Záhřeb – HC Slovan 5:4 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
5:4 (0:2, 3:2, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Neděle 04.01.2015, 18:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pascal PELLETIER - 5:4
     
    50:06
    Medveščak právě vstřelil branku!
    To je opravdu neuvěřitelné! Tým, který v polovině utkání prohrával 0:4, deset minut před koncem vede! St. Pierre nahrál PASCALOVI PELLETIEROVI, který byl na levém kruhu zcela volný a přesnou střelou překonal Januse. Obrana Slovanu ve druhé polovině utkání hoří. Asistence: Martin St. Pierre.
    Edwin HEDBERG - 4:4
     
    45:14
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí právě dokončili svou stíhací jízdu z 0:4 na 4:4! EDWIN HEDBERG zůstal před brankou Slovanu úplně sám, přehodil si kotouč na forhend a mezi betonem a vyrážečkou Januse ho poslal do sítě. Asistence: Bill Thomas a Patrick Björkstrand.
    Andrew MURRAY - 3:4
     
    36:28
    Medveščak právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! Ještě na začátku 30. minuty vedl Slovan 0:4, ale nyní už Medveščak prohrává pouze o jediný gól! Glumacovi sice stačila hostující obrana vypíchnout kotouč, ale pouze k ANDREWOVI MURRAYOVI, který z mezikruží překonal Januse – 3:4. Tenhle zápas bude ještě hodně zajímavý! Asistence: Mike Glumac
    Mike GLUMAC - 2:4
     
    29:41
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A pozor! Hokejisté Medveščaku hned z další akce snižují na rozdíl dvou branek! Volného kotouče se před brankovištěm ujal MIKE GLUMAC, který udělal Janusovi kličku do forhendu a zasunul puk do odkryté klece. Oba góly domácích dělilo 23 sekund. Asistence: Nathan Perkovich a Mathieu Carle
    Bill THOMAS - 1:4
     
    29:18
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí snižují hodně laciným gólem. Nenápadná a nepříliš prudká střela BILLA THOMASE, který mířila k bližší tyči, propadla Janusovi do sítě. Asistence: Patrick Björkstrand.
    Matt MURLEY - 0:4
     
    25:54
    Slovan právě vstřelil branku!
    MATT MURLEY se prosazuje podruhé během dvou minut, navíc z velice podobné pozice jako v předchozím případě. Tentokrát se hostující útočník trefil mezi beton a lapačku brankáře Záhřebu. Asistence: Martin Štajnoch a Cam Barker.
    Matt MURLEY - 0:3
     
    23:43
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a vedou už 0:3! Vondrka v útočném pásmu prostrčil kotouč na MATTA MURLEYHO, který z levého kruhu zamířil nad lapačku Owuyi. Brankář Medceščaku šel na kolena zbytečně brzy. Asistence: Michal Vondrka a Cam Barker.
    Andrej ŠťASTNÝ - 0:2
     
    15:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    Belasí soupeři udílejí lekci z produktivity! Tomáš Surový od mantinelu nahodil kotouč na branku, clonící ANDREJ ŠŤASTNÝ ho ještě lehce tečoval a puk propadl dezorientovanému Owuyovi mezi tělem a vyrážečkou do sítě – 0:2. Asistence: Tomáš Surový.
    Žiga JEGLIČ - 0:1
     
    13:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hned po naskončení z trestné lavice se dostal do úniku Tičar, ale toho ještě vychytal brankář Owuya. O chvíli později však ŽIGA JEGLIČ z pravé strany vypálil přesně do protější šibenice domácí klece. Slovan tak v Záhřebu vede! Asistence: Rok Tičar.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 30. Thomas (Björkstrand), 30. Glumac (Perkovich, Carle), 37. Murray (Glumac), 46. Hedberg (Thomas, Björkstrand), 51. Pelletier (Pierre) – 14. Jeglič (Tičar), 16. Šťastný (Surový), 24. Murley (Vondrka, Barker), 26. Murley (Štajnoch, Barker)


    Medveščak Záhřeb: Owuya (od 26. min. Heeter) – Flood, Morrisonn, Carle, Martinović, Hutchinson, Popović, Kinrade – Leino, Pelletier, St. Pierre – Murray, Glumac, Perkovich – Thomas, Hedberg, Björkstrand – Segal, Beaudoin, McLean.
    HC Slovan Bratislava: Janus (LeNeveu) – Sersen, Luža, Barker, Štajnoch, Kozák, Starosta – Jeglič, Tičar, Netík – Nagy, Nedorost, Bartovič – Vondrka, Murley, Hudáček – Šťastný, Surový, Ölvecký – Kudrna.

    Rozhodčí: Bulanov, Safiullov – Parfjonov, Sysujev

    Diváci: 5754
    bahis siteleri