Chanty-Mansijsk – Kazaň 4:3 (2:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 1:4 (kon.) | Soči – Záhřeb 6:2 (kon.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 7:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:5 (2:3, 1:1, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Pátek 05.12.2014, 17:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Do prázdné se trefil SZCZECHURA
    ELLISON - 3:4
     
    33:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Dnešní přestřelka nemá konce. MATT ELLISON se dokázal za brankou domácích prosmýknout přes obránce, následně si najel před brankoviště, kde bekhendovou ranou usměrnil puk do vzdálenější tyče od které se poté odrazil za záda Lisutina. Asistence: Ryan Vesce.
    KUČERJAVENKO - 3:3
     
    31:14
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno. Přesnou ranou se prosadil ALEXANDR KUČERJAVENKO. Asistence: Konstantin Klimontov.
    CHECHOO - 2:3
     
    19:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Gólové hody neberou konce! V samotném závěru posílá hosty poprvé do vedení JONATHAN CHEECHOO a nutno dodat, že po nádherné individuální akci. Kanadský hráč si najel mezi čtyři protihráče, protáhl se až před Lisutna, kterého překonal střelou z bekhendu nad jeho vyrážečku. Asistence: Alexej Kaljužnyj, Nick Bailen.
    VESCE - 2:2
     
    15:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru Minsk využívá a je opět vyrovnáno. RYAN VESCE číhal před domácí svatyní a využil nahozeného kotouče od Elissona, jenž zužitkoval k teči. Díky té se puk dostal za záda přesouvajícího se ho Lisutina.. Asistence: Matt Ellison, Nick Bailen.
    MAKEVEJ - 2:1
     
    11:56
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Moskvevské oblasti vrací vedení ALEXEJ MAKEJEV. Ten obdržel z rohu kluziště přihrávku od Kučerjavenka, kterou zužitkoval ke střele z první z prostoru brankoviště. Společně s jeho střelou byla ale posunutá branka a hlavní arbitr si musel vzít na pomoc videorozhodčího. Ten po dlouhé diskuzi gól uznal. Asistence: Alexandr Kučerjavenko.
    ELISSON - 1:1
     
    05:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Poměrně rychle je ale vyrovnáno. Za hosty se o vyrovnání postaral MATT ELISSON, jenž napřáhl z pravého kruhu a nekompromisní dělovkou vymetl v protilehlém růžku všechny pavučiny. Asistence: Ryan Vesce, Ilja Šinkevič.
    AFINOGENOV - 1:0
     
    01:12
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou velice rychle do vedení. MAXIM AFINOGENOV. se prezentoval v krásné individuální akci, když si nabruslil ze strany před brankoviště, kde v těžké pozici vypálil z bekhendu a usměrnil kus černé pryže mezi betony hostujícího brankaře. Asistence: Alexej Makejev, Alexej Semjonov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Afinogenov (Makejev, Semjonov), 12. Makevej (Kučerjavenko), 32. Kučerjavenko (Klimontov) – 6. Elisson (Vesce, Šinkevič), 16. Vesce (Elisson, Bailen), 20. Chechoo (Kaljužnyj, Bailen), 34. Ellison (Vesce), 60. Szczechura


    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Sateri) – Grebeškov, Verešagin, Semjonov, Klimontov, Seleznjov, Golovkov, Kudinov – Horák, Kousal, Kempe – Kučerjavenko, Afinogenov (C), Makejev – Vyglazov, Šitikov, Jakubov – Cyganov, Koroljov, Mamin.
    HC Dinamo Minsk: Taylor (Karnaučov) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Šinkevič, Lisovec, Kaznaděj – Kaljužnyj (C), Cheechoo, Szczechura – Linglet, Elisson, Vesce – Kulakov, Meleško, Gavrus – Drozd, Matěruchin, Stěpanov.
    bahis siteleri