Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:4 (kon.)
Košice – Trenčín 2:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 2:4 (kon.)
konec
HC Košice
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 25.10.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť. (12:55:39)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Lašák sa pokúšal rozohrať spoza brány a pomôcť tak spoluhráčom, ale takmer si zavaril, keď puk získal Jenčík. Našťastie pre hostí sa už k strele nedostal.
     
    59:32
    Lenže hosťujúci gólman sa musí medzi tri žrde vrátiť, vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    59:14
    Lašák opustil svoju bránu, Trenčín hrá powerplay!
     
    Oddychový čas je na konci, Lašák ostáva v bráne.
     
    58:48
    Oddychový čas hostí.
     
    58:00
    Do konca záverečnej časti hry ostávajú dve minúty, pri puku momentálne domáci hokejisti.
     
    56:59
    Košičania si vymenili puk v útočnej tretine a napokon z pravého kruhu pálil Kolba, ale minul priestor brány iba o niekoľko centimetrov.
     
    55:49
    Domáci hokejisti ostávajú nasťahovaní pred brankárom Dukly, ale márne sa ho pokúšajú strelecky ohroziť. Lašák je skúseným gólmanom, ktorý si v takýchto situáciách vie ponechať chladnú hlavu.
     
    55:00
    Jenčík unikol hosťujúcej defenzíve a sám sa dostal až do zakončenia! V ňom stíhaný protihráčom mieril iba tesne vedľa Lašákovej svätyne.
     
    53:02
    Našťastie to ale nebolo potrebné, poriadne otrasený hráč sa po dlhých minútach z ľadu postavil a po vlastných odkorčuľoval na striedačku. Z nášho pohľadu nebolo jasné, o koho sa jednalo, pravdepodobne bol však hráčom, ktorý zamestnal lekárov Petrovický.
     
    53:02
    Toto vyzerá opäť nepríjemne! Takmer celá striedačka hostí sa zbehla okolo hráča ležiaceho na zemi a pre neho sú už pripravení aj záchranári s nosidlami!
     
    51:39
    Bicek s pukom na hokejke korčuľoval okolo hosťujúcej brány a pokúšal sa puk posielať do siete, ale proti bola defenzíva Trenčanov.
     
    50:47
    Čas opäť pokročil a na ľadovej ploche nevidíme nič nové. Hra sa prelieva zo strany na stranu a oba celky sa snažia dostať do nebezpečného zakončenia, ale v tom pohoria vždy na gólmanoch.
     
    49:01
    Sojčík s Bicekom sa rútili do zakončenia, ale napokon z toho nič nebolo. Prvý menovený nestíhal uniknúť hosťujúcej defenzíve a puk naservírovať pred Lašáka.
     
    47:34
    Jokeľ potiahol puk po ľavej strane a dostal sa až do úrovne bránkovej čiary, odkiaľ ho nahadzoval iba pred bránu. K Lašákovi už ale kus gumy nedoletel, zastavili ho telá obrancov stojacich pred ním..
     
    45:41
    Jenčík sa dostal do gólovej príležitosti, ale zoči-voči Lašákovi nepochodil. Situácia o pár metrov ďalej ale veru nevyzerala dobre! Na ľade ostal dlhé desiatky bezhybne ostať domáci Nagy a na striedačku mu musel pomôcť až lekár košického celku. Dúfajme, že to nebude nič vážne.
     
    45:25
    Vylúčenie na oboch stranách. Na trestnú lavicu odchádza Kútny na dve min. za hrubosť a domáci Marcinko takisto na dve minúty za hrubosť.
     
    44:33
    Sojčík vo vlastnom oslabení unikal smerom na Lašáka. Stíhaný bol však Lintnerom, ktorý ho v čase strely vytesnil a výrazne tak pomohol svojmu gólmanovi.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. Bicek (Sojčík), 21. Bicek (Sojčík) – 41. Petrovický


    HC Košice: Hylák – Macejko, Kolba, Štrbák (C), Martin Chovan, Šeda, Cebák, Takáč – Nagy (A), Jenčík, Spilar – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jokeľ, Bartoš, Slovák – Konečný, Češík, Hrnka
    HK DUKLA Trenčín: Lašák – Lintner, Nemčík, Novajovský, Čerešňák, Pozník (C), Ďurčo, Bagin – Mikula, Pavlikovský, Petrovický – Troliga, O. Rusnák, Šimíček – Kútny, T. Klíma (A), Komínek – Vaculin, Nemček, L. Klíma

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, Gavalier

    Diváci: 4054
    thejrc.org