Chomutov – Třinec 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 3:6 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 4:6 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 2:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:3 (3:1, 3:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 22.12.2015, 13:00 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se nakonec prosazuje. Alex Pisarik z bezprostřední blízkosti neprostřelil brankáře Lukeše, ale od jeho těla se puk odrazil k MICHALU KOVAŘČÍKOVI, který dal třetí branku Třince. Asistence: Alex Pisarik, David Cienciala.
     
    37:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další branka v hostující brance. Nejdříve TÁMAS RÉSZEGH obral o puk jednoho z hráčů, ale nadvakrát neuspěl. Následně ale poslal puk na branku Marcel Hlaváček, který vyrazil brankář jen před rumunského útočníka, který se dokázal prosadit! Asistence: Marcel Hlaváček.
     
    35:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Piráti odskakují na tři branky. Petr Macháček posunul puk na ADAMA KELLERSTEINA, který si najel do dobré pozice a bekhendem se mu povedlo dát pohodlnou branku. Asistence: Petr Macháček, Václav Cestr.
     
    29:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov ale svému soupeři opět odskakuje. Jan Páleník dostal přihrávku od Petra Macháčka a poslal nahozený puk na branku. Těsně před brankou jej tečoval JAKUB NAVRÁTIL, který dává čtvrtou branku domácích. Asistence: Jan Páleník, Petr Macháček.
     
    24:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec svou výhdou využívá! Marián Adámek poslal nahazovaný puk před branku, který ještě před Lukešem dokázal tečovat JAKUB LACKA, a tak je zase o co hrát! Asistence: Marián Adámek.
     
    17:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec snižuje stav utkání krásnou brankou. DAVID CIENCIALA zakončoval individuální akci bekhendovou střelou poté, co objel branku, projel pásmem a zkušeně zavěsil. Asistence: Kryštof Stuchlík, Michal Roman.
     
    16:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Protiútok dvou na jednoho vyřešil František Wágner přihrávkou na nejproduktivnějšího Piráta PETRA MACHÁČEK. Ten si brankáře objel a střelou do odkyté branky přidal třetí branku svého celku. Asistence: František Wágner, Václav Cestr.
     
    04:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vedou již o dvě branky. K puku se na pravé straně dostal František Wágner, který jej poslal na branku. Projektil ještě před brankou pohotově tečoval MARTIN STRUNZ a puk se štěstím propadl za záda brankáře. Asistence: František Wágner, Lukáš Blaha.
     
    02:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po skončení početní výhody se domácí hokejisté brankově prosazují. Od modré čáry vystřelil Marcel Hlaváček a brankář jeho pokus vyrazil jen před TOMA POLÁKA, který jen přehodil beton brankáře a otevřel stav utkání. Asistence: Marcel Hlaváček, Jakub Navrátil.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Polák (Hlaváček, Navrátil), 5. Strunz (Wágner, Blaha), 17. Macháček (Wágner, Cestr), 30. Navrátil (Páleník, Macháček), 36. Kellerstein (Macháček, Cestr), 38. Részegh (Hlaváček) – 18. Cienciala (Stuchlík, Roman), 25. Lacka (Adámek), 43. Kovařčík (Pisarik, Cienciala)


    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Páleník, Blaha, Hierman, Cestr, Hlaváček, Lidák – Wágner, Navrátil, Palička, Részegh, Tůma, Macháček, Adámek, Kellerstein, Rindoš, Kulich, Strunz, Polák
    HC Oceláři Třinec: Fendrich (od 5.Loubal) – Pisarik, Janiczek, Zahradníček, Bartko, Roman, Stránský, Heider, Adámek – Lacka, Stuchlík, Kaukič, Petrák, Cienciala, Flok, Kovarčík, Kalus, Murín, Pala

    Rozhodčí: Sýkora – Jelínek, Peseš
    bahis siteleri