Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Košice 3:2 (kon.) | Skalica – Poprad 3:2 (kon.)
Žilina – Martin 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 6:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 15.11.2015, 17:00 • ZŠ Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa domácim podarilo streliť ešte jeden gól a tak tento derby zápas vyhrávajú 3:1! Mužom zápasu je dnes určite brankár domácich Tomek, ktorý pustil s množstva striel len jeden gól a tak má veľký podiel na víťazstve svojho tímu! Tri body tak ostávajú v Žiline.

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok nedeľného večera a zajtrajší úspešný vstup do skráteného pracovného týždňa! Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. (19:14:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Je tu ešte jedno vylúčenie na strane hostí v závere zápasu! Domáci tak budú hrať 7 sekúnd presilovku 5 na 3! Tibor Varga sa previnil úderom lakťom.
     
    59:30
    Domáci sa pochopiteľne nikam neponáhľajú, držia puk na svojich hokejkách, o víťazovi zápasu je už tak rozhodnuté!
     
    59:01
    Vylúčenie na strane hostí, Martin sa tak ku záverečnému tlaku nedostane! Michal Murček sa previnil nebezpečnou hrou s vysokou hokejkou a tak sa bude musieť Martin brániť.
     
    59:00
    Hostia sa držia v útočnom pásme, Dzubina je však naďalej vo svojej bránke, domáci tím však hostí do ničoho nepúšťa.
     
    58:45
    Martin prenikol do útočného pásma a získal aj vhazdovanie! Zrejme teraz Martin odvolá svojho brankára.
     
    58:25
    Hostia získali puk, ale nepodarilo sa im preniknúť do útočného pásma, je z toho len zakázané uvoľnenie. Do útočného pásma sa tak dostanú domáci hokejisti.
     
    58:00
    V hre už pokračujeme ďalej, pri puku sú momentálne domáci, hostia tak ešte nemôžu pristúpiť ku hre bez brankára.
     
    57:45
    Oddychový čas hostí. Tréner hostí si vyžiadal oddychový čas a už dáva pokyny svojim zverencom na záverečné minútky.
     
    57:35
    Martinu sa teraz ani nedarí pri prechode do útočného pásma, hra sa už toľko neprerušuje, čas tak pre hostí plynie rýchlejšie a rýchlejšie.
     
    57:00
    Hra sa teraz často prerušuje, hosťom sa nedarí vyvinúť si sústavný tlak na domácich hokejistov. Pomaličky tu je samotný záver poslednej tretej tretiny.
     
    56:15
    Času hosťom už veľa neostáva, domáci cíti, že dnes by mohli brať všetky body a prispôsobujú momentálne tomu aj svoju hru.
     
    55:15
    Konečný zachytil puk a dostal sa z boku do útočného pásma, takou skôr propagačnou strelou to skúsil na Dzubinu, ktorý pochopiteľne so zákrokom problém nemal.
     
    54:45
    Hostia sa snažia presadiť sa v útočnom pásme, domáci však aj naďalej výborne bránia priestor pred svojou bránkou.
     
    54:00
    Martinčanom sa však teraz podarilo preniknúť do útočného pásma a začínajú nebezpečne ohrozovať bránku domácich, domáci tím však zatiaľ úspešne vzdoruje.
     
    53:15
    Žilina sa po zisku lopty snaží s pukom pomaličky prenikať do útočného pásma a zbierať tak cenné sekundy v útočnom pásme. Hosťom sa čas už rýchlo kráti a stále prehrávajú o dva góly.
     
    52:35
    Hostia teraz nebezpečne pohrozili pred Tomekom! Jokeľ sa dostal ku puku, Tomek ho vyrazil svojim betónom, puk sa ešte odrazil ku ďalšiemu hokejistovi Martina, ani ten však dnes famózneho Tomeka neprekonal!

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 8. Stupka (Konečný, Valášek), 11. Nemček (Schroner), 50. Konečný (Stupka, Valášek) – 36. Skladaný (Murček, Dlouhý)


    MsHK Žilina: Tomek – Rób.Huna, Zaťko, Rich.Huna, Brejčák, Drevenák – Valášek, Homer, Konečný, Novotný, Stupka – Kolena, Leško, Nemček, Kurali, Schroner – Rehák, Makovský, Rogoň, Niník, Švec
    HK VITAR Martin: Dzubina – Jurášek, Tabaček, Varga T., Matejka, Kabáč – Murček, Dlouhý, Kokavec, Dvořák, Skladaný – Dírer, Bačik, Uhrík, Jáchym, Jokeľ – Rusina, Trávniček, Rzavský, Varga T., Varga R.

    Rozhodčí: Baluška, Snášel – Gavalier, Smrek

    Diváci: 2123
    bahis siteleri