Chabarovsk – Minsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 3:8 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 4:5 (po pr.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:1 (1:2 po s.n.) | HC Slovan – Barys 5:3 (kon.) | Záhřeb – Omsk 0:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
5:3 (3:1, 0:2, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Středa 21.10.2015, 19:00 • Slovnaft Arena, Bratislava (kapacita 10450 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Cam BARKER - 5:3
     
    59:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Slovan dnes vyhraje! Domácí dostali kotouč do středního pásma, Surový ještě branku nevstřelil, CAM BARKER následně už kotouč do odkryté branky poslal! Bez asistence.
    Tomáš SUROVÝ - 4:3
     
    45:21
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají opět vedení! Po špatné přihrávce Dallmana o zadní mantinel se puk odrazil před branku, kde se zjevili hned tři domácí hráči. TOMÁŠ SUROVÝ vzal celou akci na sebe a jako správný kapitán posílá svůj tým do vedení! Bez asistence.
    Dustin BOYD - 3:3
     
    39:26
    Astana právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování se už hosté ale prosazují! Od modré čáry vypálil Kevin Dallman, Garnett puk jen vyrazil před sebe a jako první u puku byl DUSTIN BOYD, který nikým neatakován v klidu doráží do odkryté branky! Asistence: Kevin Dallman a Brandon Bochenski.
    Brandon BOCHENSKI - 3:2
     
    34:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru velmi rychle! Po vyhraném vhazování se k puku na modré čáře dostal BRANDON BOCHENSKI, sjel si na vrchol pravého kruhu, odkud tvrdou ranou prostřelil Garnetta! Puk ještě lehce tečoval domácí obránce Cam Barker. Asistence: Mike Lundin.
    Václav NEDOROST - 3:1
     
    18:18
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení po exkluzivní kombinaci! Patrik Luža přihrávkou na útočnou modrou čáru našel Lukáše Kašpara, který rychle uvolnil VÁCLAVA NEDOROSTA, který z levého kruhu rychlou střelou napálil puk k levé tyči! Asistence: Lukáš Kašpar a Patrik Luža.
    Nigel DAWES - 2:1
     
    16:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru po velkém tlaku využívají! Mike Lundin si na modré čáře přebral přihrávku od Dallmana, po pravé straně nabruslil až před branku, kde pak perfektní přihrávkou našel před brankou NIGELA DAWESE, který usměrnil kotouč za Garnettova záda! Asistence: Mike Lundin a Kevin Dallman.
    Ladislav NAGY - 2:0
     
    13:50
    Slovan právě vstřelil branku!
    V pokračující akci se už Slovan prosazuje! Kapitán Tomáš Surový u pravého mantinelu dokázal přihrát do mezikruží na najíždějícího LADISLAVA NAGYHO, kterému se střelou zápěstím povedlo propálit Laca! Asistence: Tomáš Surový.
    Andrej ŠŤASTNÝ - 1:0
     
    08:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté chybovali při kombinaci v útočném pásmu a Slovanisti se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Rok Tičar perfektně načasoval přihrávku na ANDREJE ŠŤASTNÉHO, který dokázal překonat Jána Laca! Asistence: Rok Tičar a Žiga Jeglič.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 9. Šťastný (Tičar, Jeglič), 14. Nagy (Surový), 19. Nedorost (Kašpar, Luža), 46. Surový, 60. Barker – 17. Dawes (Lundin, Dallman), 35. Bochenski (Lundin), 40. Boyd (Dallman, Bochenski)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Pavlas) – Sersen, Barker, Švarný, Mihálik, Valach, Starosta, Luža – Pare, Nedorost, Kašpar – Nagy, Surový, Bartovič – Jeglič, Tičar, Šťastný – Viedenský, Skalický, Lušňák. Trenér: Miloš Říha.
    Barys Nur-Sultan: Laco (od 21. Ivanov) – Dallman, Lundin, Savčenko, Semjonov, Litviněnko, Ellerby, Tryjasunov – Dawes, Bochenski, Boyd – Žailauov, Krasnoslobodcev, St. Pierre – Kajgorodov, Puškarjov, Romanov – Jevdokimov, Poliščuk, Grents. Trenér: Andrej Nazarov.

    Rozhodčí: Gamalej, Naumov – Raming, Šichanov

    Diváci: 7862
    bahis siteleri