PZ Kladno – HC Litvínov 9:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.) | Hr. Králové – HC Plzeň 3:1 (kon.)
Slavia – Sparta 4:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:5 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 2:4 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 9:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Plzeň 1929
Neděle 15.02.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zdá se být rozhodnuto. Po vyhraném vhazování v obranném pásmu se do opuštěné klece trefuje FILIP JIRÁSEK. Asistence: Jakub Muška.
     
    22:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi si berou své vedení zpět! Do rychlého protiútoku se dostal Matěj Síla, jehož střelu z úhlu ještě Radek Červenka vyrazil. Na dorážku TADEÁŠE JAKUBCE už byl ale krátký. Asistence: Matěj Síla.
     
    21:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni využívají přesilovou hru! V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval ONDŘEJ VÁŇA, jehož dorážka po střele Josefa Roubala přeplachtila Tomáše Vomáčku! Asistence: Josef Roubal.
     
    06:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neuvěřitelná paráda ze strany hradeckých mladíků! Jak je hokej jednoduchá hra ukázal FILIP JIRÁSEK, který nabral v obranném pásmu rychlost, zavezl ho do třetiny Indiánů, kde ho přenechal Jakubu Haškovi, který chvíli počkal, aby později našel opět Jiráska, který si mezitím sjel před branku, kde zachoval chladnou hlavu a doslova vykoupal Radka Červenku. Asistence: Jakub Hašek, Martin Štohanzl.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 7. Jirásek (Hašek, Štohanzl), 23. Jakubec (Síla), 60. Jirásek (Muška) – 22. Váňa (Roubal)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Kouba) – Gaspar, Muška, Pohl, Jonáš, Martinec, Voňka, Lelek, Duben – Jirásek, Štohanzl (C), Hašek, Havelec, Pažourek, Maršík, Růta, Hladík, Síla, Mazura, Jakubec. Trenér: Tomáš Martinec
    HC Plzeň 1929: Červenka (Černý) – Kaňák, Beneš, Čada, Lokajíček, Šilhán, Houdek, Staněk – Kovařík, Roubal (C), Váňa, Červenka, Erhart, Straka, Benetka, Krýner, Hajžman, Šiška, Eret, Krystl. Trenér: Radek Kampf

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Petr
    bahis siteleri