New Jersey – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Dallas 6:3 (kon.) | Boston – Ottawa 7:3 (kon.)
Toronto – NY Islanders 3:6 (kon.) | Florida – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Detroit 4:1 (kon.) | Calgary – Anaheim 0:1 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Arizona – Chicago 5:7 (kon.)
konec
Boston Bruins
7:3 (2:1, 1:1, 4:1)
Ottawa Senators
Středa 30.12.2015, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Staňte se fanoušky stránky NHL.cz.

    Máte rádi NHL? Jestli vaše odpověď zněla "ANO", tak se staňte fanoušky stránky NHL.cz. (y) :-)

    Zveřejnil(a) Hokej dne 29. prosinec 2015
     
    Z mé strany je to pro tentokrát vše, příště na počtenou! (04:11:07)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ:

    Zdeno Chára (BOS) 0+0, +0, 4 střely, čas na ledě 24:38
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Patrice Bergeron (BOS) 2+0
    2. Jimmy Hayes (BOS) 3+0
    3. Matt Beleskey (BOS) 2+0
     
    Uff, to byla divočina! Neskutečné utkání je za námi, k vidění bylo hned 10 gólů a sudí Frederick L’Ecuyer a Kyle Rehman rozdali celkem 110 trestných minut. Bruins si ve třetí třetině otevřeli střelnici a nakonec zvítězili přesvědčivě 7:3. Na gól Bergerona sice ještě dokázal vzápětí odpovědět Hoffman, ale Bruins si v závěru pojistili výhru dvěma trefami Hayese (ta druhá padla dvě desetiny před koncem) a dalším gólem Beleskeyho. Craigu Andersonovi se dnes asi dobře spát nebude, ottawský gólman totiž vytáhl několik famózních zákroků, kotouč ale ze své svatyně lovil hned sedmkrát. Další zajímavostí je, že Erik Karlsson dnes strávil na ledě téměř 35 minut, tedy více než polovinu utkání!
     
    Konec zápasu.
    59:59 Jimmy HAYES - 7:3
     
    59:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Čepice na led! JIMMY HAYES dvě desetiny sekundy před závěrečnou sirénou dorazil za Andersonova záda Seidenbergovo nahození od modré, čímž dokonal hattrick! Asistence: Frank Vatrano, Dennis Seidenberg.
     
    59:34
    Chris Neil (OTT) vyfasoval dvě minuty za vyprovokování hromadné šarvátky a pět minut za bitku. Dave Dziurzynski (OTT) a Zac Rinaldo (BOS) pak obdrželi pětiminutové tresty za bitku. Desetiminutové osobní tresty pak obdrželi Max McCormick (OTT), Mark Borowiecki (OTT), Adam McQuaid (BOS), Kevan Miller (BOS), Matt Beleskey (BOS) a Zack Smith (OTT).
     
    59:34
    No, pánům sudím to teď vůbec nezávidím a jsem celkem zvědavý na konečné rozdělení trestů...
     
    59:34
    Na ledě to pořádně vře! Hned několik dvojic se pustilo do sebe a pokud mne nešálí zrak, pere se i Chris Neil, jenž tak nejspíš dovršil hattrick Gordieho Howea!
     
    58:57
    Minutu před koncem ještě mimořádně bohaté a zajímavé utkání okořenila další bitka! McCormick (OTT) shodil rukavice s Ferrarem (BOS) a bostonskému útočníkovi zasadil několik přesných ran, syn televizního komentátora Raye Ferrara ale ottawského zelenáče nakonec povalil na led. Oba kohouti vyfasovali pětiminutové tresty za bitku.
     
    58:20
    Chiasson se chystal vyvézt kotouč z obranné třetiny, když vtom to u hrazení schytal od Joea Morrowa a následně jej o puk připravil Kevan Miller.
     
    57:34
    Senátoři se při přechodu do útočného pásma snad poprvé, maximálně podruhé v zápase dopustili ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
    56:40 Matt BELESKEY - 6:3
     
    56:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    To byla rána! Zdá se, že o osudu tohoto střetnutí je definitivně rozhodnuto. Ryan Spooner si za brankou udělal tréninkového panáka z Borowieckiho a poté předložil ideální přihrávku napřaženému MATTU BELESKEYMU, jenž tvrdou ranou z voleje nedal ottawskému brankáři šanci! Asistence: Ryan Spooner, Loui Eriksson.
    55:49 Jimmy HAYES - 5:3
     
    55:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    A už je to znovu o dva góly, Boston udělal další mílový krok k výhře! JIMMY HAYES se ve středním pásmu zmocnil volného kotouče a vyrazil s ním do rychlého protiútoku. Hayes si vyměnil puk s Talbotem a poté pohodlně překonal bezmocného Andersona! Asistence: Max Talbot, Loui Eriksson.
     
    55:27
    Karlssonovu nepříliš povedenou rozehrávku vystihl Zdeno Chára a jeho dlouhatánská hůl. Domácí poté vyhodili puk do útočného pásma.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 9. Hayes (Miller), 17. Bergeron (Krug, Spooner), 22. Beleskey (Connoly, Marchand), 43. Bergeron (Krug, Griffith), 56. Hayes (Talbot, Eriksson), 57. Beleskey (Spooner, Eriksson), 60. Hayes (Vatrano, Seidenberg) – 13. Neil (Prince, McCormick), 38. Zibanejad (Neil, Prince), 45. Hoffman (Karlsson, Methot)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára "C", McQuaid, Seidenberg, Krug, Morrow, Miller – Marchand, Bergeron, Connoly – Beleskey, Spooner, Eriksson – Vatrano, Ferraro, Hayes – Rinaldo, Talbot, Griffith.
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Methot, Karlsson "C", Wiercioch, Borowiecki, Cowen, Wideman – Smith, Turris, Stone – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Dziurzynski, Pageau, Chiasson – Prince, McCormick, Neil.

    Rozhodčí: Frederick L’Ecuyer, Kyle Rehman – Tim Nowak, Michel Cormier

    Diváci: 17565
    thejrc.org