Opava – SHK Hodonín 2:3 (kon.)
konec
HK Opava
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
SHK Drtiči Hodonín
Pátek 05.12.2014, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:16
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté kroutí hlavami, ale gól platí. A byl vlastní! Dojíždějící hráči srazili puk za Kotvana a rázem je tu drama! Branka je připsána TOMÁŠI POLOKOVI. Bez asistence.
     
    25:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po skrumáži před domácí brankou se kotouč odrazil vstříc modré čáře, před níž se do puku opřel PETR POKORNÝ a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vít Mika.
     
    14:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Parádní počin ZDEŇKA KUČERY, který nejdříve se štěstím obehrál domácího obránce a poté, co se natlačil před Šafránka, si poradil také s domácím strážcem. Hodonín tak opět vede. Asistence: Martin Špok, Jakub Sajdl.
     
    11:31
    Opava právě vstřelila branku!
    V Opavě máme vyrovnáno! Od modré čáry vypálil Josef Tichý, jehož ránu Kotvan sice betony vyrazil, ale pouze do míst, kde si najížděl LUKÁŠ SVOBODA, který poté neměl problém zasunout puk do brány. Asistence: Josef Tichý, Tomáš Polok.
     
    05:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín se dostal do přečíslení, které úspěšně zakončil PETR PEŠ, který tak otvírá skóre. Asistence: Lubomír Škápik.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 12. Svoboda (Tichý, Polok), 40. Polok – 6. Peš (Škápik), 15. Kučera (Špok, Sajdl), 26. Pokorný (Mika)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Vrabel, Galvas, Slavík, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler – Štindl, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vaněk, Wolf, Černý L., Svoboda, Chalupa
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Dufek, Zezula, Špok, Kučera, Tomi, Smetana, Pokorný, Škápik, Zapletal, Peš, Milfait, Kuba, Sajdl, Jurásek, Vrba, Vanek, Mika, Polesný

    Rozhodčí: Fiala – Ganger, Konvička
    bahis siteleri