino, Meland, Bambúch, Styk, Rosandič, Zošiak, Martin – Handlovský, White, Kafka – Kadura, Heizer, Macík – Fajčák, Matúš Chovan, Lamper – Dolník, Hegyi, Žilka

    Rozhodčí: Orolin – Holienka, Jobbágy

    Diváci: 4370
    bahis siteleri