Havlíčkův Brod – Havířov 3:2 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kadaň 0:1 (kon.)
Most – Beroun 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Jihlava 3:4 (po pr.) | Olomouc – Šumperk 2:0 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
AZ Havířov
Středa 23.10.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Ulice: U stadionu • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je to tak! Nakonec o osudu zápasu rozhodla třetí část a branka z hole Romana Maliníka, která zajistila Rebelům tři body.

    Z Kotliny se s přáním hezkého večera loučí Richard Wagner. Příště se těším opět napočtenou! (19:45:27)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    A bude se opakovat. Hosté se totiž nedůrazně pokusili přejít přes modrou čáru a kotouč se dostal mimo hrací plochu. Zdá se, že domácí si ve třetím zápase na svém stadionu připíší další tři body...
     
    59:31
    Ofsajd AZetu při přechodu do útoku. Petr Matoušek je připraven odjet na střídačku. Buly na útočné modré čáře Havířova.
     
    59:18
    Rebelové bravurně brání a soupeře do ničeho nepouštějí. A když už se jim to povede, jako v případě Erika Němce, je na místě Daniel Dolejš se svým zákrokem.
     
    58:32
    Petr Polodna šikovně vyhodil po soupeřově zavezení puku do útočného pásma. Sudí nejprve signalizoval icing, ale nakonec musel hrát Peter Bezuška.
     
    58:10
    Havlíčkobrodští dostali kotouč až k brance soupeře. AZet se následně snažil dostat rychlým přesunutím hry do útoku, ale nepřesně si nahrál a je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    57:35
    Martin Jakúbek je ve třetí periodě velmi aktivní. Teď znovu pálil, konkrétně z pravého kruhu, Daniel Dolejš ale zasáhl bezpečně svým pravým ramenem.
     
    57:15
    Dáňa Dolejš vytasil ze svého bezedného arzenálu další fantastický zákrok! Na modré čáře se dostal k odraženému kotouči Jakub Šlahař, proti jeho ráně padlo snad všech pět domácích obránců, ale Daniel Dolejš si sjel až na brankoviště a fantasticky jeho dělovku do šibenice zneškodnil lapačkou. Ukázkový semafor drží vedení domácích, kteří si následně berou oddechový čas!
     
    56:48
    Jan Berger byl nyní odstaven mezi kruhy od puku v dobré příležitosti. Hrací gumu mu cpal na hůl Lukáš Havel, ale obránce soupeře jej tělem čistě odstavil.
     
    55:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se raduje! Rebelové se totiž necelých pět minut před koncem znovu dostávají do vedení! Nedáš-dostaneš. Toto pravidlo opět zafungovalo a do řad družiny z Kotliny přineslo jednobrankové vedení! Nejprve neuspěl na levém kruhu Jan Maruna, kterého vyčapal betonem Daniel Dolejš. Na druhou stranu pak pádil David Stach, který předložil puk do jízdy ROMANU MALINÍKOVI a ten jeho křižný pas přetavil v gól! Asistence: David Stach.
     
    54:52
    Na levém kruhu se dostal ke střele Martin Jakúbek. S jeho pokusem ale neměl Daniel Dolejš příliš práce a v pohodě jej podržel na hrudi.
     
    54:40
    Po nepříliš jisté rozehře z hole domácího muže s maskou vznikla menší mela, kterou zachránil Bohumil Jank na zadním hrazení. Následně puk dostal ven Marek Drtina.
     
    53:53
    Petr Kanko se natlačil až před Daniela Dolejše, ale tísněn obráncem zakončil jen o malý kousek vedle. Na druhé straně pak bojoval na levém kruhu Lukáš Havel a nakonec i backhandem zakončil, ale minul branku.
     
    53:26
    Čtvrté lajně Havlíčkova Brodu se podařilo protečovat kotouč až k brance soupeře. Klouzající puk ale pokryl pod lapačkou Petr Matoušek a bude to buly.
     
    52:58
    Erik Němec to zkusil ze středního pásma s ostrým nahozením. Daniel Dolejš ho kontroloval lapačkou, ale hrací guma pouze přelétla jeho horní tyčku.
     
    51:50
    Sem, tam, sem, tam. Z hole červených, na hůl modrobílých. Takové je putování kotouče. Oba celky jen nahazují puk, protože si jsou jasně vědomy každé chyby, která by mohla rozhodnout.
     
    50:53
    Rebelové sebrali kotouč ve svém pásmu, Matěj Charvát našel ve střední třetině Ondřeje Stehlíka, který se neměl kudy dostat do útočného pásma, a tak jen nahodil.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Stach, 31. Havel (Polodna, Kolafa), 56. Maliník (Stach) – 19. Šlahař (J. Daneček), 33. Roupec (Jakúbek, Šlahař)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Novák) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Berger – Stach, Říha, Drtina – Dvořáček, Endál, Maliník – Chlubna, Stehlík, Charvát.
    Trenér: Jiří Mička.

    AZ Havířov: Matoušek (L. Daneček) – Vosátko, Bezuška, Krisl, Roupec, Graca, Koma, Deutsch – Šedivý, Pechanec, Kanka – Jakúbek, Šlahař, J. Daneček – Maruna, Říčka, Klimša – Němec, Marosz, Škumát – M. Rimmel.
    Trenér: Stanislav Sztefek.

    Rozhodčí: Petr Přikryl – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 924
    bahis siteleri