Trnava – Pov. Bystrica 3:0 (kon.) | Michalovce – Prievidza 0:0 (zruš.) | SR 18 – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
Bardejov – Senica 1:5 (kon.) | Prešov – Lipt. Mikuláš 0:5 (kon.) | Detva – Topoľčany 5:3 (kon.)
konec
PHK Prešov
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 05.12.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Ján Vodila (tréner PHK 3b Prešov): “Dnes nie je čo hodnotiť, nastúpilo za nás desať juniorov. Bola tu ukážka, v ktorej sme videli rozdiel medzi juniorským hokejom s hráčmi, ktorí hrajú aj extraligu. Bolo to o ničom a dúfam že už viackrát nebudeme hrať v takom zložení lebo tým budeme len trpieť.”

    Marián Horváth (tréner MHk 32 Liptovský Mikuláš): “Domáci doplatili na nevyužité šance z úvodu zápasu. Nám sa podarilo dať gól, pridali sme tak ďalšia a myslím že od stavu 3:0 sme videli, že sme boli jednoznačne lepším mužstvom.” (20:41:34)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Ešte Macík sa snažil dostať cez dvoch hráčov súpera, aby zavŕšil hattrick, no nepodarilo sa mu to.
     
    59:05
    Domáci v plnom počte.
     
    59:00
    Michal Školiak napriahol riadnu ranu od modrej, tá prekonala aj Slivku, ale nakoniec tesne bránu minula.
     
    58:30
    Na druhýkát sa už ale zdalo, že puk je v bráne Prešova, rozhodca ale videl situáciu inak a Liptáci sa zo šiesteho presného zásahu netešia. Na ľad ale dopadá niekoľko plyšových hračiek.
     
    58:10
    Maroš Piatka teraz parádne obišiel bránu a na dvakrát zakončoval, no Slivka ho vychytal a teraz sa váľa v bráne ako medvedík.
     
    57:30
    Po peknej kombinácii sa k strele dostal Martin Trochta, z dobrej pozície z kruhu na buly ale len nastrelil gólmana Slivku. Domáci následne puk vyhodili.
     
    57:05
    Martin Osuský oslabí Prešov po tom, čo pridržal protihráča.
     
    57:00
    Macík šiel s Bartíkom na bránu proti jednému obrancovi, Bartík ponúkol Macíkovi tutovku, ten ju ale spálil a Vladimír Slivka jeho pokus vytesnil betónom!
     
    56:35
    Dominik Duplinský šikovne pokryl puk a dostal sa s ním do útočného pásma, Pekarčík mu ale vtrhol do pásma skôr a je to ofsajd.
     
    56:20
    Na opačnej strane sa po peknej kombinácii dostal k strele úplne voľný Marko Ferenc, mieril na vzdialenejšiu tyč, čo ale brankár Hollý čakal a ďalším parádnym zákrokom znemožnil strelca.
     
    55:45
    Števuliak šiel po mantineli, dostal puk do kruhu na buly, mal to ale na bekhend a strieľal k bližšej tyči, no Slivka ho zlikvidoval.
     
    55:15
    Korytko manévruje s pukom, avšak Prešov sa ťažko dostáva cez stredné pásmo.
     
    54:30
    K puku sa do obrovskej šance pred bránou dostal Jozef Tomčák, najlepší strelec Prešova to ale nevyžil a ležernou strelou nakoniec urobil z Hollého hrdinu momentu.
     
    54:20
    Hostia v plnom počte.
     
    54:00
    Domáci v plnom počte.
     
    53:50
    Hokej je viacmenej nudný, veď už je po zápase.
     
    53:20
    Osuský dostal puk na útočnú modrú mal dosť priestoru, išiel do kruhu a vyslal delovku na bránu, ktorú ale ide vedľa.
     
    52:40
    Po buly vypálil od modrej Moravčík, jeho delovku ale Slivku zastavuje a chytá ju do lapačky.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 18. Macík (Kuric, Bartík), 24. Macík (Bartík), 36. Bartík (Števuliak), 43. Poliaček (Uhrík, Piatka), 45. Poliaček (Trochta, Roháč)


    PHK Prešov: Borároš (30. Slivka) – Chovan, Osuský, Novický, Komloš, Macko, Tomko, Olejník, Guntáš – Potoček, Tomčák, Pekarčík – Korytko, Matejka, Jaroš – Renčok, Kivader, Ferenc – Duplinský, Chalupa, Polívka
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Holiga, Moravčík, Kadlubiak, M. Školiak, Janči, Mezovský, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – M. Marcinko, Trochta, Roháč – Poliaček, Piatka, Uhrík – Števuliak, Lištiak, Janček

    Rozhodčí: Jura – Piovar, Pribula
    bahis siteleri