New Jersey – Arizona 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Islanders 0:4 (kon.)
Montreal – St. Louis 3:0 (kon.) | Philadelphia – Dallas 1:2 (kon.) | Nashville – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.)
Calgary – Washington 2:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:6 (1:1, 0:3, 1:2)
Washington Capitals
Středa 21.10.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Vyloučen domácí Deryk Engelland na dvě minuty za vražení.
    Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:6
     
    56:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Bekhendovou střelou se prosazuje NICKLAS BÄCKSTRÖM. Důležitou roli sehráli nahrávající hráči, neboť právě oni celou akci rozehráli. Asistence: Justin Williams, Matt Niskanen.
    Jason CHIMERA - 2:5
     
    46:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Přečíslení dva na jednoho vyřešil JASON CHIMERA střelou, která zapadla přesně pod horní tyčku branky domácího týmu. Hiller neměl nárok na střelu zareagovat. Asistence: Jay Beagle.
    Mark GIORDANO - 2:4
     
    43:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Frolík zpoza branky našel MARKA GIORDANA, který přesnou střelou se štěstím překonal gólmana Holtbyho. Dobrou práci odvedla celá formace. Asistence: Michael Frolík, Johnny Gaudreau.
     
    34:37
    Vyloučen domácí Dougie Hamilton na dvě minuty za držení.
    T. J. Oshie - 1:4
     
    31:37
    Washington právě vstřelil branku!
    A je to 1:4. Alexandr Ovečkin přenechal Jevgeniji Kuznětsovovi, který našel před brankou volného T. J. Oshieho, který pálil přesně. To už bylo na Räma v domácí brance hodně, a tak přenechává místo Hillerovi. Asistence: Jevgenij Kuznětsov, Alexandr Ovečkin.
    Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:3
     
    30:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Náádherná kombinace hostů přináší gól. Justin Williams přihrál před branku. Z druhé vlny si pro kotouč sjel NICKLAS BÄCKSTRÖM, který střelou bez přípravy skóruje. Asistence: Justin Williams, John Carlson.
     
    22:57
    Vyloučen Brandon Bollig na dvě minuty za hru kolenem.
    Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    20:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Bod číslo 900 pro tohoto ruského hráče. ALEXANDR OVEČKIN se dostal ke střele z kruhu, odtud vystřelit umí skvěle. Puk se pouze odrazil od brankáře, a tak mohl Ovečkin zcela sám poslat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Brooks Orpik, Jevgenij Kuznětsov.
    André BURAKOVSKY - 1:1
     
    16:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Jevgenij Kuznětsov skvěle našel ANDRÉ BURAKOVSKÉHO, který prostřelil dezorientovaného domácího brankáře. Rychlou přesnou kombinací se hosté dočkali vyrovnání. Asistence: Jevgenij Kuznětsov.
     
    13:24
    Další vyloučení hostů. Vyloučen Chorney na dvě minuty za držení protihráče.
     
    10:48
    Vyloučen hostující Orlov na dvě minuty za vysokou hůl. První přesilovka tohoto utkání patří domácím.
    Sean MONAHAN - 1:0
     
    09:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN střílí svou druhou branku v letošní sezóně. A že se prakticky vůbec nenadřel. Gaudreau mu přihrál v předbrankovém prostoru a na střelce čekal snadný úkol – trefit odkrytou část branky. Asistence: Johnny Gaudreau.
     
    05:48
    Alexandr Ovečkin se dostal do skvělé šance. Na útočné modré se zmocnil kotouče a pelášil na branku. V momentě, kdy chtěl vystřelit, vystrčil hokejku Kämö, od které se puk odrazil do vzduchu. Brankář Flames dokázal puk letící do branky vyrazit vyrážečkou. Jednalo se o zatím vůbec největší šanci zápasu.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Monahan (Gaudreau), 44. Giordano (Frolík, Gaudreau) – 17. Burakovsky (Kuznětsov), 21. Ovečkin (Orpik, Kuznětsov), 31. Bäckström (Williams, Carlson), 32. Oshie (Kuznětsov, Ovečkin), 47. Chimera (Beagle), 57. Bäckström (Williams, Niskanen)


    Calgary Flames: Rämö (Hiller) – Hamilton, Giordano, Wideman, Russell, Engelland, Kulak – Frolík, Monahan, Gaudreau – Hudler, Backlund, Bennett – Jooris, Colborne, Ferland – Jones, Stajan, Bolling
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Chorney, Orlov – Oshie, Kuznětsov, Ovečkin – Williams, Bäckström, Johansson – Wilson, Beagle, Chimera – Laich, Stephenson, Burakovsky

    Rozhodčí: Kimmerly, O'Rourke – Barton, Cvik

    Diváci: 18 303
    bahis siteleri