Toronto – Anaheim 4:2 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 4:5 (po pr.) | Columbus – New Jersey 4:1 (kon.)
Montreal – Edmonton 3:4 (kon.) | Florida – Chicago 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Washington 4:5 (3:4 po s.n.)
Minnesota – Nashville 2:0 (kon.) | Arizona – Calgary 4:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
Florida Panthers
2:3 (0:0, 0:2, 2:0)
Chicago Blackhawks
Středa 23.10.2013, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Chicago Blackhawks.

    JONATHAN TOEWS získává pro svůj tým bonusový bod navíc po naznačení kličky do bekhendu, kdy poslal Markstroma na zem, útočník Chicaga posléze provedl kličku do forhendu, po které už pouze mířil do prázdné branky!
     
    51:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Po dobrém forčekingu domácí Florida srovnává! Obránce Keith pod tlakem vyhazoval kotouč, kde se ho z vrcholu kruhu zmocnil DMITRIJ KULIKOV. Ten jej poslal na branku a prosadil se střelou zápěstím, která mířila přesně do horního růžku svatyně Crawforda! Bez asistence.
     
    49:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Alexandr Barkov obral protihráče o puk ve vlastní obranné třetině, dokázal se s ním dostat na druhou stranu kluziště, kde v přečíslení našel volného TOMÁŠE FLEISCHMANNA. Ten po jeho přihrávce střílel z první a v pokleku mířil přesně do horní části branky! Asistence: Alexandr Barkov, Kris Versteeg.
     
    36:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po zblokované střele od jednoho z obránců Floridy se puk dostal přesně na hůl BRYANA BICKELLA, který střelou švihem mířil přesně do horního růžku Thomasovy svatyně. Brankář Panthers se svou lapačkou natahoval marně.
    Asistence: Andrew Shaw, Niklas Hjalmarsson.
     
    25:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se ihned po buly usadili v útočném pásmu a z naskytnuté šance dokázali skórovat! Puk se po závaru před brankou dostal k Duncanu Keithovi, který střílenou křižnou přihrávkou našel volného JONATHANA TOEWSE. Ten už pouze nastavil hůl a poslal puk do odkryté klece bezmocného Thomase. Využitá přesilovka!
    Asistence: Duncan Keith, Patrick Kane.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 50. Fleischmann (Barkov, Versteeg), 52. Kulikov – 26. Toews (Keith, Kane), 37. Bickell (Shaw, Hjalmarsson), rozh. náj. Toews


    Florida Panthers: Thomas (Markstrom) – Kulikov, Campbell, Weaver, Gilbert, Gilroy, Gudbranson – Boyes, Gomez, Upshall – Versteeg, Barkov, Fleischmann – Winchester, Huberdeau, Bjugstad – Kopecký, Goc, Matthias
    Chicago Blackhawks: Crawford (Khabibulin) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Leddy, Brookbank – Hossa, Toews, Saad – Kane, Handzuš, Sharp – Shaw, Kruger, Bickell – Smith, Pirri, Bollig

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Don VanMassenhoven – Brad Kovachik, Pierre Racicot
    bahis siteleri