Kometa Brno – Slavia 2:5 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Hr. Králové – Chomutov 7:2 (kon.)
PZ Kladno – Jihlava 0:9 (kon.) | HC Litvínov – Vsetín 5:0 (kon.) | Vítkovice – Liberec 5:4 (2:1 po s.n.)
Letňany – Olomouc 2:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Poruba 2011 8:1 (kon.) | Písek – Havířov 2:3 (kon.)
Třinec – Sparta 5:2 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
PZ Kladno
0:9 (0:4, 0:5, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 04.01.2015, 12:30 • ČEZ Stadion • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    39:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    A další využitá přesilovka. Ondráček našel mezi kruhy úplně volného DANIELA KOLOUCHA, jehož první střelu Karlík neuvěřitelně vyrazil, na následnou dorážkou už ale neměl nárok. Asistence: Jiří Ondráček, Lukáš Vala.
     
    34:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    A přesilovka je využita. Vala spíše nahazoval puk na branku, ten ale Karlíka hodně zaskočil a vyrazil puk pouze před sebe, kde číhal JIŘÍ ONDRÁČEK, který trefil odkrytou branku. Asistence: Lukáš Vala, David Váňa.
     
    31:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu sedmou branku. ONDŘEJ NAJMAN převzal v útočném pásmu odražený kotouč a nádhernou střelou zpoza obránce překonává Karlíka výstavní střelou k tyči. Asistence: Richard Peschout.
     
    21:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nádherná kombinace hostů. TOMÁŠ MEJZLÍK si skvěle vyměnil puk s Čermákem a střelou do prázdné branky navyšuje náskok o šest branek. Asistence: David Čermák, Daniel Kolouch.
     
    20:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je exhibice. PAVEL KOUSAL převzal puk v útočném pásmu, šikovně obehrál Ďuračku a výstavní střelou pod horní tyčku překonává Karlíka. Asistence: Lukáš Vala.
     
    18:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je tu branka v oslabení. Ondráček vyslal do úniku LUKÁŠE VALU, který suverénně předjel Libecajta a trochu nenápadnou střelou k tyči přidává čtvrtý gól. Asistence: Jiří Ondráček.
     
    15:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    A další gól. Najman čekal s pukem za brankou, odkud viděl skvěle postaveného RICHARDA PESCHOUTA, který našel skulinku v postoji Melančina a navyšuje náskok. Asistence: Ondřej Najman, Pavel Kousal.
     
    09:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další branku. Kousal našel krásnou přihrávkou zcela volného ONDŘEJE NAJMANA, který si počkal a prudkou střelou po ledě navyšuje náskok. Asistence: Pavel Kousal.
     
    02:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    A hosté přesilovku využívají. Kolouch vyslal od mantinelu prudkou střelu, kterou Melančin vyrazil pouze před sebe. U puku byl nejrychleji LUKÁŠ VALA a pohotovou dorážkou otevírá skóre. Asistence: Daniel Kolouch.

    Roman Pošta

    Branky a nahrávky: 3. Vala (Kolouch), 10. Najman (Kousal), 16. Peschout (Najman, Kousal), 19. Vala (Ondráček), 21. Kousal (Vala), 22. Mejzlík (Čermák, Kolouch), 31. Najman (Peschout), 35. Ondráček (Vala, Váňa), 40. Kolouch (Ondráček, Vala)


    PZ Kladno: Melančin (19. Karlík) – Straka, Rampfel, Vlk, Němec, Libecajt, Slatinský – Toula, Nekvinda, Ďuračka, Kučera, Lachman, Jarý, Novotný, Jeřábek, Vach, Vostárek, Mrkvička
    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Pražák, Srnský, Váňa, Smutný, Huňáček, Klofáč, Krtek – Kolouch, Najman, Čermák, Ondráček, Mejzlík, Berka, Peschout, Vala, Kousal, Oščádal

    Rozhodčí: Bejček – Marek, Zháňal

    Diváci: 50
    bahis siteleri