Chomutov – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:7 (kon.) | Kladno – Slavia 6:4 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (2:1, 1:1, 0:3)
HC Olomouc
Pátek 27.09.2013, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    49:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Aleš Jergl tahal puk z vlastního pásma napříč kluzištěm až do útoku, kde kotouč předložil spolunajíždějícímu MILANU OSTŘANSKÉMU, který s malým štěstím dokázal propálit Svobodu v bráně. Asistence: Aleš Jergl.
     
    46:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu! Škůrek sice od modré trefil pouze zadní mantinel, ale puk se šikovně odrazil zpět před bránu k levé tyči, kde číhal DOMINIK NOVOTNÝ, jenž bekhendem zametl touš do sítě. Asistence: David Škůrek.
     
    44:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc vyrovnává vývoj utkání! ALEŠ JERGL asi nikým nebráněn v mezikruží na třinecké straně kluziště hlasitě řekl o přihrávku u křídla, kterou v zápětí od Ostřanského skutečně obdržel, a tváří tvář Svobodovi přesně zakončil. Asistence: Milan Ostřanský.
     
    39:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec si v závěru druhé třetiny vytváří znovu jednogólové vedení! Kasala s Ondrou Kovařčíkem se vrhli do protiútoku, ve kterém první jmenovaný předložil puk z křídla najíždějícímu právě ONDŘEJI KOVAŘČÍKOVI, jenž z ne vůbec lehké pozice přesně zakončil bekhendem pod víko. Asistence: Lukáš Kasala.
     
    29:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc vyrovnává! Puk z brankové čáry nejprve vyhodil Běhal pryč a již se zdálo, že je problém před třineckou bránou vyřešen, ale kotouč se dostal na Jergla, jenž vybídl DAVIDA ŠKŮRKA k rychlé dorážce do odkryté klece. Asistence: Aleš Jergl.
     
    18:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Padá další branka, ve které důležitou roli odehrál odraz od soupeře! Franek namísto přihrávky zvolil střelu přes obránce, která se právě do daného bránícího hráče odrazila přímo na hůl JIŘÍHO BĚHALA, jenž tváří tvář Kochtovi zasunul bekhendem puk do sítě. Asistence: Tomáš Franek, Pavel Hurtík.
     
    14:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DAVID BRANČÍK trefil od modré bránícího Foltýna do nohy, odkud se puk odrazil přesně do nekryté části domácí klece. Bez asistence.
     
    08:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Střelu Hurtíka od modré Kochta sice dokázal vyrazit, avšak kotouč se odrazil přímo na nikým nechráněného MARKA PĚNČÍKA, jenž jednoduše doklepl puk do sítě. Asistence: Pavel Hurtík, Jiří Běhal.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 9. Pěnčík (Hurtík, Běhal), 19. Běhal (Franek, Hurtík), 40. Kovařčík O. (Kasala) – 15. Brančík, 30. Škůrek (Jergl), 45. Jergl (Ostřanský), 47. Novotný (Škůrek), 50. Ostřanský (Jergl)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Cieslar) – Běhal, Hurtík, Matyáš, Heider, Valíček, Foltýn – Pěnčík, Franek, Vyčesaný, Kofroň A., Ižacký, Kovařčík O., Kasala, Motloch, Ohera, Křibík, Kovařčík M.
    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Brančik, Soukal, Rašner, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Jergl, Kocián, Rajnoch, Kočiřík, Ostřanský, Beták, Zezula, Novotný, Kraigher.

    Rozhodčí: Jeřábek – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri