Chabarovsk – Riga 2:1 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 4:2 (kon.) | Novokuzněck – Lev 3:5 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:1 (kon.) | Ufa – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 5:0 (kon.)
Kazaň – Čerepovec 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 2:6 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:6 (1:2, 1:0, 0:4)
SKA Petrohrad
Pátek 27.09.2013, 17:30 • Aréna Lužniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Petrohrad právě vstřelil branku! Potupa dokonána. Sekundu před koncem zápasu ještě PATRICK THORESEN korunuje vítězství SKA. Puk si stáhl a doklepnul za ležícího Jerjomenka. Bez asistence.
     
    58:56
    Konstantin Gorovikov si přidržel Skačkova, a definitivně tak pohřbívá šance Dinama na alespoň korigování výsledku.
     
    49:22
    Petrohrad právě vstřelil branku! A do třetice čtvrtá formace SKA. Roman Červenka od mantinelu přihrál do jízdy ANTONU MALYŠEVOVI, který chladnokrevně zavěsil. Asistence: Roman Červenka.
     
    44:19
    Petrohrad právě vstřelil branku! Petrohrad se podruhé v zápase ujímá dvougólového vedení! ARŤOM PANARIN z podobné pozice jako před třema minutami prostřelil Jerjomenka. Asistence: Viktor Tichonov.
     
    41:03
    Petrohrad právě vstřelil branku! SKA opět ve vedení. Alexander Kučerjavenko vyhrál buly přímo na ARŤOMA PANARINA, jehož tahák Jerjomenko propustil mezi betony. Asistence: Alexander Kučerjavenko.
     
    36:59
    Ilja Kovalčuk našel bekhendem Ketova, jehož střelu z voleje Jerjomenko skvěle vykopnul pravým betonem.
     
    35:18
    Dinamo právě vstřelilo branku! A je vyrovnáno. Salák Mironovovu střelu pouze vyrazil a na LEO KOMAROVA už opět zbylo, kotouč pouze doklepnout do brány. Asistence: Andrej Mironov, Maxim Pestuško.
     
    30:30
    Domácí sevřeli Petrohrad v jeho pásmu a dobrou minutu jej tam drží.
     
    26:46
    Leo Komarov se ocitl úplně sám před Salákem. Dostal se i k vyraženému puku, ale zblízka strážce svatyně nepřekonal.
     
    26:01
    Puk teď nebezpečně poskakoval po Salákově brankovišti. Nakonec si jej ve skrumáži našel Konstantin Volkov a zkusil jej procedit do brány. Neúspěšně.
     
    21:24
    Viktor Tichonov zasáhl za brankou domácích Janne Jalasvaaru hokejkou do obličeje a bude tak prvním vyloučeným na straně SKA. Jalasvaara si odnesl krvavý šrám, a Tichonov si tak odsedí 4 minuty, pokud domácí nevsítí gól.
     
    19:56
    Branka uznána není! Viktor Gašilov rozpažuje a vhazovat se tak bude u modré čáry.
     
    19:56
    Salák se přesunoval od tyče k tyči, když v tom mu na výstroji přistála Karsumsova střela. Český golman se následně převalil i s pukem do brány. Zdá se, že puk byl částečně vidět, nicméně situace to je svízelná.
     
    19:56
    Domácí se radují, ovšem hlavní rozhodčí ukazuje, že se bude ještě telefonovat. Puk totiž zůstal kdesi pod do branky spadnuvším Salákem.
     
    17:54
    Potvrzen Ponikarovského faul. Ruský útočník narazil soupeře na hrazení a odjíždí pykat na trestnou lavici.
     
    17:54
    Marek Kvapil se už řítil sám na Saláka, když v tom sudí Gašilov přerušil hru. Otázkou je, zda pro ofsajd, či kvůli faulu Ponikarovského. Každopádně se domácí cítí dotčeni.
     
    16:06
    Dinamo právě vstřelilo branku! Tak to byla akce! Konstantin Gorovikov předložil kotouč Jalasvaarovi, který nejprve naznačil a následně našel LEO KOMAROVA, na nějž už zívala odkrytá brána. Obrana SKA byla dokonale vyšachována. Asistence: Konstantin Gorovikov, Janne Jalasvaara.
     
    15:01
    Roman Červenka se snažil zakončit kyselovkou. Zblízka ale neuspěl.
     
    11:58
    Andrej Mironov posílá svůj tým do čtyř. Provinil se sevřením kotouče.
     
    9:39
    Petrohrad právě vstřelil branku! A je to už o dvě branky. Arťom Panarin po modré přihrál MAXIMU ČUDINOVOVI, který z první vymetl levou šibenici Jerjomenkovi brány. Asistence: Arťom Panarin, Jurij Alexandrov.
     
    4:18
    Leo Komarov dohrál tvrdě u mantinelu Thoresena a dostává 2 minuty za hrubost.
     
    2:58
    Petrohrad právě vstřelil branku! SKA vlétlo do zápasu jako uragán a výsledkem je vedoucí branka. Po buly v útočném pásmu se kotouč dostal k JEVGENIJI SKAČKOVOVI, který blafákem vymíchal klečícího Jerjomenka a zasunul k tyči. Asistence: Anton Malyšev, Maxim Čudinov.

    Petr Švanda

    Branky a nahrávky: 17. Komarov (Jalasvaara, Gorovikov), 36. Komarov (Mironov, Pestuško) – 3. Skačkov (Malyšev, Čudinov), 10. Čudinov (Panarin, Alexandrov), 42. Panarin (Kučerjavenko), 45. Panarin (Tichonov), 50. Malyšev (Červenka), 60. Thoresen


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bocharov) – Novák, Graňák, Solovjov, Jalasvaara, Korjagin, Mironov, Bojkov, Barancev – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Kokarev, Karsums – Volkov, Kasjančuk, Sopin – Pestunov, Kvapil, Karpov
    SKA Petrohrad: Salák (Nalimov) – Alexandrov, Čudinov, Kalinin, Semjonov, Judin, Rjasenskij – Martensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk, Ketov, Šipačov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Malyšev, Ponikarovskij, Sigarjov – Skačkov

    Rozhodčí: Gašilov, Odins – Balodis, Lazarev

    Diváci: 8166
    bahis siteleri