Čeljabinsk – HC Slovan 1:2 (0:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Záhřeb 2:4 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 3:6 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Medveščak Záhřeb
Středa 30.12.2015, 16:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Jeden z hostujících hráčů zkoušel trefit prázdnou branku z vlastní třetiny, tu však jen těsně minul a stav tak zůstává stále 2:4.
     
    58:57
    Domácí to zkoušejí v šesti!
    Tomáš MERTL - 2:4
     
    58:10
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté nejspíš rozhodují dnešní utkání! TOMÁŠ MERTL a Brule se řítili sami proti jednomu obránci, Mertl naznačil přihrávku na Bruleho a následně poslal střelu na branku, která nakonec skončila v síti! Asistence: Gilbert Brule, Danny Taylor.
     
    58:06
    Dva hostující hráči se nyní řítili proti jednomu obránci, Brule to však vzal na sebe, ale jeho střelu dokázal Sudnicin chytit, a poté i jeho dorážku.
     
    52:01
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za hru vysokou holí vyfasoval Jämtin.
     
    47:45
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění odsedí Mäntylä.
    Edwin HEDBERG - 2:3
     
    46:47
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v dnešním utkání dostávají do vedení! Bolduc vyslal na branku střelu z pravého kruhu, Sudnicin kotouč pouze vyrazil před sebe k volnému EDWINU HEDBERGOVI, a ten už neměl problém kotouč poslat pod sedícím Sudnicinem. Asistence: Alexandr Bolduc.
     
    37:34
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Bolduc.
     
    37:31
    Ihned z trestné lavice se dostal do samostatného úniku Bondarev, svou střelou k bližší tyči však nedokázal překonat Taylora.
     
    35:15
    Hosté si zahrají přesilovku. Dvě minuty za sekání vyfasoval Bondarev.
     
    32:55
    Až nyní se jim to povedlo a hned z toho byla velká šance! Jeden z domácích hráčů nahodil kotouč před branku, tam puk ještě posunul do leva na volného Rjasenskijho Žukov, ten však následnou střelou nedokázal prostřelit Taylora.
     
    31:23
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za vražení na hrazení odsedí Mäntylä.
    Colby GENOWAY - 2:2
     
    27:52
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté opět vyrovnávají! Mertl se dostal ke kotouči v mezikruží, následně si s ním sjel víc k brance, ale poté se rozhodl raději přihrát zpět do mezikruží COLBYMU GENOWAYOVI, a ten následnou střelou krásně vymetl pavučinku v pravém horním rohu. Asistence: Tomáš Mertl.
    Igor POLYGALOV - 2:1
     
    25:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení! Kvapil se dostal do samostatného úniku proti Taylorovi, těsně před ním však poslal kotouč zadovkou na IGORA POLYGALOVA, a ten následně prostřelil Taylora střelou mezi betony. Asistence: Marek Kvapil, Michail Žukov.
     
    23:14
    Kvapil se nyní dostal s kotoučem po levé straně kluziště až do útočného pásma, následně se s kotoučem natlačil před Taylora, toho však nedokázal následnou střelou překonat.
    Simon GYSBERS - 1:1
     
    22:04
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! SIMON GYSBERS napřáhl ke střele od modré čáry a kotouč po jeho střele skončil až v síti! Sudnicin neměl šanci proti této tvrdé ráně. Asistence: Jesse Saarinen.
     
    20:33
    Oba týmy půjdou do čtyřech. Dvě minuty za hrubost odsedí Polygalov (NIZ) a Mäntylä (ZAG).
     
    12:53
    Saarinen nyní dostal skvělou přihrávku před branku zpoza branky, jeho následnou nebezpečnou střelu dokázal Sudnicin skvěle chytit.
     
    07:38
    Brule si nyní sjel s kotoučem od levého mantinelu do středu kluziště a na Sudnicina vyslal jedovatou střelu, Sudnicin však tento pokus skvěle chytil!
     
    05:24
    Hosté si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Žukov.
     
    02:48
    Grigorenko a Zdunov se nyní řítili sami proti jednomu obránci, Grigorenko to vzal však na sebe, ale svou střelou nedokázal prostřelit Taylora.
    Nikita ŠČITOV - 1:0
     
    01:01
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a dostávají se tak do vedení 1:0! NIKITA ŠČITOV dostal přihrávku na modrou čáru, následně vyslal na branku tvrdou střelu, která skončila za zády bezmocného Taylora! Asistence: Igor Polygalov.
     
    00:45
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Hedberg.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 2. Ščitov (Polygalov), 26. Polygalov (Kvapil, Žukov) – 23. Gysbers (Saarinen), 28. Genoway (Mertl), 47. Hedberg (Bolduc), 59. Mertl (Brule, Taylor)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Lisutin) – Ljamin, Bondarev, Rjasenskij, Sergejev (A), Ščitov (C), Kuzmin, Jevsejenkov, Bryncev – Žukov, Volkov, Stas – Porjadin, Polygalov, Kvapil – Sexton, Stoa, Taffe – Grigorenko, Kulikov, Zdunov
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Kroselj) – Parlett, Morrisonn, Mäntylä (A), Gysbers, Jurčina, Larkin, Deutsch – Smoleňák (A), Mertl, Genoway – Bjorkstrand, Saarinen, Brule – Bolduc, Hedberg, Arkalov – Katic, Glumac (C), Perkovič

    Rozhodčí: Gašilov, Bukin – Sadovnikov, Sivov
    bahis siteleri