Illertissen – W. Brémy 2:3 (po pr.) | Paloma – Hoffenheim 0:9 (kon.) | Münster – Bayern 1:4 (kon.)
Trier – Freiburg 0:2 (kon.) | Magdeburg – Augsburg 1:0 (kon.) | RB Lipsko – Paderborn 2:1 (po pr.)
Darmstadt – Wolfsburg 0:0 (4:5 po pen.)
konec
USC Paloma
0:9 (0:7)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 17.08.2014, 14:30 • Stadion Hoheluft, Hamburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:21:22)
     
    Do dalšího kola postupuje TSG 1899 Hoffenheim.
     
    Rozhodčí Storks dnes naposledy foukl do píšťalky, a ukončil tak utkání, ve kterém USC Paloma nestačila na TSG 1899 Hoffenheim a podlehla mu 0:9. Hosté roli papírového favorita potvrdili a hladce zvítězili. První gól padl už v 9. minutě, když se prosadil Elyounoussi, další branku přidal v 17. minutě Bičakčić a o minutu později se přesně trefil Schipplock, který se dnes trefil celkem pětkrát. Mezi střelce se zapsali také Szalai a Modeste. Domácí hráči se většinu času bránili a dostávali se pouze do rychlých brejků. V posledních minutách ze sebe vydali maximum a zkoušeli dát alespoň čestný gól, avšak to se nepodařilo.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Na levé straně se skvěle uvolnil ANTHONY MODESTE, jenž si připravil míč na pravačku a poté technickou střelou nedal Jonasovi šanci.
     
    90
    V poslední minutě si Jonas připisuje další z jeho zákroků a likviduje nebezpečnou střelu na přední tyči.
     
    89
    Zuber se dostal s balonem do velkého vápna, ale ke střele se nedostal, protože mu Kramer vypíchl míč kopačkou. Hosté dostali výhodu rohového kopu, ale ze standardní situace nic nevytěžili.
     
    88
    Smith se dostal do dobré pozice, navedl si míč na střelu a vystřelil asi z 30 metrů, avšak brankář Baumann byl připraven a prudkou střelu nadvakrát zneškodnil.
     
    87
    Zápas se blíží ke konci a už se toho na hřišti příliš neděje. Domácí fotbalisté se snaží ohrozit branku domácích, ale dochází jim síly.
     
    85
    Domácí hráči to zkoušeli dlouhým míčem za obranu, ale nikdo z dobíhajících fotbalistů se k balonu nedostal. Nejrychlejší byl brankář Baumann, jenž ukryl míč do bezpečí.
     
    81
    Rudy si vzal na starost volný přímý kop, ale ze své kopačky vslal pouze nepřesnou střelu, která skončila vysoko nad brankou a Jonas tedy nezasahoval.
     
    79
    V posledních minutách se hosté těžce dostávají do zakončení, ale možná je to i tím, že už se tolik nesnaží. Nicméně domácí fotbalisté se rvou o balon a rádi by zaznamenali aspoň čestný gól.
     
    78
    Deepers vybojoval míč a podnikl sólo akci, avšak prezentoval se pouze nepřesnou střelou, která branku o metr minula.
     
    77
    Sven Drews poslal svého protihráče k zemi a od rozhodčího vyfasoval žlutý kartónek.
     
    76
    Paloma zůstala u balonu a poté Krause poslal do vápna nadýchaný centr, avšak brankář Baumann byl pozorný a míč si stáhl do rukavic.
     
    75
    Domácí hráči se postupně prokombinovali na útočnou polovinu, kde se Lohfeldt prezentoval centrem, ale protihráč se mu postavil do cesty a balon odvrátil do autu.
     
    73
    Süle odcentroval balon ke vzdálenější tyči, ale tento centr byl přetažený a nikdo z hostů se ke kulatému nesmyslu nedostal.
     
    73
    Lohfeldt se provinil faulem a Hoffenheim dostane výhodu standardní situace.
     
    71
    Jan Frithjof Kramer se provinil faulem a za svůj prohřešek vyfasoval žlutou kartu.

    Lucie Rapantová

    Branky: 9. Elyounoussi, 17. Bičakčić, 18. Schipplock, 28. Schipplock, 33. Schipplock, 34. Szalai, 45. Schipplock, 54. Schipplock, 90. Modeste

    Karty:   71. Kramer (PAM), 77. Drews (PAM) – 31. Elyounoussi (HOF)


    USC Paloma: Jonas – Kramer, Gersch (60. Deepers), Drews, Lohfeldt (C) – Brückner, Wegner – Hindersmann, Schiemann (60. Smith), Krause – Galica (46. Graf).
    Náhradníci: Graf, Grönsel, Depers, Voss, Kummerfeldt, Trapp, Smith.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Strobl, Bičakčić, Süle, Kim – Volland (70. Zuber), Schwegler (40. Rudy), Polanski (C), Elyounoussi – Szalai, Schipplock (63. Modeste).
    Náhradníci: Abraham, Grahl, Hamad, Rudy, Zuber, Modeste, Vestergaard.

    Rozhodčí: Storks – Sevinc, Börner
    bahis siteleri