PZ Kladno – HC Litvínov 9:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.) | Hr. Králové – HC Plzeň 3:1 (kon.)
Slavia – Sparta 4:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:5 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 2:4 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 9:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Plzeň 1929
Neděle 15.02.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zdá se být rozhodnuto. Po vyhraném vhazování v obranném pásmu se do opuštěné klece trefuje FILIP JIRÁSEK. Asistence: Jakub Muška.
     
    58:58
    Plzeň v šesti. Červenka zůstává na střídačce.
     
    58:58
    Velký závar před hradeckou brankou. Vomáčka neviděl střelu od modré čáry přes clonící hráče, ale nakonec si sražený puk našel a přerušil hru.
     
    57:19
    Díky chybě hostujícího obránce na modré čáře se dostal Martin Štohanzl do samostatného úniku, ale jeho střela mířila nad Červenkovu branku.
     
    54:46
    Obrovský závar před brankou Tomáše Vomáčky. Ten reagoval na přihrávku a ocitl se chvíli mimo své brankoviště, ale Josef Roubal před brankou nedokázal odražený puk zpět před branku zpracovat a následnou dorážku Vomáčka dokázal lapit!
     
    52:03
    Střelu z první Ondřeje Váni schoval Vomáčka efektivně do své lapačky.
     
    51:01
    Vyloučení na obou stranách. Na straně hostů je to Martin Lokajíček za napadení. Z řad domácích je to Martin Štohanzl za držení protihráče. Hrát se bude 5 na 4.
     
    50:06
    Dobrá příležitost pro hosty! Za podražení si odsedí dvě minuty Tomáš Mazura.
     
    49:20
    Několik dobrých zákroků si nyní připsal Červenka. Nutno podotknout, že měl i štěstí, protože mu několikrát kotouč vypadl z výstroje, ale nikdo z hradeckých ho nedokázal dopravit za brankovou čáru.
     
    36:27
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Brankář hostů Radek Červenka chyboval za brankou a byl nucen faulovat. Obdržel tak dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    35:11
    Martin Štohanzl nechtěně vyhodil kotouč z obranné třetiny mimo hřiště a jde si odpykat trest za zdržování hry. Plzeň si zahraje přesilovku.
     
    33:22
    Martin Štohanzl a Filip Jirásek ujížděli 2 na 1. Hradecký kapitán naznačil střelu, ale nakonec přihrál svému spoluhráči. Přihrávka bohužel mířila na brusle a z dobré šance tak nakonec nebylo nic.
     
    29:27
    Hosté si zahrají přesilovku. Za podražení si odsedí dvě minuty Miroslav Havelec.
     
    28:07
    Dobrý zákrok nyní předvedl Radek Červenka! Poletující kotouč v brankovišti našel Martin Štohanzl, který ho ze vzduchu sklepl do branky, ale plzeňský brankář reflexivně vykopl kotouč betonem z brankové čáry!
     
    25:04
    Osobní desetiminutový trest za nesportovní chování obdržel Ondřej Váňa (PLZ).
     
    22:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi si berou své vedení zpět! Do rychlého protiútoku se dostal Matěj Síla, jehož střelu z úhlu ještě Radek Červenka vyrazil. Na dorážku TADEÁŠE JAKUBCE už byl ale krátký. Asistence: Matěj Síla.
     
    21:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni využívají přesilovou hru! V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval ONDŘEJ VÁŇA, jehož dorážka po střele Josefa Roubala přeplachtila Tomáše Vomáčku! Asistence: Josef Roubal.
     
    19:54
    Prvním vyloučeným na straně Hradce je Kryštof Pažourek, který si odsedí trest za podražení.
     
    12:45
    Zničehonic se najednou Martin Straka dostal do samostatného úniku, když obdržel přihrávku přes celé hřiště, kterou přijímal na hranici ofsajdového postavení! Plzeňský útočník svůj pokus o kličku do forhendu provedl dobře, ale jeho zakončení nakonec těsně minulo hradeckou branku!
     
    09:49
    Druhou přesilovou hru si zahrají Královští lvi. Na trestnou lavici putuje Martin Lokajíček, který je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    06:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neuvěřitelná paráda ze strany hradeckých mladíků! Jak je hokej jednoduchá hra ukázal FILIP JIRÁSEK, který nabral v obranném pásmu rychlost, zavezl ho do třetiny Indiánů, kde ho přenechal Jakubu Haškovi, který chvíli počkal, aby později našel opět Jiráska, který si mezitím sjel před branku, kde zachoval chladnou hlavu a doslova vykoupal Radka Červenku. Asistence: Jakub Hašek, Martin Štohanzl.
     
    01:45
    Hradec Králové si zahraje přesilovou hru. Petr Erhart si odpyká trest za podražení.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 7. Jirásek (Hašek, Štohanzl), 23. Jakubec (Síla), 60. Jirásek (Muška) – 22. Váňa (Roubal)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Kouba) – Gaspar, Muška, Pohl, Jonáš, Martinec, Voňka, Lelek, Duben – Jirásek, Štohanzl (C), Hašek, Havelec, Pažourek, Maršík, Růta, Hladík, Síla, Mazura, Jakubec. Trenér: Tomáš Martinec
    HC Plzeň 1929: Červenka (Černý) – Kaňák, Beneš, Čada, Lokajíček, Šilhán, Houdek, Staněk – Kovařík, Roubal (C), Váňa, Červenka, Erhart, Straka, Benetka, Krýner, Hajžman, Šiška, Eret, Krystl. Trenér: Radek Kampf

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Petr
    bahis siteleri