Illertissen – W. Brémy 2:3 (po pr.) | Paloma – Hoffenheim 0:9 (kon.) | Münster – Bayern 1:4 (kon.)
Trier – Freiburg 0:2 (kon.) | Magdeburg – Augsburg 1:0 (kon.) | RB Lipsko – Paderborn 2:1 (po pr.)
Darmstadt – Wolfsburg 0:0 (4:5 po pen.)
konec
USC Paloma
0:9 (0:7)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 17.08.2014, 14:30 • Stadion Hoheluft, Hamburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Na levé straně se skvěle uvolnil ANTHONY MODESTE, jenž si připravil míč na pravačku a poté technickou střelou nedal Jonasovi šanci.
     
    54
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Ve vápně vyskočil ze všech hráčů nejvýše SVEN SCHIPPLOCK a prezentoval se parádní hlavičkou, proti které Jonas nestihl zareagovat. SCHIPPLOCK se tak raduje už z pátého gólu.
     
    45
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Volný přímý kop si vzal na starost Kim, který se prezentoval parádní střelou k pravé tyči, ale brankář Jonas se blýskl skvělým zákrokem a nebezpečný pokus zneškodnil. Fotbalisté Hoffenheimu u míče vydrželi, a tak byli domácí pod tlakem, který opět neustáli a inkasovali další gól. SVEN SCHIPPLOCK se prezentoval prudkou střelou a tentokrát už Jonas zasáhnout nestačil.
     
    34
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Do velkého vápna přilétl zajímavý centr, ke kterému se dostal ADAM SZALAI, jenž si ukázkově zpracoval balon a poté překonal bezmocného Jonase.
     
    33
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Brankář Jonas si nejprve připsal skvělý zákrok, když vychytal jedovatou střelu, kterou se prezentoval Szalai. Nicméně Jonas míč pouze vyrazil, a to přesně do těch míst, kde se nacházel SVEN SCHIPPLOCK, jenž přesnou trefou zkompletoval hattrick.
     
    28
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hosté rozjeli parádní akci a opět se radují z gólu. Elyounoussi se dostal za obranu, obdržel přihrávku a postupoval sám na Jonase. Do pokutového území se rozběhl ještě SVEN SCHIPPLOCK, kterého si Elyounoussi všiml, nebyl sobecký a přihrál mu. SVEN SCHIPPLOCK to měl jednoduché, protože pálil do odkryté branky a připsal si svůj druhý gól.
     
    18
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hosté založili útočnou akci podél pravé postranní čáry a ze své aktivity vytěžili už 3. gól. Do vápna přilétl zajímavý balon, ke kterému se dostal SVEN SCHIPPLOCK, jenž ze své kopačky vyslal elegantní střelu, proti které byl Jonas bez šance.
     
    17
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Kim poslal dobrou přihrávku do pokutového území, kde se ke střele dostal Schwegler, ale protihráč mu jeho pokus zblokoval na rohový kop. Hoffenheimu se standardní situace podařila a vytěžil z ní druhý gól, o který se postaral hlavičkující ERMIN BIČAKČIĆ.
     
    9
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Fotbalisté ve žlutých dresech dostali výhodu standardní situace a okamžitě rozehráli. Paloma nestihla rychle zareagovat a za svoji nepozornost byla potrestána inkasovaným gólem. Své rychlé nohy nastartoval TARIK ELYOUNOUSSI, jenž obdržel přihrávku, obehrál jednoho bránícího protihráče a poté překonal i brankáře Jonase.

    Lucie Rapantová

    Branky: 9. Elyounoussi, 17. Bičakčić, 18. Schipplock, 28. Schipplock, 33. Schipplock, 34. Szalai, 45. Schipplock, 54. Schipplock, 90. Modeste

    Karty:   71. Kramer (PAM), 77. Drews (PAM) – 31. Elyounoussi (HOF)


    USC Paloma: Jonas – Kramer, Gersch (60. Deepers), Drews, Lohfeldt (C) – Brückner, Wegner – Hindersmann, Schiemann (60. Smith), Krause – Galica (46. Graf).
    Náhradníci: Graf, Grönsel, Depers, Voss, Kummerfeldt, Trapp, Smith.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Strobl, Bičakčić, Süle, Kim – Volland (70. Zuber), Schwegler (40. Rudy), Polanski (C), Elyounoussi – Szalai, Schipplock (63. Modeste).
    Náhradníci: Abraham, Grahl, Hamad, Rudy, Zuber, Modeste, Vestergaard.

    Rozhodčí: Storks – Sevinc, Börner
    bahis siteleri