Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:0 (kon.) | Pardubice – Jihlava 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | HC Plzeň – Písek 11:1 (kon.) | Vsetín – Opava 8:1 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 7:1 (kon.) | Letňany – PZ Kladno 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 15.11.2015, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec, Havlíčkův Brod si připisuje velmi důležité tři body po vítězství 3:0 v derby Vysočiny nad Žďárem nad Sázavou. Nutno podotknout, že po velmi dobrém výkonu a naprosto zaslouženě. Brankář Dominik Arbelovský se může radovat i z čistého konta. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek víkendu. Na shledanou! (13:55:29)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Michal Teplý ještě vystřelil na prázdnou bránu od modré čáry, ale netrefil ji. Bruslařům to však určitě nevadí.
     
    59:32
    Ani další útok hostům nevyšel, puk je opět na holích mladých Bruslařů.
     
    59:11
    Tomáš Křehlík šikovně tečoval těsně před bránou střelu od modré čáry, ale jen daleko vedle levé tyčky brankáře Arbelovského. Domácí se opět vymanili ze sevření.
     
    58:46
    Hosté pokračují dál s prázdnou bránou! Miroslav Kukla vypálil od modré čáry, ale nepřesně. Havlíčkův Brod poslal puk ven ze svého pásma.
     
    58:44
    Tohle je asi poslední šance pro Žďár nad Sázavou s nelichotivým stavem něco udělat. Na lavici hanby rozhodčí vykázal Viktora Horáka (HBR) za podražení.
     
    58:36
    Domácí mladíci získali puk a chytře ho vyvezli do útočného pásma. Žďár nad Sázavou musí začít znovu od svého brankáře Vacka.
     
    58:13
    Plameny dál bojují, co jim síly stačí. S pukem operují v útočném pásmu.
     
    57:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o vítězství Havlíčkova Brodu je už definitivně rozhodnuto! Po souboji ve středním pásmu doklouzal hůl na hůl TOMÁŠE KOHOUTA, jenž zamířil a zápěstím z neutrální zóny poslal černý nesmysl do prázdné brány! Asistence: Marek Tecl, Michal Kyncl.
     
    57:44
    Rána od modré čáry neprošla hustou hradbou těl v předbrankovém prostoru a Tomáš Kohout při pokusu vyhodit puk ho poslal jen na střídačku. Buly v pásmu domácích.
     
    57:36
    Žďár nad Sázavou si po přerušení hry vyžádal oddechový čas. Brankář Vacek zůstává na střídačce a hosté hrají power-play!
     
    57:36
    Jakub Myška vypálil z okraje kruhů, ale jeho projektil proletěl vedle pravé Arbelovského tyčky. Maskovaná opora domácích potom nedovolila Žanu Primožičovi dorazit puk k bližší tyčce a přerušila hru.
     
    57:13
    Havlíčkův Brod se soustředí hlavně na bránění dvougólového náskoku, zatímco hosté nutně potřebují snížit. Je z toho další icing domácích.
     
    56:46
    Havlíčkobrodský soubor opět nedovolil žádné velké manévry Plamenů ve svém pásmu a puk rychle vyvezl do bezpečnějších končin hřiště ve středním pásmu.
     
    56:24
    Richard Cachnín získal v rohu obranného pásma puk a snažil se po vybruslení zpoza brány rozehrát, ale kotouč mu při pokusu o nahrávku sjel z hole. Hosté toho nevyužili.
     
    56:04
    Domácí vyhodili na zakázané uvolnění, nemohou tak vystřídat a pustit na led čerstvé síly. Havlíčkobrodská střídačka okamžitě reaguje a bere si oddechový čas.
     
    55:39
    Domácí se teď dostali pod velký tlak, puky létají kolem brány gólmana Arbelovského, jen to sviští. Žďár nad Sázavou se žene za snížením.
     
    55:13
    Žan Primožič se uvolnil mezi kruhy a vypálil příklepem, ale brankář Arbelovský si připsal na konto další úspěšnou čárku za úspěšný zákrok.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. Pokorný (Zvěřina), 19. Teplý, 58. Kohout (Tecl, Kyncl)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – Kohout, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Dudek, Krajíček, Teplý, Pejchal, Kyncl.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vacek (Nedvěd) – Melichar, Matěcha, Junek, Pachl, Myška, Kukla – Trekbal, Soukup, Křehlík, Jindra, Primožič, Šutera, Pytlík, Brejcha, Hladík, Tobiáš.

    Rozhodčí: Petr Humpolíček – Tomáš Krejčí, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri