Chomutov – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:7 (kon.) | Kladno – Slavia 6:4 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (0:1, 3:1 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 27.09.2013, 12:30 • SD ARENA Chomutov • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    35:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Obrat je dokonán. Po přesilovkové kombinaci si ke střele dostal DAVID DOBROVOLNÝ a ranou přesně k tyči překonal hostujícího brankáře. Asistence: Šimon Szathmáry, Jiří Fronk.
     
    27:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    MIROSLAV BEDNÁŘ si vše vynahrazuje. Ihned po buly vystřelil přízemní střelu na bránu, Ašenbrenner po ní pouze sáhl hokejkou, kotouč ji však přeskočil a skončil v bráně. Asistence: Tomáš Paleček.
     
    25:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se zaslouženě dočkávají snížení. Se dvěma střelami si Ašenbrenner ještě poradil, na tu třetí v podání TOMÁŠE PALEČKA byl však již krátký. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    21:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedůslednost v domácí obraně končí další brankou. PETR KUCHTA jel na branku a ač atakován, dokázal bekhendem zakončit. Asistence: Jakub Kotala.
     
    10:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak toto bylo opravdu nečekané. Hosté ujeli ve dvou proti jednomu obránci, který ale vystihl jejich přihrávku. Z druhé vlny přijel JAN SONNEK, který sice pálil mimo tři tyče, ale jeden z obránců si srazil kotouč do vlastní branky. Asistence: David Látal.

    Miroslav Kučera

    Branky a nahrávky: 26. Paleček (Šťovíček), 28. Bednář (Paleček), 36. Dobrovolný (Szathmáry, Fronk) – 11. Sonnek (Chvátal), 22. Kuchta (Kotala)


    Piráti Chomutov: Lukeš – Meliško, Ringler, Drobný, Michálek, Szathmáry, Černý, Dobrovolný, Tejnor – Fronk, Šťovíček, Lehnert, Vrána, Hlava, Paleček, Veselý, Bednář, Janák, Peštuka, Kaše D.
    BK Mladá Boleslav: Ašenbrener – Bartoš, Souček, Lobo, Plíšek, Bernad, Hřebíček, Nedbal – Marek, Chvátal, Podsedníček, Borovec, Suchan, Frolík, Ďurač, Kotala, Sonnek, Kuchta

    Rozhodčí: Hodek – Svoboda, Špůr
    bahis siteleri