Trnava – Topoľčany 4:3 (2:1 po s.n.) | Spišská N. Ves – Nové Zámky 1:7 (kon.) | Humenné – Lipt. Mikuláš 3:4 (kon.)
Bardejov – Michalovce 4:3 (kon.) | Senica – Pov. Bystrica 2:0 (kon.) | Prešov – Detva 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HK Bardejov
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 18.09.2015, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Bardejov dal gól!

    A je to tu! Domáci dávajú gól, JAKUB LINET opäť rozhoduje stretnutie. Ovácie na štadióne v Bardejove. Bardejov už zvíťazí.
     
    35:59
    Dukla Michalovce dala gól!

    Do samostatného nájazdu sa dostal TOMÁŠ BANOVSKÝ a Sabolovi nedáva šancu. Hrať sa bude za nerozhodného stavu. Asistencie: Juraj Faith, Peter Klouda
     
    28:14
    Bardejov dal gól!

    Tak a v Bardejove sa začínajú diať veci. Domáci sa dostávajú do vedenia, veľká skrumáž pred Okoličánym, puk však končí v bráne. Hráči na seba popadali ako jablká na oberačke, no FILIP VAŠKO ho dotlačil do brány. Avšak čo teraz predvádzajú hráči Michaloviec... Brankárovi Okoličánymu vadí bránku, vystrája aj Drotár. Ďalší hráč ostáva na ľade. Bardejov sa ujíma vedenia a treba povedať, že zaslúžene.
     
    13:35
    Dukla Michalovce dala gól!

    Zdá sa, že na štadióne sa nám roztrhlo vrece s gólmi. Hostia z Michaloviec predviedli peknú akciu a brankárovi Sabolovi nedávajú najmenšiu šancu – je vyrovnané a hrá sa odznova. Autorom už štvrtého gólu je GLEB LUCHNIKOV, ktorý bardejovské prostredie pozná veľmi dobre. Asistencia: Martin Drotár
     
    11:45
    Bardejov dal gól!

    A Bemaco otáča. Bardejovčania v priebehu niekoľkých sekúnd strieľajú druhý gól. V skrumáži pred Okoličánym sa najlepšie presadil MICHAL PICHNARČÍK a diváci tlieskajú. Asistencia: Vladimír Mojdis
     
    10:55
    Bardejov dal gól!

    Prosby sú vyslyšané. Domáci vyrovnávajú, keď tvrdú strelu vyslal z hranice modrej čiary DENIS MARKUŠ a brankár Dukly bol bezmocný. Puk možno ani nevidel. Asistencia: Jakub Linet
     
    08:58
    Dukla Michalovce dala gól!

    Hostia otvárajú skóre v oslabení, dostali sa pred Sabola a GEORGI SHANGIN pohotovo zasunul puk do brány. Michalovce sa ujímajú vedenia. Asistencia: Peter Čížek.

    Jozef Mačejovský

    Branky a nahrávky: 11. Markuš (Linet), 12. Pichnarčik (Mojdis), 29. Vaško, 60. Linet – 9. Shangin (Čížek), 14. Luchnikov (Drotár), 36. Banovský (Failt, Klouda)


    HK Bardejov: Sabol (Andreanin) – Pichnarčík, Takáč, Valjent, Všetečka, Mojdis, Bednár, Polaček, Česelka – Gmitter, Cútt, Baláž – Mikolášek, Kalináč, Solomončak – Vaško, Linet, Lipták – Borecký, Šimčák, Markuš.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Drotár, Shangin, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Hinďoš, Lušnikov – Čížek, Huňady, Bezák – Schnelly, Fedorko.

    Rozhodčí: Korba – Farkaš, Vyšný
    bahis siteleri