Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:0 (kon.) | Pardubice – Jihlava 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | HC Plzeň – Písek 11:1 (kon.) | Vsetín – Opava 8:1 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 7:1 (kon.) | Letňany – PZ Kladno 4:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
11:1 (4:0, 4:1, 3:0)
IHC Králové Písek
Neděle 15.11.2015, 12:15 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    54:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni okamžitě přidávají další trefu, po přihrávce zpoza klece se prosazuje opět JOSEF HASMAN! Asistence: Jan Matiášek.
     
    54:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesto je tu nakonec jubilejní desátá plzeňská trefa! Vypálil FILIP PŘIKRYL a už se zdálo, že puk Křepela drží, ten však skončil v síti! Asistence: Daniel Šiška a Jaroslav Krýner.
     
    45:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se dostali do další výhody dva na jednoho. Hajšman přihrával a FILIP REISNECKER se v pohodě trefil do prázdné klece! Asistence: Kamil Hajšman.
     
    36:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale RADEK MUŽÍK už přidává další gól indiánů! Matiášek už mohl v klidu zakončovat do prázdné klece, ale nehamounil a přihrál ještě na svého spoluhráče, který se zakončením neměl problém. Asistence: Jan Matiášek a Filip Reisnecker.
     
    34:16
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují a nutno dodat, že to byla pro Pilce hodně laciná inkasovaná branka. PAVEL NOVÁK si najel do útočného pásma a nepříliš razantní střelou se trefuje mezi betony. Asistence: Matěj Přibyl.
     
    33:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na sedmou trefu již hostující gólman dosáhnout nemohl. Kotouč se odrazil k úplně volnému KAMILU HAJŠMANOVI, jenž přidává svůj druhý gól v prostřední části! Bez asistence.
     
    31:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec je z toho gól indiánů v oslabení! Domácí se dostali do situace dva na jednoho, kterou skvělou střelou zakončuje JOSEF HASMAN! Asistence: Nicholas Kaňák.
     
    27:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další tyč nastřelil Kolda, šance však pokračovala a do prázdné branky puk dorazil KAMIL HAJŠMAN! V Plzni je to už 5:0! Asistence: Matěj Kolda a Marek Princl.
     
    14:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čtvrtou trefu domácích borců přidává po skrumáži FILIP REISNECKER, který svou branku oslavil stylově. Indiáni si již na domácím ledě otevírají střelnici! Asistence: Marek Princl.
     
    12:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další trefa modrobílých! Sám na branku ujížděl JAN MATIÁŠEK, ale nejprve se mu nepodařilo skórovat. Z dorážky zpoza klece se mu to již podařilo! Asistence: Radek Mužík.
     
    12:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to už 2:0! Od modré čáry nahazoval puk Kolda, MATĚJ HAJŽMAN ho někdo před Křepelou tečoval a touš pak skončil v bráně, navíc se odrazil od tyče! Asistence: Matěj Kolda.
     
    10:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tady první trefu utkání! JOSEF HASMAN vybojoval v útočném pásmu kotouč, ujížděl sám na Křepelu a poté se prezentoval perfektním forhendovým blafákem. Indiáni jdou zaslouženě do vedení. Asistence: Martin Lang a Filip Přikryl.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 11. Hasman (Lang, Přikryl), 13. Hajžman (Kolda), 13. Matiášek (Mužík), 15. Reisnecker (Princl), 28. Hajšman (Kolda, Princl), 32. Hasman (Kaňák), 34. Hajšman, 37. Mužík (Matiášek, Reisnecker), 46. Reisnecker (Hajšman), 55. Přikryl (Šiška, Krýner), 55. Hasman (Matiášek) – 35. P. Novák (Přibyl)


    HC Plzeň 1929: Pilc (Kolář) – Houdek, Kaňák, Váchal, Lokajíček, Šilhán, Matějček, Kovářík – Hajžman "C", Přikryl, Reisnecker, Matiášek "A", Šiška, Hajšman, Krýner, Hasman, Kolda "A", Mužík, Lang, Princl
    IHC Králové Písek: Křepela (Svoboda) – J. Novák, Měchura, Tampier "A", Nerad, Hefler – Čech, Švec, P. Novák, Černý, Hradecký, Přibyl "C", Novotný

    Rozhodčí: Růžičková – Černý, Malý
    bahis siteleri