Vítkovice – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Litvínov – K. Vary 4:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Olomouc – Slavia 4:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 05.12.2014, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ve třetí třetině domácí ševci díky brankám Okála a Vlacha otočili utkání ve svůj prospěch a získávají veledůležité tři body. To je ode mně už vše, tak zase někdy na počtenou. (20:09:41)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    A hosté to evidentně psychicky nezvládají. Mohli jsme vidět další zbytečný faul Petera Tršky, za který půjde na trestnou lavici. A domácí diváci mají jasno – z ochozů se ozývá: "Táhněte domů!"
     
    59:13
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:13
    Milan Hruška dostává trest 2+10 minut za vražení zezadu. Mladoboleslavští jdou tedy do tří.
     
    58:29
    A se Středočechy to vypadá bledě. Tomáš Klimenta dostává menší trest za hákování.
    VLACH - 3:2
     
    58:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Ševci během šesti minut otáčejí zápas! Patrik Urbanec od modré čáry přihrál do rohu Jiřímu Ondráčkovi, který našel na kruzích volného ROMANA VLACHA. Ten si s pukem vybruslil na osu hřiště a odtud překonal Ritticha přesnou střelou nad rameno! Asistence: Jiří Ondráček, Patrik Urbanec.
     
    57:51
    Hra je přerušena, neboť kotouč opustil hrací plochu. Bude se vhazovat ve středním pásmu a do konce trestu zbývá 15 sekund.
     
    56:24
    Středočeši se osvobozují vyhozením puku přes všechny čáry..
     
    56:06
    A ševci na to budou mít ideální příležitost! Peter Trška je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    55:01
    Zbývá poslední pětiminutovka zápasu. Urve jeden z týmů tento duel na svou stranu?
     
    53:44
    Petr Leška přiťukl kotouč Robertu Říčkovi, který následně vystřelil zpoza bránícího hráče, ale Rittich puk bez problémů lapil.
     
    52:44
    Ofsajd domácích.
     
    52:35
    A další šance! K Jiřímu Ondráčkovi se odrazil puk, který následně Ondráček vystřelil bekhendem na Ritticha a jen o pár centimentrů netrefil branku!
    OKÁL - 2:2
     
    51:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jak kdybych to přivolal! Útočná formace Petra Lešky si vytvořila v útočném pásmu obří tlak, z něhož také plynul tento gól. Petr Leška od modré čáry nastřelil puk na brankáře Ritticha, před ním ještě puk stihl tečovat ZDENĚK OKÁL, který tedy zařizuje vyrovnání! Asistence: Petr Leška, Patrik Urbanec.
     
    50:08
    I když jsou ševci nyní lepším týmem, stále se jím nedaří vymyslet jakoukoliv kloudnější akci, která by mohl vést ke vstřelení vyrovnávací branky. Středočeši naopak svoje vedení střeží velmi urputnou obranou.
    Marken.cz

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 24. Svoboda (Čajánek, Žižka), 52. Okál (Leška, Urbanec), 59. Vlach (Ondráček, Urbanec) – 5. Trška (Výborný, Mikulík), 6. Klimenta (TS)


    Berani Zlín: Hromada (Kašík) – Horák, Marušák, Žižka, Holík A., Urbanec, Matějíček, Stuchlík – Veselý, Čajánek, Svoboda – Čech, Vlach, Holík P. – Říčka, Leška, Okál, – Sedláček, Ondráček, Kubiš
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Růžička) – Stříteský, Widmar, Hruška, Žabka, Robar, Trška, Čermák – Mikulík, Musil, Klimenta – Bárta, Výborný, Lenc – Pacovský, Pabiška, Jarůšek – Rys, Vrbata, Kubica – Kotala.

    Rozhodčí: Hejduk, Lacina – Blaha, Špůr

    Diváci: 3953
    bahis siteleri