Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Čerepovec 8:2 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 2:0 (kon.)
Riga – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Záhřeb – Viťaz 3:6 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 16.11.2014, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Curtis Sanford je na střídačce, Jaroslavl to zkusí v šesti!
     
    59:02
    Oddechový čas také pro střídačku Lokomotivu Jaroslavl, zatímco Konovalenkovým palácem sportu probíhá mexická vlna.
     
    57:47
    Zakázané uvolnění týmu z Nižného Novgorodu. Vypadá to, že domácí trenér si bude brát oddechový čas, což se právě nyní děje.
     
    52:25
    Naopak Nižnij Novgorod je usazen před brankou Sanforda. Z vrcholu levého kruhu posílal pumelici na branku Lokomotivu Vadim Chomickij, ale Sanford dobrým zákrokem drží svůj tým. Gólman hostí má puk někde na hrudi.
    SALMINEN - 2:0
     
    49:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto. Novgorod se, vyjma posledních pěti minut, prezentuje o něco lepším výkonem než soupeř. Špatná rozehrávka Koňkova se odrazila od bruslí Apalkova k Wolskému, který ji bleskově poslal na před brankou číhajícího SAKARI SALMINENA. Finský útočník se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Wojtek Wolski.
     
    47:27
    Jiří Novotný se málem prosadil před brankou Kasutina. Nevím, jestli nevystřelil přesně nebo do jeho rány vložil hůl některý z beků soupeře, ale tak jako tak prošel kotouč vedle pravé tyče.
     
    43:49
    Největší šance Lokomotivu na gól v dosavadním průběhu dnešního zápasu. Geoff Platt se řítil v úniku sám na branku Kasutina, ale blafákem do forhendu neuspěl a Kasutin drží vedení svého týmu. Tohle by bývalý miláček všech fanynek Dinama Minsk měl dávat!
     
    41:42
    Krasnoslobodcev výborně vybojoval puk pro Filatova, který se s ničím nepáral a z levého kruhu vystřelil na branku. Sanford nyní podržel svůj tým od další pohromy.
     
    38:35
    Dmitrij Kazionov dostává dvě minuty za nedovolené bránění a pokud Lokomotiv nevyužije přesilovku, bude Kazionov sedět na trestné ještě 35 vteřin třetí třetiny.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    38:25
    Lokomotiv ještě udržel puk v pásmu a po výborné přihrávce Plotnikova vypálil z vrcholu pravého kruhu Holos. Puk ale má Kasutin ve své moci. Bude se však vylučovat.
    KRASNOSLOBODCEV - 1:0
     
    36:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je pravda, že Nižnij Novgorod si za svojí aktivitu ve druhé třetině gól zasloužil. VADIM KRASNOSLOBODCEV se prodral do útočného pásma a z pravého kruhu chtěl poslat puk na najíždějící spoluhráče, ale buď vracející se Michail Pašnin nebo Jiří Novotný si srazili puk za záda Sanforda. Bez asistence.
     
    35:32
    Michail Grigorjev nabral v obranném pásmu rychlost a parádně se dostal na druhou stranu kluziště. Z levé strany vystřelil, což ale byla lahoda pro Sanforda.
     
    28:37
    Wolski s Galuzinem vytvořili pořádnou mlýnici před brankou Sanforda. První jmenovaný se zblízka neprosadil a Galuzin poté netrefil odražený kotouč.
     
    23:02
    Vyloučení na obou stranách. Vjačeslav Kuljomin a Ijla Ljubuškin se u branky Sanforda tak dlouho pošťuchovali, že si půjdou na dvě minuty zchladit hlavy. Oba dva dostávají dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    21:39
    Krásná akce domácích. Wojtek Wolski se podél pravé strany prosmýkl jako lasička, z bezprostřední blízkosti branky nahrál ještě volnému Immonenovi, který však znovu Sanforda nepřekonal.
     
    19:33
    Jarkko Immonen měl obrovskou šanci, když nikým nehlídán dorážel puk po buly u levé tyče Sanforda, nicméně ten se nějakým zázračným způsobem stihl přemístit ke své tyči!
     
    17:02
    Nikita Filatov se nyní lehce diví, za co že to jde na lávku, kde si v lepším případě odsedí dvě minuty. Nedá se svítit napadení na Kapustinovi bylo poměrně viditelné.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    13:56
    Pavel Valentěnko se provinil vysokou holí proti Kapustinovi a už směřuje na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    12:23
    Sanford výborně zasáhl snad částí lapačky proti střele Wolského z pravé strany. To byl dobrý zákrok, o tom žádná.
     
    11:52
    Obrovský závar a poté val těl ležel před Sanfordem, který se na celou situaci díval s ledovým klidem. Důležité pro něj bylo, že nepustil puk po důrazu Wolského s Immonenem za brankovou čáru.
     
    10:31
    Nyní se již vylučovat bude. Vladislav Kartajev poblíž svojí klece seknul Salminena a už se poroučí na trestnou. Nesekej, dostaneš dvě minuty – i tato slova by se dala odezřít z úst nadšených fanoušků Torpeda, kteří se radují, že uvidí přesílovku svého týmu.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    01:56
    Kasutin rozehrál pukzpoza branky pouze do míst, kde byl připraven Kapustin. Ten ještě poslal kotouč na Plotnikova, který udělal kličku padajícímu bekovi Chomickému a následně nebyl daleko k tomu, aby trefil levou tyčku branky Torpeda.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 37. Krasnoslobodcev, 50. Salminen (Wolski)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Aljapkin) – Chomickij, Hietanen, Blažievskij, Valentěnko, Bernackij, Grigorjev, Osipov, Iljin – Salminen, Immonen, Wolski – Filatov, Galuzin, Krasnoslobodcev – Kazionov, Nokelainen, Kuljomin – R. Koňkov, Drugov, Potapov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Vasiljev, Holos, Kronwall, Jakovlev, Višněvskij, Ljubuškin, Pašnin, Gorochov – Platt, Novotný, Thornberg – Plotnikov, Apalkov, Averin – S. Koňkov, Kartajev, Galimov – Gračjov, Kapustin.

    Rozhodčí: Roman Gofman, Andrej Rogačjov – Sergei Morozov, Ivan Nazarov
    bahis siteleri