Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:2 (kon.) | PZ Kladno – Litoměřice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 10:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 15.02.2015, 12:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    59:50
    Rebelové se dostali k puku a směřují do útočné třetiny, Zelený na střídačku!
     
    59:35
    Puk se dostal do středního pásma a tam se nedovoleným zákrokem provinil Jiří Drobný, který je vyloučen za hákování.
     
    59:22
    To jsou dramata, tohleto! Jeden z Rebelů projel před Weberta, kterého se snažil pokořit backhandovým blafákem, ale hostující gólman podržel puk výborným zákrokem na své hrudi!
     
    58:56
    Výhoz přes celé kluziště o milimetry minul levou tyč prázdné kasy! Zakázané uvolnění, buly před Webertem.
     
    58:10
    Zelený na střídačce, Rebelové se šesti špílery v poli!
     
    58:10
    Znovu je tu severočeský icing, po němž si domácí střídačka vyžádala time-out!
     
    57:35
    Ten teď může poděkovat paní Štěstěně, protože střela Jana Jindřicha z pravého kruhu se od jeh ramena odrazila před bránu, kde ale nikdo neodkázal dorazit puk za jeho záda.
     
    55:39
    Rebelové jsou kompletní, ale na samotném konci přesilovky musel Martin Zelený řešit hned několik nebezpečných situací, když na něj hned trojice hráčů dorážela na brankovišti. Zelený ale nechal betony pevně přitisklé na ledě.
     
    53:39
    Rozhodčí znovu vylučuje. Rebelové špatně střídali a Patrik Málek (HBR) odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    50:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovanisté se vrací do vedení, a musím říci, že zcela po zásluze, protože Ústí bylo v posledních momentech lepším celkem. Jakub Suchan si pohrál společně s Matyášem Kaškem a JANEM TRONČINSKÝM s obranou Havlíčkova Brodu a poslední jmenovaný pak a brankovišti zametl backhandem kotouč za klečícího Zeleného. Asistence: Matyáš Kašek a Jakub Suchan.
     
    48:17
    Znovu se vylučuje. A opět na obou stranách, přičemž domácí hráč to má za hodně zbytečnou věc. Václav Motl (HBR) byl nejprve faulován Janem Trončinským (UNL), který jej sekl, ale následně nepochopitelně bez hokejky zvedl puk z ledu a vyhodil jej do středního pásma.
     
    45:43
    Roman Navarra stínil před brankářem Martinem Zeleným, přičemž ve stejném momentu pálil Marek Macek z levého kruhu, leč domácí gólman se roztáhl jako akrobat a touš vykopl.
     
    44:08
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Na lavici hanby putují Martin Zdvořáček (UNL) za hrubost a Lukáš Brebera (HBR) za cosi, co jsem přes své hlučící kolegy neslyšel.
     
    41:18
    Velký tlak domácích! David Hubert s Jiřím Drobným snad třikrát v krátkém časovém sledu doráželi na kasu Tomáše Weberta, který létal v brankovišti jako hadr na holi, ale nakonec všechny akce dokázal ustát a vykopat svými betony mimo síť.
     
    39:05
    Ústí je v plném počtu a znovu se otevírají vrtáka na trestné lavici. Za nedovolené prohřešky putují ven Petr Strnad (UNL) a Lukáš Brebera (HBR). První jmenovaný za hrubost, ten druhý za držení protihráče.
     
    38:43
    A nyní dokonce budou po několika vteřinách hrát přesilovku. Za podražení je potrestán Adam Němec (HBR).
     
    36:57
    Početní převaha pro Havlíčkův Brod. Martin Zdvořáček (UNL) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    29:14
    Rebelové jsou do čtyř a slovanisté mohou oplatit domácím stejnou mincí. Za hákování je poslán z ledu David Hubert (HBR).
     
    25:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže pozor! Rebelové nakonec dokázali dobýt útočnou třetinu a procpali se před maskovaného muže Slovanu. David Pazourek následně nandal touš na talíř JIŘÍHO DROBNÉHO, který tímto soustem nepohrdl a od levého mantinelu se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: David Pazourek.
     
    24:02
    Jakub Suchan (UNL) inkasoval trest za sekání. Rebelové tak mají k dispozici početní převahu.
     
    21:43
    "Až bude někdo Haškovi tesat sochu, tak ho musí vyobrazit v rozkleku. Není možné překonat našeho brankáře v dolních rozích," aplaudoval na OH v Naganu Robert Záruba výkon Dominika Haška. Já si dovolím tento výrok trošku poopravit: "Až bude někdo Zelenému tesat sochu, tak ho musí vyobrazit v rozkleku. Není možné překonat brodského brankáře v dolních rozích." Zelený teď totiž znovu vytáhl na brankové čáře dva bravurní zákroky svými betony.
     
    11:31
    Bude se znovu vylučovat. A to na straně hostí. Hlavní rozhodí ukazuje držení protihráče a na lavici hanby posílá Jana Jindřicha (UNL).
     
    09:30
    Ústí dostalo puk po buly ven z pásma a rozhodčí následně přerušil hru. Vykazuje totiž Radomíra Vaňka (UNL) a Tomáše Ludvíka (HBR) za sekání.
     
    08:16
    Domácí se mohou oklepat a srovnat. Mají k dispozici početní převahu, jelikož Jakub Koval byl vykázán na dvě minuty za hákování.
     
    07:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A nakonec je to tady! Dlouho očekávané se stalo skutečností. Nyní již hrdina Havlíčkova Brodu Martin Zelený kapituloval, když Jakub Suchan na pravém křídle poslal ideální pas na osu kluziště PETRU STRNADOVI, jenž z první propálil gólmana ranou pod víko. Asistence: Jakub Suchan.
     
    04:31
    Marek Macek dostal nabito na pravý kruh. Jeho dělovka ale zacinkala jen o bližší tyčku Zeleného svatyně. Domácí muž s maskou následně ještě pokryl opakovaný Mackův pokus na hrudi.
     
    03:35
    Wow! To byl megatlak ze strany Ústí! Hosté se udrželi v útočné třetině a několikrát doráželi na brankovišti střely od modré. Pokusy Marka Macka a Jana Jindřicha vytahovala domácí maskovaná opora všemi částmi svého těla.
     
    01:05
    Útočné choutky projevil také domácí soubor, který se dostal před Tomáše Weberta (UNL), jenž podrazil brodského hráče a je potrestán dvěma minutami. Trest za něj odsedí spoluhráč.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 26. Drobný (Pazourek) – 8. Strnad (Suchan), 51. Trončinský (Kašek, Suchan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – A. Němec, Lobo, Mendl, Motl, Vlček, Pazourek, Ludvík, Hlídek, Brebera, Drobný, Kittler, Hubert, Polák, Málek, Přibyl.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kosina (Webert) – Klement, Koval, Řídel, Navarra, Macek, Kašek, Trončinský, Strnad, Jindřich, Zdvořáček, Vaněk, Suchan.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Robin Horký, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri