Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:2 (kon.) | PZ Kladno – Litoměřice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 10:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 15.02.2015, 12:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Vážení přátelé, ode mne je to pro dnešek z Kotliny vše. Přeji vám hezký zbytek dnešního dne a těším se někdy příště na počtenou! (14:03:24)
     
    Pokud nemáte soubojů mezi Rebely a Slovanem dost, sledujte na onlajnech také utkání ligy staršího dorostu, které Vám od 14:45 přinese ze severočeského města kolegyně Barbora Wolfová.
     
    Dramatická zápletka na konci duelu nakonec pouze pocuchala nervy fanoušků v Kotlině i u internetových přijímačů a serveru onlajny.com. Jinak se Ústečtí radují ze zaslouženého trumfu, neboť byli po čas duelu aktivnějším celkem. Výhru jim nakonec vystřelil Jan Trončinský.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Ústečtí odpalují puk daleko od Weberta, je konec, vážení.
     
    59:56
    Střela z prvého kruhu skončila na Webertově hrudi. Ještě jedno vhazování před hostující klecí.
     
    59:50
    Rebelové se dostali k puku a směřují do útočné třetiny, Zelený na střídačku!
     
    59:35
    Puk se dostal do středního pásma a tam se nedovoleným zákrokem provinil Jiří Drobný, který je vyloučen za hákování.
     
    59:22
    To jsou dramata, tohleto! Jeden z Rebelů projel před Weberta, kterého se snažil pokořit backhandovým blafákem, ale hostující gólman podržel puk výborným zákrokem na své hrudi!
     
    58:56
    Výhoz přes celé kluziště o milimetry minul levou tyč prázdné kasy! Zakázané uvolnění, buly před Webertem.
     
    58:36
    Domácí se nedokázali udržet v pásmu a Matyáš Kašek se snažil dojet na mantinelu puk a obětavou rybičkou ho seknout do prázdné, ale netrefil se.
     
    58:10
    Zelený na střídačce, Rebelové se šesti špílery v poli!
     
    58:10
    Znovu je tu severočeský icing, po němž si domácí střídačka vyžádala time-out!
     
    57:53
    Píská se zakázané uvolnění, protože Ústečtí svůj rychlý brejk zakončili jen nepřesnou nahrávkou.
     
    57:35
    Ten teď může poděkovat paní Štěstěně, protože střela Jana Jindřicha z pravého kruhu se od jeh ramena odrazila před bránu, kde ale nikdo neodkázal dorazit puk za jeho záda.
     
    56:41
    Jakub Suchan se procpal do útočné třetiny a objel klec. Jeho střela ale skončila jen na rychle se přesouvajícím Martinu Zeleném.
     
    55:39
    Rebelové jsou kompletní, ale na samotném konci přesilovky musel Martin Zelený řešit hned několik nebezpečných situací, když na něj hned trojice hráčů dorážela na brankovišti. Zelený ale nechal betony pevně přitisklé na ledě.
     
    54:53
    Ústí několikrát prověřilo pevnost Zeleného výstroje, ale domácí gólman ukazuje, že se na dnešní duel dobře vyspal a všechny pokusy zneškodnil.
     
    54:08
    Slovanisté nezačali početní převahu příliš dobře a po vypadnutí puku mimo hrací plochu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    53:39
    Rozhodčí znovu vylučuje. Rebelové špatně střídali a Patrik Málek (HBR) odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    52:35
    Ústečané se několikrát dostali před Zeleného, ale vždy jejich akce skončila na mantinelu, kde je některý z hráčů Havlíčkova Brodu obral o touš.
     
    51:28
    Rebelové se snažili o odpověď a natlačili se před brankáře Tomáše Weberta, kterého ale pokořit nedokázali. Slabá střela z kruhu mu nenadělala žádné větší problémy.
     
    50:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovanisté se vrací do vedení, a musím říci, že zcela po zásluze, protože Ústí bylo v posledních momentech lepším celkem. Jakub Suchan si pohrál společně s Matyášem Kaškem a JANEM TRONČINSKÝM s obranou Havlíčkova Brodu a poslední jmenovaný pak a brankovišti zametl backhandem kotouč za klečícího Zeleného. Asistence: Matyáš Kašek a Jakub Suchan.
     
    50:09
    Nyní ale musel dvakrát v krátkém časovém sledu po sobě zasahovat. Ústečtí se nedokázali na brankovišti prosadit za domácího muže s maskou.
     
    49:26
    Při hře čtyři na čtyři je zatím lepším týmem Ústí nad Labem, které se drží před brankou Martina Zeleného. Ten zatím na led klekat nemusel.
     
    48:17
    Znovu se vylučuje. A opět na obou stranách, přičemž domácí hráč to má za hodně zbytečnou věc. Václav Motl (HBR) byl nejprve faulován Janem Trončinským (UNL), který jej sekl, ale následně nepochopitelně bez hokejky zvedl puk z ledu a vyhodil jej do středního pásma.
     
    47:25
    Jakub Suchan vystřelil z levého kruhu. Jeho pokus ale mířil jen do klína domácího hrdiny s maskou.
     
    46:42
    Mužstvo Havlíčkova Brodu se udrželo před brankou Tomáše Weberta, ale ten nakonec díky dobrému obrannému zákroku Marka Klementa nemusel zasahovat.
     
    45:43
    Roman Navarra stínil před brankářem Martinem Zeleným, přičemž ve stejném momentu pálil Marek Macek z levého kruhu, leč domácí gólman se roztáhl jako akrobat a touš vykopl.
     
    45:23
    Ústečané se znovu dostali ke kotouči a dovezli jej před Zelného, kde jej nyní drží.
     
    44:40
    Rebelové se neudrželi v útočné třetině. Tomáš Webert předtím ani nemusel zasahovat. Kotouč je odpálen před Zeleného.
     
    44:08
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Na lavici hanby putují Martin Zdvořáček (UNL) za hrubost a Lukáš Brebera (HBR) za cosi, co jsem přes své hlučící kolegy neslyšel.
     
    43:36
    Domácí družina se nasoukala do útočné třetiny soupeře ale neudržela se tam a následně na druhé straně předvedlo to samé Ústí nad Labem.
     
    42:02
    Rebelové dokázali nejprve zastavit nebezpečí v podobě šance Ústí a následně zvedli málem ze sedaček zhruba dvacet přihlížejících diváků svou útočnou akci, kterou na poslední chvíli zastavil Zdvořáček.
     
    41:18
    Velký tlak domácích! David Hubert s Jiřím Drobným snad třikrát v krátkém časovém sledu doráželi na kasu Tomáše Weberta, který létal v brankovišti jako hadr na holi, ale nakonec všechny akce dokázal ustát a vykopat svými betony mimo síť.
     
    40:28
    Domácí začali výborně. Dohrávají oslabení, ale to jim vůbec nevadí a Tomáš Ludvík ujížděl do šance, kterou ale zakončil jen střelou do bruslí obránce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vše je ready, jdeme na to.
     
    Třetí třetina začne cca v 13:27.
     
    Stejně jako tu první, i prostřední část začalo Ústí tlakem. Výtečný Martin Zelený ale podržel svůj tým, který pak udeřil v přesilovce, když se ranou pod víko prosadil Jiří Drobný. Ve zbytku třetiny mělo sice více ze hry mužstvo ze severu Čech, ale hrozili i Rebelové. Skóre se však již nikterak nezměnilo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Rebelové dokázali vyhodit a hosté se znovu dostali do útočného pásma a dokonce vystřelili, leč z tohoto mráčku nezapršelo.
     
    39:37
    Slovan se usadil před Zeleným, který dvakrát po sobě v krátkém časovém sledu musel vytáhnout zákrok. Naposledy podržel na hrudi střelu od modré.
     
    39:05
    Ústí je v plném počtu a znovu se otevírají vrtáka na trestné lavici. Za nedovolené prohřešky putují ven Petr Strnad (UNL) a Lukáš Brebera (HBR). První jmenovaný za hrubost, ten druhý za držení protihráče.
     
    38:43
    A nyní dokonce budou po několika vteřinách hrát přesilovku. Za podražení je potrestán Adam Němec (HBR).
     
    38:21
    Puk je znovu mimo útočné pásmo domácích a opět s ním operují severočeští hokejisté.
     
    37:58
    A když už se jim to teď povedlo, píská se přihrávka rukou. Inu, nepříliš povedená tato početní převaha.
     
    37:37
    Jan Trončinský ale dokázal vyvézt puk z pásma a Slovan dlouho držel kotouč v blízkosti Martina Zeleného. Domácím se nedaří projít do útočného pásma.
     
    36:57
    Početní převaha pro Havlíčkův Brod. Martin Zdvořáček (UNL) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    36:24
    Nejprve se brodské družině povedlo obrat čistým zákrokem v rohu pásma soupeře o kotouč a následně si domácí skvadra počínala na jedničku s hvězdičko, když David Hubert po krátké kombinaci vyjel zpoza brány, ale následně jeho pokus zneškodnil betonem Tomáš Webert.
     
    35:14
    Dobrý průnik Marka Macka z levého rohu pásma až na brankoviště skončil střelou na bližší tyč, jíž však vyrazil na zadní mantinel Martin Zelený.
     
    34:21
    Ústečtí vyhráli buly před svým gólmanem a snažili se o rychlý protiútok, který ale skončil jen na pohotové obraně Havlíčkova Brodu.
     
    34:09
    Martin Polák se mohl dostat do samostatného úniku, ale ujel mu puk, který schoval v poklidu ve výstroji Tomáš Webert.
     
    33:15
    Domácí dostali kotouč za branku Tomáše Weberta, kde se jej chopili ústečtí hokejisté. Tato pasáž moc oku diváka nelahodí, spíše naopak.
     
    32:18
    Jakub Koval se ocitl sám před Zeleným a dostal se i k puku, ale než si hi našteloval na hokejku, tak se k němu stáhl obránce a Koval pak trefil jen Zeleného betony.
     
    31:51
    Rebelům se nepovedlo projít do zakončení a následně ve středním pásmu zastavili brejk soupeře ze severu Čech.
     
    31:18
    Martin Zelený přerušuje hru po střele z levého kruhu, jíž schoval ve svém náručí.
     
    31:13
    Rebelové znovu vyhodili kotouč až ke kase svého soupeře a Hubert skáče na led. Havlíčkobrodští jsou tedy kompletní.
     
    30:17
    To se jim nyní povedlo, ovšem kotouč zaduněl jen na Zeleného betony a následně byl domácími odpálen až k Webertově kleci.
     
    29:58
    Ústečtí se drží před domácí kasou, ale díky aktivnímu napadání ze strany domácích se jim nedaří prokousat se do koncovky.
     
    29:14
    Rebelové jsou do čtyř a slovanisté mohou oplatit domácím stejnou mincí. Za hákování je poslán z ledu David Hubert (HBR).
     
    28:32
    Havlíčkobrodští se prokousali po Zeleného zákroku ven z pásma a už už se richtovali ke střele, ale na poslední chvíli zasáhl na jedničku Daniel Řídel.
     
    27:26
    Hra je v posledních chvílích poněkud neurovnaná, ale více z toho dokáží vytěžit Ústečané, kteří se cpou před Zeleného, jenž ale nemá tolik práce jako na startu periody.
     
    26:15
    Domácí tato trefa řádně nakopla a cpou se před gólmana Ústeckých. Tomáš Webert čelil ráně z prostoru mezi kruhy, ale jeho beton byl do dráhy letu puku nastaven včas.
     
    25:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže pozor! Rebelové nakonec dokázali dobýt útočnou třetinu a procpali se před maskovaného muže Slovanu. David Pazourek následně nandal touš na talíř JIŘÍHO DROBNÉHO, který tímto soustem nepohrdl a od levého mantinelu se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: David Pazourek.
     
    25:00
    Domácím se ale početní převaha přílišně nedaří. Rebelové se nedokáží dostat do útočné třetiny a založit střeleckou akci.
     
    24:02
    Jakub Suchan (UNL) inkasoval trest za sekání. Rebelové tak mají k dispozici početní převahu.
     
    23:36
    Nyní se již domácí mužstvo osmělilo a tlačí se také směrem dopředu. Defenziva Ústeckých to ale zatím zvládá bravurně.
     
    22:46
    Slovanisté jsou i nadále aktivnější a téměř nepůjčují Broďákům kotouč. Maskovaný muž Rebelů musí mít neustále betony na stopkách.
     
    21:43
    "Až bude někdo Haškovi tesat sochu, tak ho musí vyobrazit v rozkleku. Není možné překonat našeho brankáře v dolních rozích," aplaudoval na OH v Naganu Robert Záruba výkon Dominika Haška. Já si dovolím tento výrok trošku poopravit: "Až bude někdo Zelenému tesat sochu, tak ho musí vyobrazit v rozkleku. Není možné překonat brodského brankáře v dolních rozích." Zelený teď totiž znovu vytáhl na brankové čáře dva bravurní zákroky svými betony.
     
    20:57
    Gólman domácích následně čelil dalšímu ataku, ale se dvěma střelami z prostoru kruhů si včas poradil.
     
    20:25
    Ústí zahajuje znovu tlakem. Ke střele se dostal mezi kruhy Jan Trončinský, leč jeho zakončení si našlo cestu jen do betonů Martina Zeleného.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už jsou narovnaní na kruhu, budeme začínat druhou část.
     
    Druhá třetina začne cca v 12:46.
     
    Severočeši začali fantasticky. Měli ohromný tlak a jen díky Martinu Zelenému se dokázal prosadit pouze Petr Strnad. Kdyby Ústí vedlo po úvodní dvacetiminutovce 4:1, nikdo by nemohl říci ani popel. Rebelové směrem do útoku tak produktivní nebyli. Tomáš Webert nemusel vytahovat nějaký větší zákrok.
     
    Hlavní rozhodčí si teď ještě k sobě zavolal dva hráče a něco jim říkal, leč na světelné tabuli není žádný trest avizován. Zřejmě šlo jen o ústní domluvu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Tak nakonec se ze sinusoidy chyb vymanilo Ústí, které díky Matyáši Kaškovi zahrozilo. Hostující forward nejprve ranou ze středu kluziště pálil nad a následně z kruhu nechal vyniknout lapačku Martina Zeleného.
     
    19:01
    Jenže taky se neprocpal až do zakončení. Závěr úvodní dvacetiminutovky moc koukavý není a kupí se chyba za chybou.
     
    18:28
    Neúspěšně se domácí pokoušeli o dobytí soupeřovy třetiny. Slovan vystavil Rebelům stopku ve středním pásmu a sám se chopil kotouče.
     
    17:48
    Gólman domácích dnes ale prostě chytá jako z partesu. Řídelovu střelu z pravého kruhu vytáhl parádním semaforem a vysloužil si ovace střídačky.
     
    17:35
    Dlouho se týmu z Ústí nad Labe nedařilo pokořit střední pásmo. Nyní konečně prolomili slovanisté ledy a jsou před Martinem Zeleným.
     
    17:05
    Rebelové nejprve zastavili průnik Severočechů a následně sami vyvezli touš až ke kase svého soupeře, kde však přišli o kotouč.
     
    16:19
    Petr Strnad se odvážil ke střele a završil tak krátký tlak Slovanu. Jeho pokus byl ještě tečován, ale Zelený zasáhl betonem a následně si poradil i s dorážkou.
     
    15:54
    Střelecký festival předvedla domácí skvadra, která hned několikrát ohrozila Weberta, leč soubor Rebelů neměl dobře naladěno a nemířil přesně.
     
    15:18
    Na druhé straně předvedl obdobnou akci Marek Macek, jenž střelou ze spodku pravého kruhu také narazil na pohotový chránič nohy gólmana.
     
    14:43
    Kotouče se chopil Lukáš Brebera, jenž projel skrze celé kluziště až k Webertovi, jemuž však jen vyprášil betony.
     
    14:28
    Hosté se dostali z brodského sevření a vydali se na zteč, kterou ale zastavila pozorná obrana Havlíčkova Brodu již za modrou čárou.
     
    13:59
    Domácí výběr dostal kotouč před Webertovu kasu a dokonce dokázal i vystřelit, ovšem ústecký muž s maskou zůstal klidný a zasáhl betony.
     
    13:31
    A nyní je i kompletní a Adam Němec měl plné ruce práce s pronikajícím soupeřem, jenž už se tak tak tlačil na kruhu ke střele.
     
    12:58
    Rebelové nakonec obranný val pokořili a notnou chvilku kombinovali, leč bez úspěchu a Ústí znovu vyhazuje.
     
    12:32
    Slovan nyní skvěle brání modrou čáru a nepouští domácí hráče do útočné třetiny.
     
    11:58
    Výborný obranný zákrok Daniela Řídela, jenž dokázal na modré sáhnout do puku letícího na hůl Mendla a hrací guma se tak dostala do středního pásma.
     
    11:31
    Bude se znovu vylučovat. A to na straně hostí. Hlavní rozhodí ukazuje držení protihráče a na lavici hanby posílá Jana Jindřicha (UNL).
     
    10:49
    Domácí nyní dobře bránili střední pásmo a nakonec se dostali ke kotouči, leč ten pouze nahodili za branku svého soupeře, kde se slovanisté dostali k touši.
     
    10:22
    Ústí je kompletní. Závěr přesilovky Rebelů se nesl v rytmu vyhození Slovanu, který se následně při plném počtu dopustil zakázaného uvolnění.
     
    09:40
    Po vhazování ve středním pásmu se domácí usadili před Webertem a Dušan Mendl to zkoušel od modré, leč netrefil se ideálně a puk skončil v rohu pásma.
     
    09:30
    Ústí dostalo puk po buly ven z pásma a rozhodčí následně přerušil hru. Vykazuje totiž Radomíra Vaňka (UNL) a Tomáše Ludvíka (HBR) za sekání.
     
    09:21
    Rebelové se dlouho nemohli usadit v útočném pásmu, ale nyní jim to již vyšlo a přišla střela od modré, kterou Webert v klidu sebral do lapačky.
     
    08:16
    Domácí se mohou oklepat a srovnat. Mají k dispozici početní převahu, jelikož Jakub Koval byl vykázán na dvě minuty za hákování.
     
    07:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A nakonec je to tady! Dlouho očekávané se stalo skutečností. Nyní již hrdina Havlíčkova Brodu Martin Zelený kapituloval, když Jakub Suchan na pravém křídle poslal ideální pas na osu kluziště PETRU STRNADOVI, jenž z první propálil gólmana ranou pod víko. Asistence: Jakub Suchan.
     
    06:35
    Neskutečný tlak hostů! Rebelové neví, kde jim hlavy stojí. Slovan se stále drží v nebezpečné vzdálenosti Zeleného branky.
     
    05:59
    Další šance pro Ústečany! Daniel Řídel se po objetí brány snažil zakončovat backhandem, leč trefil jen rameno domácího gólmana, který si pak poradil i s dorážkou Macka.
     
    05:08
    Radomír Vaněk si našel palebnou pozici, ale jeho pokus z kruhu letěl v pro gólmana ideální pozici, a tak jej dokázal Zelený kopnout do ochranné sítě.
     
    04:48
    Rebelové zakombinovali a nakonec přišla i střela Tomáše Ludvíka z levého křídla, proti níž ale dobře vyjel Tomáš Webert a schoval ji na hrudi.
     
    04:31
    Marek Macek dostal nabito na pravý kruh. Jeho dělovka ale zacinkala jen o bližší tyčku Zeleného svatyně. Domácí muž s maskou následně ještě pokryl opakovaný Mackův pokus na hrudi.
     
    04:05
    Na druhé straně pronikl po ravém křídle až na kruh Martin Polák, leč jeho slabý projektil skončil jen ve Webertově lapačce.
     
    03:35
    Wow! To byl megatlak ze strany Ústí! Hosté se udrželi v útočné třetině a několikrát doráželi na brankovišti střely od modré. Pokusy Marka Macka a Jana Jindřicha vytahovala domácí maskovaná opora všemi částmi svého těla.
     
    02:48
    A po chybné rozehrávce se pískalo zakázané uvolnění. Po něm přišla rána od modré z hole Daniela Řídela, jíž Zelený vykopl do ochranné sítě.
     
    02:30
    Až nyní se Havlíčkobrodským povedlo cosi jako tlak, leč ten neměl valného úspěchu a Severočeši znovu odpálili touš k Zelenému.
     
    01:56
    Rebelům se ale přesilovka vůbec nevede. Slovan dostává kotouče daleko od havlíčkobrodské klece a nepouští domácí do pásma.
     
    01:05
    Útočné choutky projevil také domácí soubor, který se dostal před Tomáše Weberta (UNL), jenž podrazil brodského hráče a je potrestán dvěma minutami. Trest za něj odsedí spoluhráč.
     
    00:28
    Ústí začalo aktivněji a dostalo se do střelecké příležitosti, avšak pokus z levého kruhu proletěl jen vedle tyče Martina Zeleného.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – A. Němec, Lobo, Mendl, Motl, Vlček, Pazourek, Ludvík, Hlídek, Brebera, Drobný, Kittler, Hubert, Polák, Málek, Přibyl.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Kosina (Webert) – Klement, Koval, Řídel, Navarra, Macek, Kašek, Trončinský, Strnad, Jindřich, Zdvořáček, Vaněk, Suchan..
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 26. Drobný (Pazourek) – 8. Strnad (Suchan), 51. Trončinský (Kašek, Suchan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – A. Němec, Lobo, Mendl, Motl, Vlček, Pazourek, Ludvík, Hlídek, Brebera, Drobný, Kittler, Hubert, Polák, Málek, Přibyl.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kosina (Webert) – Klement, Koval, Řídel, Navarra, Macek, Kašek, Trončinský, Strnad, Jindřich, Zdvořáček, Vaněk, Suchan.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Robin Horký, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri