Boston – Toronto 2:0 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:0 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – San Jose 1:3 (kon.) | Washington – Colorado 7:3 (kon.)
Winnipeg – Arizona 3:2 (kon.) | St. Louis – Detroit 3:4 (po pr.) | Dallas – Buffalo 3:0 (kon.)
Minnesota – Nashville 4:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 6:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 4:3 (kon.)
Columbus – San Jose 3:5 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
3:4 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Neděle 22.11.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Teemu PULKKINEN - 3:4
     
    64:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nájezdy neuvidíme! Přesilovou hru dokázal po přihrávce Richardse tvrdou střelou využít TEEMU PULKKINEN! Finský útočník skóroval pošesté v sezóně. Asistence: Brad Richards, Tomáš Tatar.
     
    63:44
    Povedenou kombinaci zakončuje střelou Dacjuk, jeho pokus mířil vedle.
     
    63:04
    Parayko (STL) dostává dvě minuty za nedovolené bránění, hosté budou dohrávat v přesilové hře 4 na 3.
     
    62:34
    Na druhé straně střílel poměrně nebezpečně Pääjärvi, ale Howard si dokázal s pokusem finského šikuly poradit.
     
    62:12
    Nádherně to teď provedl Abdelkader, který se dostal individuální akcí až před Allena, neproměnil.
     
    61:50
    Do samostatného úniku na Allena se dostal Tatar, domácího brankáře překonat nedokázal!
    Vladimir TARASENKO - 3:3
     
    57:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Marčenko zttratil kotouč v útočném pásmu, po přihrávce Shattenkirka ho převzal VLADIMIR TARASENKO, který po individuální akci překonal Howarda a vstřelil tak svůj 13. gól v této sezóně! Asistence: Kevin Shattenkirk.
     
    57:24
    Hosté si berou oddechový čas. Je to taktické rozhodnutí, unavená pětka musí načerpat nové síly.
     
    55:14
    Velký tlak před brankou Howarda! První formace domácího týmu soupeři pořádně zavařila, nicméně žádný z hokejistů nedokázal dorazit kotouč do branky Detroitu. Nepovedlo se to ani Steenovi, jenž nevěřícně kroutí hlavou.
     
    46:18
    Larkin držel kotouč ve své moci uprostřed obranného pásma domácích, otočil se a vypálil. Jeho střela mířila vedle, hokejku do ní vložil Zetterberg, jenže puk nedokázal usměrnit za Allena!
     
    44:30
    A nyní ujel Larkin sám na brankáře Allena, přestože ho nakonecf dojel Brodziak, tak se musel gólman domácích pořádně předvést!
     
    42:06
    K puku se po přihrávce od spoluhráče dostal Larkin, který nikým neatakován střílel z kruhů na Allena, ten si s jeho ranou poradil a drží naději domácích na zisk nějakého bodu.
     
    40:16
    Přesilovou hru si zahraje Detroit, Backes (STL) byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:42
    Nebezpečně z levé strany střílel Fabbri! Byla to zřejmě poslední šance, kterou domácí měli.
     
    37:16
    Do šance se ale dostali hosté! Helm z levého kruhu přihrával na Glendeninga, tato myšlenka mu ale nevyšla.
     
    31:18
    Upshall se ocitl v obrovské šanci! Po střele jednoho z jeho spoluhráčů se dostal k dorážce, z bezprostřední blízkosti ale Howarda nepřekonal!
     
    29:02
    Šanci na srovnání mají hokejisté domácího týmu. Na dvě minuty byl za nedovolené bránění vyloučen Smith (DET).
    Dylan LARKIN - 2:3
     
    28:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je tam! Domácí nedokázali vyhodit puk ze třetiny, ten se dostal k Henriku Zetterbergovi, jenž ho nahodil na branku Allena, cestou kotouč do sítě tečoval DYLAN LARKIN. Jde o jeho osmou trefu v sezóně, stává se tak nejlepším střelcem Detroitu v aktuálním ročníku! Asistence: Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader.
     
    27:54
    A nyní velká šance, kterou spálil Nyquist! Švédský hokejista se dostal přímo před Allena, jenže jeho zakončení nebylo přesné.
     
    24:35
    Ve velmi dobré příležitosti se ocitl Shattenkirk, který si položil jednoho z bránících hráčů hostů a poté provětral betony brankáře Howarda!
     
    23:27
    Dvě minuty za podražení si odpyká Kronwall (DET).
    Luke GLENDENING - 2:2
     
    18:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce a v první třetině už vidíme čtvrtý gól! Darren Helm má na tomto gólu lví podíl, když celou akci vytvořil a v útočném pásmu sice poté ztratil puk, dokázal ovšem obránce zaměstnat natolik, aby se k němu poté dostal LUKE GLENDENING. Ten ho okamžitě napálil na bránu a trefil se poprvé v této sezoně! Asistence: Darren Helm a Brendan Smith.
    Jori LEHTERÄ - 2:1
     
    14:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní akce a domácí tým velice rychle dokonává obrat! Jay Bouwmeester obdržel přihrávku do střelecké pozice od Vladimira Tarasenka, místo zakončení ovšem situaci vyšperkoval krásnou střílenou přihrávkou na JORIHO LEHTERU, který jen vložil hokejku do dráhy puku a dopravil ho tak do branky Red Wings! Asistence: Jay Bouwmeester a Vladimir Tarasenko.
    Kyle BRODZIAK - 1:1
     
    13:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani dokázali vyrovnat na 1:1! KYLE BRODZIAK se dočkal své 100. branky v NHL, když se dostal ke kotouči na pravém křídle a nekompromisní střelou zápěstím prostřelil Jimmyho Howarda v brance Detroitu Red Wings! Začínáme znovu od začátku. Asistence: Kevin Shattenkirk a Joel Edmundson.
     
    12:13
    Ta ovšem nebyla úspěšná a domácí šli do velmi zajímavého přečíslení, které zakončoval ruský kanonýr Vladimir Tarasenko bohužel pro Scottrade Center vedle!
    Pavel DACJUK - 0:1
     
    10:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hostující tým se po chybě obrany St. Louis dostává do vedení 1:0! Za brankou se dostal ke kotouči Brad Richards, který před Jakem Allenem našel nikým nehlídaného PAVLA DACJUKA, který střelou z voleje překonal domácího gólmana a poslal Rudá Křídla do vedení! Ruský útočník se trefuje poprvé od svého návratu po zranění. Asistence: Brad Richards a Teemu Pulkkinen.
     
    07:51
    Alexander Steen přenechal v útočném pásmu kotuč najíždějícímu Jayi Bouwmeesterovi, jehož tvrdá rána šla ale vedle brány Detroitu!
     
    06:32
    Skvělý Jake Allen udržel skóre bezbrankové! V bezprostřední blízkosti se totiž k dorážce dostal útočník nováček Dylan Larkin. Kotouč se poté odrazil za záda domácího gólmana, ten ale i s velkou dávkou štěstí situaci spolu s Pietrangelem zvládl!
     
    04:04
    Z levé strany Brad Richards krásně poslal kotouč před branku, kam si sjel do velmi dobré šance Pulkkinen. Naštěstí pro St. Louis se ale s ním dokázal přesunout gólman Jake Allen, který puk vyrazil.

    Michal Belšán

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 14. Brodziak (Shattenkirk, Edmundson), 15. Lehterä (Bouwmeester, Tarasenko), 58. Tarasenko (Shattenkirk) – 11. Dacjuk (Richards, Pulkkinen), 19. Glendening (Helm, Smith), 29. Larkin (Zetterberg, Abdelkader), 65. Pulkkinen (Richards, Tatar)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo "A", Edmundson, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Steen "A", Lehterä, Tarasenko – Pääjärvi, Backes "C", Upshall – Fabbri, Gomez, Brouwer – Ott, Brodziak, Jaškin
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall "A", Green, DeKeyser, Ericsson, Smith, Marčenko – Abdelkader, Zetterberg "C", Larkin – Richards, Dacjuk "A", Pulkkinen – Tatar, Sheahan, Nyquist – Miller, Glendening, Helm

    Rozhodčí: Charron, Furlatt – Sericolo, Driscoll
    bahis siteleri