Sabres Vídeň – Poprad 7:0 (kon.) | SKIF – Karviná - ženy 3:0 (kon.)
konec
SKIF Nižnij Novgorod
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
S.K. Karviná - ženy
Pátek 05.12.2014, 16:00 • Nižnij Novgorod • Liga mistryň
Partner:
     
    Hokejovou arénou v Nižném Novgorodu dozněla ruská hymna. Pro tuhle chvíli je to ode mě vše, ale program Ligy mistryň pokračuje hned zítra ráno. V 10 hodin středoevropského času se Karviná střetne s dalším velmi silným protivníkem, rakouskou Vídní. Třetí bitva ji čeká v neděli proti Popradu.

    Krásný zbytek pátečního večera! (18:17:05)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    SKIF – 14 (50)
    Karviná – 7 (19)
     
    Je konec. Nevyšlo to, ale nemáme se vůbec za co stydět. Dvojnásobné české šampionky předvedly proti favorizovanému SKIFu neskutečně srdnatý výkon na hranici vlastních možností. Naprosto jednoznačně musíme vypíchnout výkon brankářky Barbory Dvořákové, která chytala fantasticky.

    Přestože domácí byli výrazně lepším týmem, naše hokejistky klidně mohly urvat senzační body – ve třetí třetině před druhou brankou domácích sahaly po vyrovnání především díky dvěma přesilovkám. Bohužel to ale nevyšlo.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    O puk se bojuje v českém pásmu, naše hokejistky dokázaly zblokovat tvrdou ránu od modré.
     
    58:42
    Klidnou pasáž přeťala další kombinační akce tří ruských hokejistek proti české obranné dvojici. Zakončující hráčka ale neměla u druhé tyčky čas a klid.
    TIMOFEJEVOVÁ - 3:0
     
    57:23
    SKIF právě vstřelil branku!
    Navíc je tady třetí úder domácích, který bohužel přichází naprosto zaslouženě. Už závěr oslabení sehrály Rusky s přehledem a jejich aktivita pokračovala až do další krásné kombinace na jeden dotek. Bodrikovová našla zpoza brány ANNU TIMOFEJEVOVOU, která poslala kotouč mezi betony Dvořákové – 3:0. Asistence: Maria Bodrikovová, Maria Bělovová.
     
    57:08
    Nižnij Novgorod hraje v plném počtu a všechno nasvědčuje tomu, že si vítězství už pohlídá.
     
    56:33
    Timofejevová mohla definitivně rozhodnout, jenže jasnou šanci tváří v tvář Dvořákové nedokázala proměnit.
     
    56:06
    Dlouhé ruské vyhození končí u Dvořákové, ještě stihneme rozehrát jednu akci.
     
    55:55
    Teď už kotouč na Räisänenovou prošel a vhazuje se po její pravé ruce.
     
    55:38
    Když se Karviná dostala dopředu, přišla "jen" tvrdá rána od modré, kterou zastavila první clonící soupeřka. SKIF se potom osvobodil.
     
    54:58
    Ve vlastní přesilovce ale musí kouzlit Dvořáková! Teď se natáhla jak široká, tak dlouhá přes celé brankoviště, aby zastavila velkou šanci.
     
    54:22
    Naděje pořád žije! Katka Solničková na sebe opět natáhla nedovolený zákrok a teď už je nutně potřeba, abychom využili přesilovku. Za hru tělem pyká Maria Bodrikovová (SKIF).
     
    53:45
    Po zakázaném uvolnění Karviné se kotouč vykutálel za českou sestavu přímo k Dvořákové, která zařídila další buly.
     
    53:10
    Naše děvčata samozřejmě neskládají zbraně. Teď přišla tvrdá rána od modré, kterou dokázala jedna z hokejistek tečovat, jenže bohužel mimo domácí klec.
     
    52:34
    Domácí vyhrály útočné buly a hned mohly skórovat potřetí. Bára Dvořáková ale famózně schovala kotouč do lapačky!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 25. Lichačevová (Pečnikovová, Sosinová), 53. Rantamäkiová (Pečnikovová, Sosinová), 58. Timofejevová (Bodrikovová, Bělovová)


    SKIF Nižnij Novgorod: Räisänenová (Tarakanovová) – Pečnikovová, Kapustinová "C", Jalosuová, Smirnovová, Teplyginová, Bodrikovová – Rantamäkiová, Silinová, Sosinová – Faljachovová, Naděždinová, Lichačevová – Širjajevová, Timofejevová, Semenecová – Bělovová, Rachimovová. Trenér: Oleg Namestnikov.
    S.K. Karviná - ženy: Dvořáková (Škodová) – Kovářová, Zíková, Výtisková, Brotánková, Hudečková – Gápová, Kaplanová, Přibylová – Lásková, Bukolská, Lédlová – Solničková, Kytková "C", Sadilková – Walicová. Trenér: Josef Štoudek.

    Rozhodčí: Bordeleauová (CAN), Hertrichová (GER) – Mogilnikovová, Šestakovová (obě KAZ).
    bahis siteleri