Remeš – Marseille 1:0 (kon.) | Lorient – Bastia 1:1 (kon.) | PSG – GFC Ajaccio 2:0 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:0 (2:0)
GFC Ajaccio
Neděle 16.08.2015, 21:00 • Parc des Princes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatování, že PSG zaslouženě vyhrálo a připsalo si tři body do tabulky se s vámi loučím a přeji pohodovou noc. (22:58:01)
     
    Druhý poločas byl opět v režii Paris Saint-Germain, která měla několik výborných příležitostí na vstřelení branky, ale v koncovce se jí už nevedlo. Nutno říct, že prohra takovýmto výsledkem je Ajaccio velmi příznivá, jelikož hostující hráči toho moc neukázali. Asi nejlepším hráčem utkání byl David Luiz, který předváděl pěkné přihrávky a vymýšlel i kolmice za obranu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední střelu utkání si připisuje Pastore, jenž výborně přešel přes soupeře, ale následný střelecký pokus byl velmi nepřesný.
     
    90+3
    Běží poslední minuta zápasu, v níž vidíme únik Auriera, kterého skluzem v pokutovém území zastavil obránce.
     
    90+2
    Střídání v týmu GFC Ajaccio: ze hřiště odchází Jacques Zoua, přichází Khalid Boutaïb.
     
    90+1
    Lucas Moura poslal přihrávku ze strany do pokutového území, ovšem k ní se Cavani přes obránce nemohl dostat.
     
    90
    Už to vypadalo, že Thiago Silva bude kontrolovat míč míčí do zázemí, ale náhle přišla elegantní patička, která domácímu obránci vyšla.
     
    89
    Další zákrok musel předvést Maury, který po centrovaném míči musel do branky. Situace byla velice nepřehledná a nedá se tedy říci, zda přišla Cavaniho hlavička.
     
    88
    Obránci domácího celku vymysleli přihrávku na Pastoreho, jenž chtěl z první zrychlit hru na Cavaniho, ale našel jen jednoho ze stoperů.
     
    87
    Paris Saint-Germain opět zvolilo zklidnění hry, ale po chvíli přišel pas na Cavaniho, jemuž je odpískaný ofsajd.
     
    86
    Hra pokračovala dále a po chvíli přišel další centrovaný míč do vápna, kde se k němu procpal Cavani, ale ani jeho hlavička do sítě nezaplula.
    85. Výtečný zákroky Mauryho drží hosty ve hře
     
    85
    Lucas Moura se opět postavil k přímému kopu, kterým našel Davida Luize, ten z malého vápna zakončoval hlavou, ale výborný zákrok vytáhl hostující brankář.
     
    84
    Opět byl v akci Lusac Moura, jenž se dostal přes Filippiho, který ho stáhl na trávník. Hostující kapitán může být rád, že vidí jen žlutou kartu.
     
    83
    Po dlouhé době registrujeme také útok Ajaccia, který končí nepřesným centrem do šestnáctky.
     
    82
    Lucas Moure přešel přes svého strážce a dostal se až do pokutového území, kde přihrávkou hledal spoluhráče, ovšem našel jen soupeře, který vykrýval prostor.
     
    81
    Snad poprvé si David Luiz nepočínal fotbalově a míč prostě odpálil do bezpečné vzdálenosti. Na domácího stopera je dnes radost pohledět.
     
    80
    Na centrovaný míč si naběhl Aurier, jenž hlavičkoval těsně před brankářem a jeho pokusu scházelo jen pár centimetrů. PSG stále ve druhém poločase čeká na vstřelenou branku, která už visí ve vzduchu.

    David Panuška

    Michal Luxa

    Branky: 11. Matuidi, 21. Silva

    Karty:   74. Aurier (PSG) – 56. Le Moigne (GFC), 62. Zoua (GFC), 84. Filippi (GFC)


    Paris Saint-Germain: Trapp – Aurier, Silva, Maxwell, Luiz – Verratti, Motta (76. Stambouli), Matuidi (70. Lavezzi) – Augustin (70. Pastore), Cavani, Moura.
    Náhradníci: Sirigu – van der Wiel, Lavezzi, Pastore, Stambouli, Kimpembe, Sabaly.

    GFC Ajaccio: Maury – Coeff, Filippi, P. Martinez – Ducourtioux, Le Moigne, Đoković (76. Mayi), Youga, Sylla – Pujol (64. Tshibumbu), Zoua (90+2. Boutaïb).
    Náhradníci: Goda – Larbi, Casanova, Boutaïb, Mayi, Tshibumbu, Poggi.

    Rozhodčí: Bien – Benech, Gringore
    bahis siteleri