Skalica – Žilina 4:0 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 7:0 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 27.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V úvode tretej dvadsaťminútovky hokejisti Popradu opäť zaskočili Trenčanov svojim ofenzívnym výkonom, keď v 52. minúte zvyšoval už na 4:0 popradský kapitán Arné Kroták. Následne sa však domáci mierne stiahli do defenzívy, čo však hokejisti Dukly využili na rýchly protiútok. Ten využil v 56. minúte Tomáš Klíma, ktorý prekonal gólmana Sidora aspoň jedným čestným gólom.

    Popradčania si po skvelom výkone pripisujú na svoje konto jasné tri body, zatiaľčo Trenčania ostávajú bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:08:58)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Nemček chcel dopredu vysunúť Lukáša Klímu, no napokon sa mu to nepodarilo. Šancu Trenčína na svojej hokejke zachytil pozorný Gaborčík.
     
    59:03
    Matúš Paločko pálil spoza ľavého kruhu, no jeho delovka napokon smerovala len tesne vedľa trenčianskej brány. Gólman Lašák zasahovať nemusel.
     
    58:45
    Arné Kroták si poriadne nerozumel v prihrávkovej kombinácii so Samuelom Takáčom. Túto dvojicu napokon Trenčania do puku bleskovo odstavili.
     
    58:12
    Martin Nemčík tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Sidor bol v strehu a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    57:35
    Jaroslav Jabrocký tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Lašák dobre vykorčuľoval a puk vyrazil svojimi betónmi do bezpečného rohu klziska.
     
    56:52
    Sýkora si mierne nerozumel s Jabrockým a následne táto dvojica prišla o puk. Trenčania však nemajú dosť síl na útok a odchádzajú prestriedať formáciu.
     
    56:21
    Hokejisti Popradu sa však stále nevzdávajú a momentálne s pukom orfinujú v útočnom pásme. Gólman Lašák však nemá veľa práce.
     
    55:33
    Trenčín dal gól!
    Trenčianskí hokejisti napokon dokázali zneškodniť Sidorove čisté konto po peknej útočnej akcii! Dobrá prihrávka z pravej strany od Kalusa smerovala na Nemčeka, ktorý ju posunul za seba, kde z prvej tvrdo pálil TOMÁŠ KLÍMA! Ten dokázal prekonať gólmana Sidora, ktorý sa nestihol premiestniť. Asistencie si pripisujú hráči Filip Nemček a Marek Kalus.
     
    55:13
    Gápa sa snažil na pravom krídle vyhrať šprintérsky súboj proti Novajovskému, no napokon sa mu to nepodarilo. Trenčania smerujú do útoku.
     
    54:41
    Puk sa momentálne nachádza prevažne v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no veľmi sa im to nedarí. Trenčianskí hokejisti sa tentokrát previnili zakázaným uvoľnením.
     
    53:55
    Popradčania sú pri puku vo svojom obrannom pásme, no Trenčania veľmi dobre forčekujú a očividne chcú vsietiť aspoň jeden čestný gól. Uvidíme však, či sa im to podarí.
     
    53:22
    Po peknej prihrávke od Lapšanského sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal Belluš, no ten trafil len dobre postavené betóny gólmana Lašáka.
     
    52:55
    Popradským zimným štadiónom sa nesú tóny mexických vĺn, ktoré oslavujú už takmer jasnú výhru domácich Popradčanov. Trenčania sa momentálne previnili zákazaným uvoľnením.
     
    52:25
    Mlynarovič sa vydal smerom do útoku cez troch trenčianských hráčov, no napokon očakávane neuspel. Do útoku teda môžu smerovať hostia.
     
    51:50
    Trenčania sa snažia v druhej polovici tretej tretiny ešte niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Popradskí hokejisti sa veľmi dobre bránia a očividne chcú Sidorovi dopriať čisté konto.
     
    51:14
    Poprad dal gól!
    Domáci fanúšikovia na to dlho čakali, no napokon to prišlo! Gólovo sa presadil aj popradský kapitán ARNÉ KROTÁK, ktorý zachytil nepresnú rozohrávku hostí a strelou z hranice pravého kruhu prekonal bezmocného Lašáka. Ten bol veľmi dobre clonený aktívnym Paločkom. Bez asistencií.
     
    50:53
    Trenčania hrajú už v plnom počte, no stále sa musia brániť. Popradskí hoekjisti sú pri puku v útočnom pásme. Po dobrej prihrávke od Takáča pred bránu hostí zakončoval Kroták, no ten trafil len betóny gólmana Lašáka.
     
    50:24
    Jaroslav Kasík napriahol svoju hokejku na hranici pravého kruhu a svojou delovkou ohrozil priestor trenčianskej brány. Gólman Lašák bol však v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.

    Branky a nahrávky: 23. Paločko (Takáč, Kroták), 31. Sýkora (Jabrocký, McNamara), 35. Gápa (M. Nagy, Paukovček), 52. Kroták – 56. T. Klíma (Nemček, Kalus)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Gaborčík, Suchý – Kasík, McNamara – Fabian, Kurali – Nitriansky, Vojsovič – Lapšanský, Mlynarovič, Belluš – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták – Nagy M., Paukovček, Gápa.
    HK DUKLA Trenčín: Lašák (Nagy A.) – Lintner, Novajovský – Pozník, Bagin – Čerešňák, Nemčík – Habšuda, Ryzák – Komínek, Rusnák, Petrovický – Klíma L., Klíma T., Palák – Lipták, Broska, Kalus – Vaculín, Nemček, Bustin.

    Rozhodčí: Milan Novák – Tibor Rovenský, Martin Smrek

    Diváci: 1034
    bahis siteleri