Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:2 (kon.) | PZ Kladno – Litoměřice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 10:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 15.02.2015, 12:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    50:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovanisté se vrací do vedení, a musím říci, že zcela po zásluze, protože Ústí bylo v posledních momentech lepším celkem. Jakub Suchan si pohrál společně s Matyášem Kaškem a JANEM TRONČINSKÝM s obranou Havlíčkova Brodu a poslední jmenovaný pak a brankovišti zametl backhandem kotouč za klečícího Zeleného. Asistence: Matyáš Kašek a Jakub Suchan.
     
    25:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže pozor! Rebelové nakonec dokázali dobýt útočnou třetinu a procpali se před maskovaného muže Slovanu. David Pazourek následně nandal touš na talíř JIŘÍHO DROBNÉHO, který tímto soustem nepohrdl a od levého mantinelu se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: David Pazourek.
     
    07:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A nakonec je to tady! Dlouho očekávané se stalo skutečností. Nyní již hrdina Havlíčkova Brodu Martin Zelený kapituloval, když Jakub Suchan na pravém křídle poslal ideální pas na osu kluziště PETRU STRNADOVI, jenž z první propálil gólmana ranou pod víko. Asistence: Jakub Suchan.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 26. Drobný (Pazourek) – 8. Strnad (Suchan), 51. Trončinský (Kašek, Suchan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – A. Němec, Lobo, Mendl, Motl, Vlček, Pazourek, Ludvík, Hlídek, Brebera, Drobný, Kittler, Hubert, Polák, Málek, Přibyl.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kosina (Webert) – Klement, Koval, Řídel, Navarra, Macek, Kašek, Trončinský, Strnad, Jindřich, Zdvořáček, Vaněk, Suchan.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Robin Horký, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri