HC Plzeň – Letňany 8:1 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 9:0 (kon.) | Třinec – Poruba 2011 10:1 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Kladno – Sparta 4:2 (kon.) | Slavia – Písek 4:3 (po pr.)
Zlín – Havířov 3:2 (2:0 po s.n.) | Vsetín – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – Jihlava 4:0 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Plzeň 1929
8:1 (2:1, 2:0, 4:0)
HC Letci Letňany
Pátek 25.10.2013, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Utkání je sice rozhodnuto, góly ale padají dál! FILIP KOKOŠKA je dnes při chuti a další dorážkou přidává osmý gól svého týmu! Asistence: Martin Hajšman.
     
    53:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Stejně to je ale sedmá branka v síti Letců. Nepovedenou nahrávku si do vlastní branky srazil jeden z hostujících hráčů, puk ještě dorazil JAKUB VAVŘIČKA. Bez asistence.
     
    48:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají šestý gól a o vítězi utkání je zřejmě rozhodnuto. FILIP KOKOŠKA byl na spravném místě a dorazil střelu Hajšmana. Asistence: Martin Hajšman.
     
    43:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A nyní ze svého tlaku domácí vytěžili pátou branku. Jiří Strásky si tentokrát vyzkoušel roli asistenta, nabil MILANU ŠVARCOVI, a ten propálil gólmana Dubského! Asistence: Jiří Stráský.
     
    38:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velká hokejová paráda, kterou předvedl MARTIN BENEŠ! Jeho spoluhráči získali puk po další chybě hostí, posunuli jej právě k Benešovi, který vystřelil ze zdánlivě nemožného úhlu pro skórování, milimetrovou střelou nad rameno gólmana se ale dokázal prosadit. Asistence: Filip Suchý, Jan Vlček.
     
    30:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba hostujících hráčů a je to 3:1 pro Plzeň. Kokoška vybojoval puk, dobruslil až téměř k brankovišti, tam ale kotouč předložil PATRIKU OPAVOVI, který zamířil přesně pod horní tyčku!
     
    18:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tlak domácího týmu nakonec vyústil v druhou branku! Švarc ujížděl na branku s JIŘÍM STRÁSKÝM proti jedinému obránci, předal puk svému kolegovi, a Stráský už si v samostatném úniku zkušeně poradil kličkou do bekhendu! Asistence: Milan Švarc, Dominik Starý.
     
    09:54
    Letňany právě vstřelily branku!
    I druhá přesilová hra v zápase končí brankou, Letci vyrovnávají na 1:1. Poljanyčka z pravé strany našel zcela volného MARTINA PRAŽIENKU, který puk usměrnil přesně k tyči! Asistence: Oleksandr Poljanyčka.
     
    05:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni využívají početní výhodu a jdou do vedení. JIŘÍ STRÁSKÝ si počkal na brankovišti na Walterovu střelu, gólman puk jen vyrazil do vzduchu před sebe a Stráský, zřejmě i s dávkou štěstí, letící kotouč doklepl do branky! Asistence: Jan Walter.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 6. Stráský (Walter), 19. Stráský (Švarc, Starý), 31. Opava (Kokoška), 39. Beneš (Suchý, Vlček), 44. Švarc (Stráský, Vracovský), 49. Kokoška (Hajšman), 54. Vavŕićka, 57. Kokoška (Hajšman) – 10. Pražienka (Poljanyčka)


    HC Plzeň 1929: Štekr – Hajšman, Ivanič, Kaňák, Kokoška, Krystl, Kučera, Pokorný, Starý, Stráský, Suchý, Vavřička, Vracovský, Beneš, Opava, Polívka, Prokop, Švarc, Vlček, Walter
    HC Letci Letňany: Dubský (53. Provazník) – Horák, Hůla, Kulda, Pařík, Polák, Pražienka, Starosta, Poljanyčka, Čapek, Kučera, Štosek, Zeliska, Chvála, Tomek, Klečka, Smejkal
    bahis siteleri