Dánsko – Bělorusko 2:4 (kon.) | Slovensko – Německo 1:4 (kon.)
konec
Slovensko
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Německo
sk Sobota 08.11.2014, 14:00 • Zimný štadión Trnava • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Všetkých ešte pozývam k ohlasom, po zápase vyspovedáme opäť nášho trénera a niektorého (možno viac) hráčov, aby nám povedali svoje dojmy z tohto zápasu.
     
    55:50
    Nemecko dalo gól!
    Dobré uvoľnenie hry od mantinelu medzi kruhy, TIM BERNHARDT z prvej napálil puk do siete.
    Asistencie: Christoph Kiefersauer a Tobias Eder.
     
    45:44
    Slovensko – Andrej Hatala – dve minúty za nedovolené bránenie v hre. Bráni sa, že mal súper dole hlavu, ale jediný, kto je ochotný aspoň počúvať, je čiarový Tvrdoň, ktorý ho nekompromisne posiela na trestnú.
     
    40:49
    Nemecko dalo gól!
    Úvod tretiny v rýchlom tempe zakončil krásnou strelou do vinkla JULIAN NAPRAVNIK.
    Asistencia: Jacob Mayenschein.
     
    38:39
    Nemecko dalo gól!
    Rozohrali si to dobre, už strela Nehera bola dobrá, ale trafil do žrde, puk však ostal odrazený v hre a za bezmocného Cibulku, ktorý bol v rázštepe roztiahnutý v bránkovisku, keď sa presúval na strelu Nehera, puk doklepol LOIS SPITZNER.
    Asistencie: Marvin Neher a Phillip Halbauer.
     
    36:34
    Nepríjemný stret v rohu nášho útočného pásma, Denis Heldák tam z dobrého metra pred mantinelom napálil na dosky na taký hit nepripraveného súpera. Bolo to skôr posunutie rukami než hit, takže dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    34:05
    Veľmi dobrá prihrávka na strelu na protipohyb, ael Kiefersauer dostal sekerou cez ruku a nedokázal dosť razantne vystreliť. Rozhodcovia tento faul nechávajú nepovšimnutý.
     
    29:50
    Michael Böhm odchádza z brány, nahradil ho Cody Brenner.
     
    25:56
    Slovensko dalo gól!
    BORIS SÁDECKÝ sa dostal s pukom k pravej žrdi a výborne ho dvihol aj z uhla, zatrepotal sa vo vinkli Böhmovej brány, je vyrovnané!
    Asistencie: Oliver Pataky a Marek Hecl.
     
    21:36
    Nemecko dalo gól!
    Táto strela od modrej už ale sadla! MAXIMILLIAN GLÄSSL prestrelil čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: Maximillian Daubner a Christoph Körner.
     
    20:14
    Slovensko – Peter Valent – dve minúty za hákovanie.
     
    09:38
    Chyba v našej obrane a k bráne vletel Daubner, Cibulka jeho strelu vyrazil a čelil dorážkam, lebo tam bol ďalší hráč, ale aj so šťastím si poradil, keď Nemci puk nedokázali dvihnúť a náš brankár už ležal. Pokryť definitívne puk mu pomohli spoluhráči, ktorí sa následne ešte pustili aj do dobiedzajúcich súperov.
     
    06:18
    Nemecko – Simon Schütz – dve minúty za podrazenie.
     
    06:16
    Sádecký vystihol chybu nemeckého hráča v strednom pásme, faul pri modrej ho zbrzdil, ale puk poslal Patakymu. Jeho strela prešla cez bránkovisko.
     
    03:09
    Pokornému sa pri snahe o nahodenie od modrej šmykol puk a dopredu šli Nemci! Lešťan sa ako posledný stihol ako-tak vrátiť a výborne sa hodil k Ederovi a vypichol mu puk spred hokejky.
     
    Košický obranca Patrik Kolesár po zranení nenastúpi. V ostatnom zápase utrpel menší otras mozgu. Nemecko spravilo jedinú vynútenú zmenu, keď sa Tim Bernhardt presunul až do štvrtej formácie.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 26. Sádecký (Pataky, Hecl) – 22. Glässl (Daubner, Körner), 39. Spitzner (Neher, Halbauer), 41. Napravnik (Mayenschein), 56. Bernhardt (Kiefersauer, Eder)


    Slovensko: V. Cibulka (Húska) – Hatala, D. Trška, J. Danko, Vadovič, Michal Roman, Mihalko, Pokorný – Andrisík, Pe. Valent, R. Bondra – M. Hecl, Sádecký, Pataky – M. Sloboda, Oško, Struška – Heldák, Ondrušek, Lešťan.
    Německo: Böhm (30. Brenner) – Glässl, Schütz, Neher, Halbauer, Hörschel, Kristić, Mewes, Fohrler – Körner, Daubner, Mayenschein – Spitzner, Drews, Napravnik – Busch, Dumont, Kirchhofer – Kiefersauer, Eder, Bernhardt.

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – J. Tvrdoň, Výleta

    Diváci: 223
    bahis siteleri