Banská Bystrica – Poprad 2:0 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (2:0 po s.n.) | Žilina – Nitra 3:5 (kon.)
Martin – Košice 3:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 1:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:5 (0:3, 1:0, 2:2)
HK Nitra
sk Neděle 17.11.2013, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:55
    Nitra dala gól!
    Je rozhodnuté! Po fantastickom zákroku gólmana Kristana, ktorý svojim ľavým betónom dokázal zneškodniť delovku po odrazení puku od Kallu z pravej strany sa do rýchleho samostatného úniku dostal ROMAN TOMÁNEK, ktorý strelou pomedzi Mikolášove betóny rozhodol o víťazstve Nitranov. Bez asistencií.
     
    56:40
    Nitra dala gól!
    Žilinskí hokejisti opäť predviedli len veľmi nedôraznú defenzívu a inkasujú aj v bráne s gólmanom Marošom Mikolášom! TOMÁŠ CHRENKO sa dostal k puku v medzikruží a pekným bekhendovým zakončením napokon našiel medzeru medzi betónmi cloneného gólmana Mikoláša. Asistenciu si pripisuje Tomáš Nádašdi.
     
    46:01
    Žilina dala gól!
    Žilinčania využili obrovské zaváhanie v nitrianskej defenzíve a vyrovnávajú! Nepresnú rozohrávku od jedného z nitrianských obrancov zachytil na pravom krídle Dávid Buc, ktorý skvelou prihrávkou na hranicu ľavého kruhu našiel ROMANA TOMASA a ten strieľa už svoj trinásty gól v drese Žiliny! Asistenciu si pripisuje Dávid Buc.
     
    43:44
    Žilina dala gól!
    Žilinčania dokázali ihneď po vyhratom vhadzovaní na pravej strane v útočnom pásme vsietiť kontaktný gól! Po parádnom vhadzovaní a prihrávke v znení Kallu sa k zakončeniu na hranici pravého kruhu dostal TIBOR VARGA, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Kristanovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Kalla.
     
    36:58
    Žilina dala gól!
    Domáci sa napokon dokázali ofenzívne prebudiť a vsieťili svoj úvodný gól v dnešnom stretnutí! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Valášeka sa k zakončeniu dostal TIBOR VARGA, ktorý svojim efektívnym švihom prekonal bezmocného gólmana Kristana. Asistencie si pripisujú hráči Matej Valášek a Jaroslav Kalla.
     
    14:41
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa po fantastickej útočnej kombinácii dostávajú už do trojgólového vedenia! Stümpel poslal krátkou prihrávkou puk na Tománeka na ľavom krídle. Ten dlho neváhal a skvele načasovanou prihrávkou LUKÁŠA NOVÁKA, ktorý už bez problémov prekonal gólmana Laca. Asistencie si pripisujú hráči Roman Tománek a Jozef Stümpel.
     
    07:23
    Nitra dala gól!
    Nitrania zabrali naplno aj počas svojej ďalšej presilovej hry a pridávajú na svoje konto druhý gól! Po skvelej prihrávke od Chrenka sa k puku na ľavej strane dostal HENRICH RUČKAY, ktorý chcel prihrávať na pravé krídlo, no napokon v spolupráci s nešťastným tečom domáceho Rúfusa vsietil gól. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Chrenko a Tomáš Nádašdi.
     
    07:00
    Nitra dala gól!
    Nitrania dokázali počas avízovaného vylúčenia jedného z domácich hráčov a zároveň počas presilovej hry vsietiť gól! Po fantastickej prihrávke z pravej strany od Stümpela sa k puku na ľavej strane dostal ROMAN TOMÁNEK, ktorý bez problémov prekonal bezmocného gólmana Laca. Asistenciu si pripisuje Jozef Stümpel.

    Branky a nahrávky: 37. Varga (Valášek, Kalla), 44. Varga (Kalla), 47. Tomas (D.Buc) – 7. Tománek (Stümpel), 8. H. Ručkay (Chrenko, Nádašdi), 15. L. Novák (Tománek, Stümpel), 57. Chrenko (Nádašdi), 60. Tománek


    MsHK Žilina: M. Laco (21. Mikoláš) – Ostrčil, M. Šterbák, Hriňa, Leško, Rúfus, Salajka, Bajaník, Niník – Tomas, Klouda, D. Buc – Varga, Kalla, Valášek – Macejka, Linet, Drevenák – Schroner, Jarab, A. Lipovský.
    HK Nitra: Kristan (Zima) – Nádašdi, Milo, Ordzovenský, König, Bača, M. Novák, Ďurkech, Piačka – Kováčik, Chrenko, H. Ručkay – Tománek, Stümpel, L. Novák – Segľa, Hamrák, Bajtek – Štumpf, Kmeč, Pupák.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Vladimír Brath, Roman Bednár
    bahis siteleri