Buffalo – Florida 0:2 (kon.) | New Jersey – Montreal 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:3 (kon.)
Carolina – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:1 (kon.) | Colorado – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
Calgary – NY Islanders 1:2 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (kon.) | Boston – Ottawa 2:3 (po pr.)
Los Angeles – Nashville 6:7 (po pr.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Ottawa Senators
Sobota 03.01.2015, 19:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Bobby RYAN - 2:3
     
    60:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Panečku, prodloužení je bleskově rozhodnuto! Boston hrál vabank a poslal na led jediného beka – Cháru. Ten u hrazení prohrál souboj s BOBBYM RYANEM, jenž si vyměnil puk s Karlssonem a pohodlně překonal ležícího Raska. Asistence: Erik Karlsson.
    Eric GRYBA - 2:2
     
    55:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Do konce základní hrací doby zbývá něco přes čtyři minuty a Senátoři vyrovnávají! Eric Gryba vypálil od modré čáry a MIKE HOFFMAN dorážel z bezprostřední blízkosti. Asistence: Eric Gryba.
    Brad MARCHAND - 2:1
     
    50:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Parádní individuální akce BRADA MARCHANDA a domácí se ujímají vedení. Marchand ještě skvělý pas Krejčího nepřetavil v gól, ale poté se ujal volného puku, nabruslil si do mezikruží a nedal Andersonovi šanci. Asistence: David Krejčí, Loui Eriksson.
    Torey KRUG - 1:1
     
    36:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ukázková přesilovková kombinace, je vyrovnáno! Po ose Lucic – Krejčí – Griffith – Krejčí se puk dostal na modrou čáru k TOREYMU KRUGOVI, který se s tím nepáral a nekompromisně překonal Andersona. Na obranu brankáře Ottawy je nutno říct, že vinou před ním stojivšího Zdena Cháry téměř nic neviděl. Asistence: David Krejčí, Seth Griffith.
    Kyle TURRIS - 0:1
     
    32:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže hosté o pár sekund později otevřeli skóre! KYLE TURRIS získal puk za bostonskou brankou, vybruslil si do střelecké pozice a razantní, leč stále velmi přesnou střelou pod břevno překonal Raska. Asistence: Clarke MacArthur.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 37. Krug (Krejčí, Griffith), 51. Marchand (Krejčí, Eriksson) – 33. Turris (MacArthur), 56. Hoffman (Gryba), 61. Ryan (Karlsson)


    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Chára, Hamilton, Seidenberg, McQuaid, Krug, Miller – Lucic, Krejčí, Griffith – Marchand, Bergeron, Smith – Kelly, Söderberg, Eriksson – Paille, Campbell, Cunningham. Trenér: Claude Julien.
    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Karlsson, Phillips, Ceci, Cowen, Gryba, Wiercioch – Stone, Turris, MacArthur – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Condra, Legwand, Greening – Chiasson, Pageau, Michálek. Trenér: Dave Cameron.

    Rozhodčí: McCauley, Morton – Morin, Amell

    Diváci: 17565 (vyprodáno)
    bahis siteleri