Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Vladivostok – Soči 1:0 (3:2 po s.n.) | Novokuzněck – Jaroslavl 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Viťaz 2:3 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 3:2 (1:0 po s.n.) | Jokerit – Ufa 2:4 (kon.)
N.Novgorod – Kazaň 3:2 (kon.) | Petrohrad – Omsk 3:2 (po pr.) | Riga – Barys 2:3 (kon.)
po prodl.
SKA Petrohrad
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Avangard Omsk
Neděle 19.10.2014, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    PANARIN - 3:2
     
    63:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak dlouho domácí zkoušeli štěstí střelami z úhlu, až se jedna přece jen ujala. ARTĚMIJ PANARIN vypálil z úhlu přesně mezi betony dosud velmi spolehlivého Konstantina Barulina a rozhoduje o zisku bonusového bodu pro domácí tým. Hostující brankář chytal celý zápas výborně, rozhodující branka však jde jednoznačně na jeho vrub. Asistence: Maxim Čudinov.
    ERICSSON - 2:2
     
    50:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Kdyby se v KHL udělovala Zlatá helma, tak asi známe vítěze za měsíc říjen. Ilja Kovalčuk se dostal do brejku, nahrál JIMMIEMU ERICSSONOVI, který si nádherně obhodil bránícího hráče a zavěsil kotouč za Barulinova záda. Domácí tak po pouhých dvou minutách srovnávají stav zápasu. Asistence: Ilja Kovalčuk, Alexej Ponikarovskij.
    POPOV - 1:2
     
    48:26
    Avangard právě vstřelil branku!
    Těsně před návratem Ericssona hosté využívají svou přesilovou hru, a to hodně kuriózním způsobem. ALEXANDER POPOV přihrával před bránu, kotouč mezi Salákovy betony usměrnil bruslí nešťastník okamžiku Ilja Kablukov, který fotbalovým způsobem překonal svého spoluhráče. Asistence: Roman Berdnikov.
    THORESEN - 1:1
     
    34:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí z ničeho nic vyrovnávají stav utkání. Po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry Čudinov, jeho projektil usměrnil mezi Barulinovy betony šikovnou tečí PATRICK THORESEN. Asistence: Maxim Čudinov, Tony Martensson.
    KULIK - 0:1
     
    31:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zkoušeli to mnozí, ale povedlo se to až hráči, od něhož by se to čekalo nejméně. Územní převahu Avangardu přetavil v úvodní branku utkání sedmý obránce JEVGENIJ KULIK, jenž vypálil z vrcholu levého kruhu zápěstím. Celou situaci musel posvětit rozhodčí, který si potřeboval potvrdit, že kotouč nezasáhl vysokou holí clonící Sergej Kalinin. Asistence: Andrej Ivanov, Roman Berdnikov.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 35. Thoresen (Čudinov, Martensson), 51. Ericsson (Kovalčuk, Ponikarovskij), 64. Panarin (Čudinov) – 32. Kulik (Ivanov, Berdnikov), 49. Popov (Berdnikov)


    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Chafizullin, Čudinov, Bělov, Alexandrov, Kutějkin, Jermakov, Judin – Ponikarovskij, Ericsson, Kovalčuk – Thoresen,Martensson, Červenka – Panarin, Tichonov,Dadonov, – Burdasov, Kablukov, Makarov
    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Pivcakin, Vasiljev, Ljamin, Kulik – Paršin, Sobotka, Wandell – Berdnikov, Kalinin, Ivanov – Popov, Perežogin, Mozer – Něprjajev, Semjonov, Pervušin, Fisčenko

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Otmachov, Palej

    Diváci: 12309
    bahis siteleri