Trenčín – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Skalica – Žilina 2:0 (kon.) | Zvolen – Piešťany 3:6 (kon.)
Martin – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – Nitra 2:4 (kon.)
konec
HK Skalica
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 22.11.2015, 16:30 • zimný štadión Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konštatovaním, že Skalica zvíťazila v šesťbodovom zápase nad Žilinou 2:0, sa s vami lúčime a prajeme príjemný zvyšok dňa. Na www.onlajny.eu vám prinášame ešte ďalšie stretnutia hokejovej Tipsport Ligy, večer prinesieme aj viaceré futbalové stretnutia. Ďakujeme za pozornosť, zostaňte s nami. (18:39:09)
     
    Skalica víťazí v dôležitom stretnutí tímov zo spodných priečok ligovej tabuľky, keď o výhre rozhodla dvomi gólmi Pašeka a Brendla zo záveru zápasu. Záhoráci tak na 10. mieste znížili stratu na deviatu Žilinu na 4 body. Tešiť ich môže aj čisté konto brankára Ševelu, hostia dnes odídu na Považie smutní, bez gólu i bodu.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Záhoráci dohrávajú stretnutie v útočnom pásme, Novák tam ešte hľadal na strelu Studeniča, obrancovia hostí prihrávku zastavili.
     
    59:07
    Zálešák mohol zvýšiť na rozdiel triedy, pred bránkoviskom zakončoval úplne osamotený, Tomek parádne vyrazil v páde lapačkou!
     
    58:43
    Skúsený Zálešák na modrej čiare len nastrelil puk do rohu klziska, stále sa hrá za žilinskou bránou. S ambíciami hostí to vyzerá momentálne veľmi zle.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny, Vlci sa samozrejme ešte snažia s výsledkom niečo spraviť, puk však na hokejkách Skalice.
    BRENDL - 2:0
     
    57:36
    Skalica dala gól!
    Skalica strieľa dôležitý druhý gól a zdá sa, že je rozhodnuté! Žilina prepadla v útočnom pásme, a puku sa ujal Korytko. Ten nádhernou, presne mierenou prihrávkou našiel pred modrou PAVELA BRENDLA, ktorý už sám pred Tomekom perfektne zakončil bekhendom do pravého horného rohu, Tomek sa lapačkou naťahoval márne!
    Asistencia: Patrik Korytko
     
    56:39
    Žilina vyhrala buly a Drevenák krížne nahrával popred bránu, nikto tam však puk netečoval. Od modrej potom strieľal Brejčák, mieril nepresne.
     
    56:17
    Leško zaviezol puk do útočného pásma Žiliny, domáci potom len vyhodili cez všetky čiary a tak sa bude vhadzovať pred Ševelom. Záhoráci nemohli striedať.
     
    55:28
    Útočí však Skalica, zblízka zakončoval Jass, v dobrej pozícii ale minul pravú žrď, Tomek zasahovať nemusel.
     
    55:06
    Do konca nám ostáva necelých 5 minút, Žilina musí zapnúť vpredu naplno, aby si minimálne vynútila predĺženie. Momentálne hra v strednom pásme.
     
    53:06
    Žilina sa dostala pred Ševelu, no zo situácie pred domácim gólmanom napokon nič nebolo.
    PAŠEK - 1:0
     
    52:33
    Skalica dala gól!
    Novák vypálil od modrej, puk sa dostal k DUŠANOVI PAŠEKOVI, ktorý krásnou strelou švihom otvára skóre dnešného zápasu. Asistencie Zálešák, Novák.
     
    51:20
    Hostia sa okamžite pokúšajú niečo vymyslieť v útoku. S pukom na hokejke to skúšal Makovský, no obrana domácich mu nedovolila vystreliť.
     
    50:28
    Stupka spolu s Valášekom točili unavených domácich hráčov, ktorí toho už majú určite plné zuby a čakajú na moment prerušenia.
     
    49:12
    Skaličania sa bránia bez akéhokoľvek zaváhania a puk posielajú cez všetky čiary až za Tomekovu bránu.

    Michal Štetina

    Branky a nahrávky: 53. Pašek (Zálešák, Novák), 58. Brendl (Korytko)


    HK Skalica: Ševela (Romančík) – Ďurák, Barák – Opalek, Novák – Polata, Zukal – Rožník, Jaborník – Pašek, Školiak, Zálešák – Korytko, Brendl, Komínek – Jass, Mickevics, Studenič – Lantoš, Klíma, Bezúch
    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Brejčák, Zatko – Novotný, Homer – Kurali, Leško – Makovský, Mendrej – Drevenák, Huna Ro., Huna Rich. – Stupka, Valášek, Konečný – Schroner, Kolena, Nemček – Švec, Rehák, Rogon

    Rozhodčí: Lauff – Bogdaň, Jobbágy
    thejrc.org