Zlín – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Jihlava – Třinec 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 6:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Č. Budějovice 6:2 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 10:1 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Pardubice – Liberec 5:3 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:5 (kon.) | K. Vary – Kladno 1:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Sobota 12.09.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sparťanský zmar je završen šestou brankou domácího týmu. Aleš Krátoška vybídl od levého hrazení PATRIKA MIŠKÁŘE, který si potáhl puk na bekhend a pak totálně lahůdkově vymetl horní růžek Pírsovy klece – 6:0! Asistence: Aleš Krátoška, Daniel Lier.
     
    38:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    V hradecké FORTUNA aréně právě odbila pátá! Útočnou akci založil František Hnik, po střele od modré se kotouč odrazil k RADKU PILAŘOVI. Ten si ho nepřehodil na forhend, zkusil to bekhendem, a znovu se trefil ke druhé tyčce – 5:0! Asistence: František Hnik, Jakub Orság.
     
    34:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle že je extraligový nováček? Mountfield si jde na domácím ledě za dalším vítězstvím, které je sice pořád daleko, ale zároveň o další kus blíž! K parádní ráně napřáhl na modré čáře RADEK PILAŘ a i proto, že byl Pírs trochu zajetý, skončil puk z hokejky hradeckého kapitána ve druhém růžku – 4:0! Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    29:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Podívejme se na to, Hradec Králové vede nad favoritem už o tři branky! Sparta v přesilovce fatálně chybovala a pustila do přečíslení tři protihráče. Asi úplně všichni čekali od ŠTĚPÁNA HAVRÁNKA přihrávku, jenže hradecký bek z levé strany vystřelil sám a trefil se přesně ke druhé tyčce – 3:0! Bez asistence.
     
    19:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    No tak tohle je pro Spartu hodně nepříjemné, místo vyrovnání inkasuje 17 sekund před koncem třetiny druhý gól! František Hnik nabil přes celé pásmo LUKÁŠI JUNKOVI, který se do puku opřel nádherně z první a nekompromisně propálil Davida Pírse – 2:0! Asistence: František Hnik, Tomáš Zahradník.
     
    02:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice domácí nevyužili, ale čtyři sekundy po jejím konci otevírají skóre! Rychle vtrhli do pásma a Tomáš Zahradník posunul do levé strany DAVIDU MALÍKOVI, který se s tím nepáral a z první zamířil na druhý růžek. Trefil to neskutečně přesně – 1:0! Asistence: Tomáš Zahradník, Radovan Pavlík.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Malík (Zahradník, Pavlík), 20. Junek (Hnik, Zahradník), 30. Havránek, 35. Pilař (Zahradník), 39. Pilař (Hnik, Orság), 56. Miškář (Krátoška, Lier)


    Mountfield HK: Veselý (Bechný) – Hroudný, Suda, Junek, Havránek, Lier, Košař – Orság, Pilař "C", Hnik – Krátoška, Miškář, Drašnar – Šeda, Gančarčík, Malík – Pavlík, Zahradník, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Sparta Praha: Pírs (Chour) – Bednárik, Jandus, Zeleňák, Knobloch "C", Duben, Kadeřávek, Bureš – Michnáč, Pulkrab, Havel – Kulda, Lojka, Procházka – Šmerha, Sladkovský, Schwamberger – Klindera, Krátký. Trenér: Darek Stránský.

    Rozhodčí: Hrubý – Lučan, Kis.
    bahis siteleri