Slovensko – Německo 1:2 (kon.)
konec
Slovensko
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Německo
sk Sobota 08.11.2014, 16:15 • Olympia Eissstadion, Mníchov • Německý pohár
Partner:
     
    55:37
    Slovensko dalo gól!
    Nemci nás počas celého trvania tretej tretiny držali v našom pásme, ale napokon sme sa dokázali dostať na dlhší čas do útočnej tretiny aj my a prudkou strelou z medzikružia znižuje na rozdiel jedného gólu ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencia: Michael Vandas.
     
    39:20
    Nemecko dalo gól!
    "Keď nevieš, čo s pukom, tak vystrel!" , tak znie najznámejšie hokejové pravidlo a teraz ho dokonalo potvrdil CHRISTOPH ULMANN, ktorý z pravého krídla posielal prízemnú strieľanú prihrávku pred Čiliakovu bránu. Nanešťastie pre slovenskú reprezentáciu si puk nešťastne zrazil do vlastnej siete obranca Radek Deyl. Asistencie: Patrick Reimer, Philip Gogulla.
     
    01:38
    Nemecko dalo gól!
    Z vrcholu pravého kruhu vystrelil Patrick Reimer, ktorého strela bola stečovaná v tesnej blízkosti pred bránou. Slovenský gólman stratil puk z dohľadu a do odkrytej brány ho dokázal doraziť domáci PATRICK HAGER. Asistencia: Patrick Reimer.

    Tomáš Pajerský

    Branky a nahrávky: 56. Lapšanský (Vandas) – 2. Hager (Reimer), 40. Ullmann (Reimer, Gogulla)


    Slovensko: Čiliak (Konrád) – Valach, Mikuš, Švarný(C), Deyl, Bokroš, Kozák, Jánošík, Kotvan – Dravecký, Viedenský (A), Bakoš – Tománek, Sýkora, Marcinko(A) -Bortňák, Lapšanský, Vandas – Dej, Lušňák, Rác – Cingeľ
    Německo: Pielmeier (Endras) – Krupp, Kettemer, Krueger, Akdag, Hordler (A), Ankert, Reul, Goc – Kink, Seidenberg, Noebels – Wolf (C), Plachta, Hager – Reimer, Ullmann, Gogulla – Hospelt (A), Oppenheimer, Pietta – Buchweiser
    bahis siteleri