Motor ČB – Kadaň 6:1 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 1:2 (po pr.) | Prostějov – Kladno 3:4 (po pr.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:0 (kon.) | Třebíč – Chomutov 3:7 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 2:1 (po pr.)
Havířov – Most 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Sobota 17.01.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion Jihlava (kapacita: 7 500) • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z dnešního zápasu je to vše. Děkujeme Vám za přízeň! U dalších onlajn přenosů se těší na počtenou jihlavský komentátor Libor Kucza a Richard Wagner z Havlíčkova Brodu. (19:59:47)
     
    Domácí družina se zcela právem raduje ze zisku dvou bodů. V prodloužení dokázala přežít oslabení a díky Davidu Rittichovi i klinickou smrt při Sedláčkově dorážce. Následně rozhodl parádní ranou pod horní tyč Adam Zeman.

    (rwa)
     
    Je konec. V první periodě působili Rebelové poněkud rozpačitým dojmem, načež také obdrželi branku. V prostřední periodě již ale nalezli svou tvář a byli Dukle vyrovnaným sokem. Zasloužené vyrovnání přišlo z hole Tomáše Troligy. Napínavý souboj nakonec hosté dotáhli srdnatým výkonem až do prodloužení, díky čemuž získali alespoň bod. I když havlíčkobrodští nakonec padli, za svůj výkon se rozhodně nemusejí stydět.

    (lku)
     
    Konec zápasu.
    Adam ZEMAN - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    63:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava rozhoduje o svém dvoubodovém úspěchu. Rychlý brejk znamená to, že Dukla se zcela po zásluze raduje z vítězství. Petr Šidlík vysunul po levém mantinelu do šance ADAMA ZEMANA, který sjel až před Filipa Šindeláře, kterého pokořil nádhernou střelou do horního růžku! Jihlavští tak získávají důležité dva body. Rebely může těšit, že díky jednomu bodu z venkovního ledu tak jejich ztráta na Prostějov nenaroste. Asistence: Petr Šidlík.
     
    62:28
    Pavlíček od modré vypálil velmi ostře. Rittich se za letícím kotouč stačil pouze ohlédnout. Rebelové jsou v přesilové hře velmi nebezpeční.
     
    62:08
    Velká šance na straně hostů! David Pavlíček si dlouho předával puk s Davidem Skleničkou, který následně vypálil. David Rittich si připsal zákrok betonem a následně výtečně zastavil i dorážku Pavla Sedláčka z bezprostřední blízkosti!
     
    61:35
    Skleničkovi utekl na modré puk, a tak se jihlavští hokejisté alespoň na malou chvíli osvobodili.
     
    61:15
    Jakub Schejbal hned po vhazování odpálil puk k Filipu Šindelářovi.
     
    61:06
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Adam Zeman (JIH) dostává dvě minuty za sekání.
     
    60:29
    Rebelové se dostali pro propadnutí obrany na modré čáře do brejku. Václav Tomek projel přes celé střední pásmo až na pravý kruh, odkud hledal před brankou Antonína Melku, kterému ale zablokoval puk Adam Zeman.
     
    60:14
    Schejbalova přihrávka na Čachotského končí mezi diváky, kam ji srazil obránce Rebelu. Vhazovat se tak bude v útočném pásmu Dukly.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí část začala poměrně opatrně, ale klání nabíralo na obrátkách. Havlíčkův Brod znovu předváděl nebojácný výkon, který mu přinesl velké množství šancí. Ve všech případech ale Rebelové ztroskotali. Buď se zaskvěl domácí Rittich, nebo hokejisté v červeném minuli. O osudu zápasu tak musí rozhodnout prodloužení, případně samostatné nájezdy. Získaný bod je ale pro hosty úspěchem.

    (lku)
     
    Po rozpačitém úvodu se Jihlava rozehrála do své formy, kterou si držela po čtyřicet minut, ale musela si dávat pozor i na zadním vrátka, protože jak se říká – s jídlem roste chuť a Rebelové po vyrovnání stavu na konci druhé části ožili. Jihlava ale ukázala, že má zkušenou sestavu, která podpořená vynikajícím brankářem, dotáhla zápas do prodloužení a několikrát málem rozhodla o svém úspěchu.

    (rwa)
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Puk za brankou Davida Ritticha. Půjde se do prodloužení.
     
    59:38
    Babka se chtěl ještě v samotném závěru prodrat do útočného pásma, v čemž mu ale zabránil ofsajd.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Čachotský (Diviš, Zeman), 64. Zeman (Šidlík) – 40. Troliga (Minárik)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Čermák, Dobrovolný "A", Kaláb, Čáp, Schejbal, Šidlík – Diviš, Zeman, Čachotský "C" – Maliník, Důras "A", Semorád – Melenovský, Prokš, Matula – Kuřítko, Malec, Březina
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Šindelář (Novák) – Parýzek, Sedlák, Pavlíček, Sklenička, Semrád, Janáček "A" – Tomek, Melka "C", Rousek – Sedláček, Seman, Babka – Milfait, Troliga, Minárik – Chlubna, Boček, Kozlík

    Rozhodčí: Zbyněk Kubičík – Jiří Kašík, Leon Wesley
    bahis siteleri