Vsetín – HC Litvínov 7:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:1 (1:1, 4:0, 2:0)
HC Litvínov
Středa 15.01.2014, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    49:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Už hodně krutý výsledek pro hosty. Po další akci se v síti Soukupa třepotá už sedmý puk. Střelu Toboly hostující brankář vyrazil před sebe, kde najížděl JINDŘICH ABDUL a přesnou ranou vstřelil sedmou branku Vsetína. Asistence: Dominik Tobola.
     
    44:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou o pět branek! Abdul se ocitl sám před Soukupem, který ještě jeho šanci zlikvidoval, stejně jako dorážku Toboly, ale na tu třetí v podání MIROSLAVA JIRUŠKA už byl krátký. Asistence: Jindřich Abdul a Dominik Tobola.
     
    38:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už to budou mít hosté hodně těžké! I klasickou přesilovou hru domácí využívají. Volné místo se otevřelo na pravé straně DALIMILU ZVONKOVI, jenž si najel před bránu Soukupa a přesnou ranou k tyči vsítil pátou branku Vsetína. Asistence: Dominik Pokorný, Zbyněk Žabčík.
     
    37:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilová hra využita! JINDŘICH ABDUL zpoza brány přihrával před Soukupa, kde si domácí obránce nohou srazil sám puk do vlastní klece. Bez asistence.
     
    29:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a Valaši vedou už o dvě branky! Tobola zavezl puk do útočné třetiny, přihrál Jiruškovi, který poslal puk na JINDŘICHA ABDULA, jenž ranou zápěstím z pravého kruhu překonal Soukupa, kterému dobře clonil Tobola. Asistence: Miroslav Jirušek, Dominik Tobola.
     
    23:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Špatná hra Litvínova v přesilovce potrestána a Vsetín vede! Abdul po levé straně najel do útočného pásma a do druhé vlny mu sjel pomoci obránce TOMÁŠ VAŠÍČEK, kterému první jmenovaný poslal puk a Vašíček z první propálil Soukupa. Tedy branka v oslabení. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    12:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Po pravé straně si do útočného pásma najel Pokorný, jenž střelou zápěstím z pravého kruhu trefil tyč, puk se odrazil za branku, kde jej znovu sebral Pokorný a přihrávkou na střed našel na zakončení připraveného ROBERTA NEUWIRTHA, jenž prostřelil Soukupa. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    09:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají hned svou první přesilovou hru a ujímají se vedení! Tlak před brankovištěm vyvrcholil v odražený puk do mezikruží, kde číhal přesně postavený RADIM ŘEZNÍČEK a přesnou ranou pod horní tyč překonal Baču. Asistence: Jakub Zdeněk, Jaroslav Šimeček.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 13. Neuwirth (Pokorný), 24. Vašíček (Abdul), 30. Abdul (Jirušek, Tobola), 38. Abdul, 39. Zvonek (Pokorný, Žabčík), 45. Jirušek (Abdul, Tobola), 50. Abdul (Tobola) – 10. Řezníček (Zdeněk, Šimeček)


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Hryciow, Hruška, Červínek, Zuzaník, Vašíček, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Surý, Jirušek, Neuwirth, Abdul, Pancza, Zvonek, Tobola.
    HC Litvínov: Soukup (50. Klečka) – Šesták, Fučík, Strejček, Cvrk, Wiedemann, Kokeš, – Řehoř, Zdeněk, Střibrný, Ujfaluši, Mical, Řezníček, Sýkora, Šimeček, Válek, Štěpka.

    Rozhodčí: Mikula – Adamec, Poruba
    bahis siteleri