Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Čerepovec 8:2 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 2:0 (kon.)
Riga – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Záhřeb – Viťaz 3:6 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Neděle 16.11.2014, 15:00 • Hartwall-areena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:44
    A je tu další šance pro hosty! Na trestnou lavici totiž usedne Petr Koukal, který si odpyká dvouminutový trest za hákování.
     
    36:40
    A další nepříjemnost pro hosty, kteří budou hrát ve třech! Za hru vysokou holí si půjde odpykat čtyřminutový trest Tomáš Surový! V obličeji protihráče se totiž objevila krvavá stopa.
     
    36:26
    Po dlouhé době si přesilovou hru zahrají také domácí! Jeglič hákoval a půjde si odsedět dvouminutový trest.
     
    25:42
    Další vyloučení na straně domácích a opět to je Ohtamaa, který si stejně jako před chvílí odpyká dvouminutový trest za sekání.
     
    21:24
    Další vyloučení na straně domácích! Hosté budou hrát jednadvacet sekund v pěti proti třem! Na trestnou lavici míří za sekání Ohtamaa.
     
    19:46
    Nyní se bojuje za brankou Backlunda a to doslova! Ben-Amor Semir se tam pustil do Nedorosta, za což vyfasoval dvouminutový trest.
     
    11:26
    Přesilová hra domácích netrvala dlouho. Na trestnou lavici míří Todd, který si odsedí trest za podražení. Pokračovat se tedy bude ve hře čtyř proti čtyřem.
     
    10:42
    Máme tu první vyloučení! Přesilovou hru si zahraje tým z Helsinek. Na trestnou lavici míří Tičar, který si odpyká dvouminutový trest za hákování.

    Filip Langr

    Branky a nahrávky: 30. Koukal (Omark, Moses), 39. Mäki (Gunderson, Kapanen) – 49. Nagy (Sersen, Jeglič)


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jaakola, Ohtamaa, Korpikari, Todd, Gunderson, Lajunen – Mäki, Kapanen, Huhtala – Sallinen, Pöisty, Harju – Moses, Koukal, Omark – Ben-Amor Semir, Rita, Hahl
    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Sersen, Mihálik, Baranka, Brejčák, Luza, Sigalet, Štajnoch – Surový, Bartovič, Vondrka – Růžička, Nedorost, Netík – Jeglič, Tičar, Nagy – Lunter, Rachůnek, Bližňák

    Rozhodčí: Oskirko, Hřibík – Palej, Sysujev

    Diváci: 9319
    bahis siteleri