Pardubice – Zlín 2:3 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.) | Třinec – Liberec 2:3 (po pr.)
Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:3 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 15.11.2015, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:38
    Obrovská komplikace pro Plzeň! Mário Bližňák (PLZ) je totiž vyloučen za hru vysokou holí a Plzeň tak bude hrát 72 sekund ve třech.
     
    50:50
    Dvě minuty za podražení míří odpykat Ondřej Kratěna (PLZ). To je velká šance pro Vítkovice!
     
    42:19
    Podruhé na trestnou lavici dnes míří Ján Sýkora (PLZ), nyní za držení protihráče.
     
    39:03
    Vítkovice měly příliš mnoho hráčů na ledě a musí znovu na trestnou lavici! 81 sekund tak budou hrát modrobílí proti třem. Trest odpyká Tomáš Pastor (VIT).
     
    38:24
    Moc dlouho jim to ale nevydrželo, sekáním se totiž provinil Jiří Burger (VIT) a uvidíme tak další početní výhodu indiánů.
     
    36:22
    Dvě minuty za podražení inkasuje Lukáš Kovář (VIT). Domácí tak budou hrát další přesilovou hru, se kterými dnes ale měli poměrně problémy.
     
    31:04
    Ján Sýkora (PLZ) zbytečně podrazil soupeře v útočném pásmu a Vítkovičtí tak dostávají příležitost vyrovnat skóre zápasu v první kompletní přesilovce.
     
    28:37
    Michal Poletín byl faulován za brankou a Petr Strapáč (VIT) tak inkasuje dvě trestné minuty za hru vysokou holí.
     
    18:45
    Stanislav Balán dobře napadal rozehrávku a vybojoval faul na svou osobu. Dvě minuty za podražení inkasuje Ondřej Kratěna (PLZ).
     
    17:46
    Třetí přesilovka pro domácí tým. Lukáš Klok (VIT) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    05:47
    A další přesilovka pro domácí. Indrák byl po kombinaci podražen Janem Štencelem (VIT) před brankou a hostující zadák podruhé usedá na trestnou lavici.
     
    02:32
    Za hru vysokou holí míří na trestnou lavici Jan Štencel (VIT). Plzeňané tak mohou pokračovat v dobrém startu díky přesilové hře.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Johnson (Bližňák, Kratěna), 34. Poletín (Jeřábek, Sýkora), 41. Kratěna (Johnson, Kadlec) – 44. Ölvecký (Kudělka, Štencel), 50. Ölvecký (Kudělka)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Pulpán, Jeřábek "A", Sklenička, Kadlec "A", Moravčík, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna "C" – Lev, Preisinger, Sýkora – Poletín, Přikryl, Schleiss
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Kantor) – Kudělka, Štencel, Štich, Sloboda "A", Pastor, Kovář, Klok – Ölvecký, Strapáč, Szturc – Kucsera, Kolouch, Vandas – Burger "C", Balán, Němec – Húževka "A", Jáchym, Hlinka

    Rozhodčí: Horák, Polák – Jelínek, Pešek

    Diváci: 4 460
    bahis siteleri