Buffalo – Florida 0:2 (kon.) | New Jersey – Montreal 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:3 (kon.)
Carolina – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:1 (kon.) | Colorado – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
Calgary – NY Islanders 1:2 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (kon.) | Boston – Ottawa 2:3 (po pr.)
Los Angeles – Nashville 6:7 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Sobota 03.01.2015, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mikko KOIVU - 3:1
     
    49:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je to už o dvě branky! Pominville vybojoval za brankou puk, poslal jej na Vanka, jenž našel na kruhu postaveného MIKKA KOIVU, a ten kotouč poslal touš do horní poloviny brány, čímž zvyšuje už na 3:1! Asistence: Thomas Vanek, Jason Pominville.
    Jared SPURGEON - 2:1
     
    47:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JARED SPURGEON posílá Wild zpátky do vedení! Zpracoval si nahrávku na nohy od Coyla, a po střele z kruhu puk propadl Bernierovi mezi betony. Asistence: Charlie Coyle, Mikko Koivu.
    Cody FRANSON - 1:1
     
    42:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je to, pouhých 21 sekund stačilo na vyrovnání. Van Riemsdyk našel na modré čáře Phaneufa, ten ale kotouč posunul ještě na CODYHO FRANSONA a ten svou dělovkou zařizuje nerozhodný stav. Stále ale pokračuje přesilovka Leafs pět na čtyři. Asistence: Dion Phaneuf, James van Riemsdyk.
    Kyle BRODZIAK - 1:0
     
    30:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ale nyní už je to regulérní branka. Coyle vybojoval ve středním pásmu puk a při přečíslení dva na jednoho jej poslal na KYLE BRODZIAKA, jenž už neměl problém puk dopravit do prázdné brány. Asistence: Charlie Coyle, Nino Niederreiter.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 31. Brodziak (Coyle, Niederreiter), 48. Spurgeon (Coyle, Koivu), 50. Koivu (Vanek, Pominville) – 43. Franson (Phaneuf, Riemsdyk)


    Minnesota Wild: Kuemper (Backstrom) – Brodin, Suter, Scandella, Spurgeon, Prosser, Bickles – Pominville, Koivu, Parise – Fontaine, Brodziak, Vanek – Coyle, Haula, Niederreiter – Cooke, Carter, Graovac. Trenér: M. Yeo
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Franson, Phaneuf, Polák, Gardiner, Hölzer, Rielly – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Clarkson, Kadri, Winnik – Santorelli, McKegg, Komarov – Ashton, Smith, Booth. Trenér: R. Carlyle

    Rozhodčí: Kimmerly, Hebert – Nansen, Miller

    Diváci: 19168
    bahis siteleri