Zlín – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Jihlava – Třinec 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 6:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Č. Budějovice 6:2 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 10:1 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Pardubice – Liberec 5:3 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:5 (kon.) | K. Vary – Kladno 1:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 12.09.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po brance v oslabení se hosté prosazují také v početní výhodě a dramatizují dnešní utkání. Od modré vystřelil Michal Roman a bratrův pokus tečoval MILOŠ ROMAN za záda Brože, který s tečí nemohl nic moc dělat. Pohledná to souhra slovenských bratří. Asistence: Michal Roman, Michal Kovarčík.
     
    46:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    No, to by se také Jan Hlaváč mohl umlátit, jak klepal hokejkou o led, aby upozornil spoluhráče na DANIELA KOLOUCHA (2+0) vracejícího se z trestné. Marně. Jihlava získala na konci přesilovky na modré puk, Kousal poslal naprosto přesný pas na svého spoluhráče vracejícího se z trestné lavice a ten tváří v tvář zblízka propálil Hlaváče. Asistence: Pavel Kousal (2+2).
     
    36:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní to třinecká pětice hodně nezvládla. Půža vyrazil do rychlého kontru, ale lepší zakončení mu znemožnil dojíždějící bek. Puk se dostal k Ondráčkovi, který poslal před branku střílenou přihrávku a PAVEL KOUSAL (2+1) pohodlně zakončil do odkryté klece. Asistence: Jiří Ondráček (0+1), Václav Půža (0+2).
     
    24:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Najman, Kousal a Ondráček sice zavezli puk do pásma a rozestavěli se do kombinace, ale střela jednoho z domácích hráčů od modré byla zblokovaná. Do úniku se dostal MATĚJ MURÍN, který si položil Brože a poté zakončil kolem jeho pravého betonu do sítě. Asistence: Jan Zahradníček.
     
    10:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté prohráli buly a okamžitě po něm následoval rychlý kontr Jihlavských. Před brankou po střele Balaštíka vznikla pořádná mela, ve které byl nejlepší ONDŘEJ NAJMAN (3+1), který vyšťoural puk a doklepl jej za čáru. Asistence: Vojtěch Balaštík (0+1).
     
    08:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ujímá vedení v zápase. Po střele Marcilise dorážel před bezmocným Hlaváčem jihlavský Najman, ale zblízka trefil pouze levou tyčku. U odraženého puku byl nejdříve PAVEL KOUSAL (1+1), pro kterého nebyl problém trefit odkrytou branku. Asistence: Ondřej Najman (2+1), Jan Marcilis (0+1).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Kousal (Najman, Marcilis), 11. Najman (Balaštík), 37. Kousal (Ondráček, Půža), 47. Kolouch (Kousal) – 25. Murín (Zahradníček), 50. Miloš Roman (Michal Roman, Kovarčík)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Pospíchal, Hohl (C), Půža (A), Vlček, Pražák, Váňa, Kadlec – Marcilis (A), Jícha, Dufek, Kolouch, Dvořák, Bambula, Ondráček, Najman, Kousal, Balaštík. Trenér: Patrik Augusta
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (Dudáček) – Michal Roman, Stránský (C), Zahradníček (A), Bartko, Hejda, Janiczek – Flok, Lorek, Kofroň, Kovarčík, Miloš Roman, Pala (A), Murín, Samohejl, Kaukič, Švaňa, Petrák, Polak. Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Homola – Čížek, Křivohlavý
    bahis siteleri