Čeljabinsk – HC Slovan 1:2 (0:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Záhřeb 2:4 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 3:6 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:6 (2:2, 1:2, 0:2)
Spartak Moskva
Středa 30.12.2015, 17:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    SPARTAK MOSKVA
    Spartak Moskva se po pauze vrátil zpět do KHL, a je vidět, že se tento tým tvořil na začátku letní přípavy. Spartak neměl dobrý vstup do sezóny, a dlouho se hledal. Momentálně se nachází na jedenácté příčce Západní konference, a stále může pomýšlet na postup do play-off!

    Spartak dnes čeká třetí utkání na hřišti soupeře v řadě! Nejprve se moskevský celek představil na ledě Ufy, kde dokázal vyhrát těsně 2:1. V posledním zápase však celek z hlavního města narazil na Magnitogorsk, který dokráčel ke snadné výhře 4:0!
     
    HC VIŤAZ
    Viťaz zatím nezažívá příliš povedenou sezónu, a zatím marně útočí na příčky zaručující postup do vyřazovací části. Momentálně se nachází na předposlední příčce Západní konference se ziskem 52 bodů. Na osmé Dinamo Minsk momentálně Podolsk ztrácí již jedenáct bodů!

    Viťaz sehrál poslední čtyři zápasy na půdě týmů z Východní konfere, a uspěl pouze v jednom případě. Na ledě Chanty-Mansijsku uspěl poměrem 3:2! Poté však přišla porážka s Nižněkamskem, a v posledním zápase Podolsk padl na ledě Ufy 0:3!
     
    Příjemné středeční odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga dnes pokračuje dalšími zápasy, a my se společně zaměříme na souboj HC Viťazu se Spartakem Moskva. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz: Sateri (Saprykin) – Davydov, Lukin, Eronen, Berďjukov, Kostromitin, Golovkov, Vasčenko – Soloduhin (C), Kokšarov (A), Koroljov – Afinogenov, Kempe (A), Makejev – Horák, Abdullin, Šitikov – Musatov, Vyglazov, Drugov

    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Genoway, Valentěnko, Bělov, Korobov (C), Djablenko (A), Sorokin, Provolnev – Radil, MEreskin, Wellman – Levickij, Bodrov, Radulov – Lesčenko, Vasiljev, Šmeljov – Vorobjov, Li, Voronin (A).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:47
    Do dnešního zápasu vstoupil aktivněji hostující Spartak, který má zatím daleko více ze hry, nicméně do žádné větší šance se zatím nedostal.
     
    03:27
    Vladislav Provolněv dostal na levé straně dostatek prostoru od domácích hráčů, a tak najel mezi kruhy, a tvrdě vypálil. Jeho rána však těsně minula branku Sateriho!
     
    03:59
    Hostující Spartak pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, a další nebezpečný pokus hostujícího celku vyslal Gleb Klimenko. Jeho pokus však vyrazil Sateri do ochranné sítě!
     
    04:31
    Spartak pokračuje v aktivní hře! Středem hřiště postupoval Casey Wellman, který nahodil kotouč na Sateriho, a vybojoval vhazování v pásmu Podolsku.
     
    05:18
    Hostující celek se dokázal dostat přes dobře napadající domácí hráč, a mohl postupovat vpřed. Lesčenko však ve středním pásmu ztratil kotouč.
     
    05:41
    Velká šance domácího Viťazu! Na pravé straně dostal hodně prostoru Maxim Afinogenov, a ruský útočník si nabruslil před branku, a svou prudkou střelou trefil tyč!
     
    06:23
    Rozehrávající Lukin teď zvolil hodně riskantní přihrávku napříč pásmem, kterou našel Koroljova. Domácí však mohou být rádi, že puk nezachytil Lukáš Radil!
     
    07:01
    Igor Radulov teď zavezl kotouč kotouč po pravé straně za brankou, a následnou přihrávkou našel před Saterim volného Igor Levickije. Jeho pohotovou střelu však finský brankář dokázal vyrazit!
     
    07:26
    Spartak opět nahodil kotouč ze středního pásma na Sateriho, který raději přerušuje hru, a po komerční pauze se bude vhazovat v pásmu Viťazu!
     
    08:06
    Anton Koroljov najel do útočného pásma, a svižnou přihrávkou hledal před brankou Kokšarova. Ruský útočník však nedokázal rychlou přihrávku zpracovat!
     
    08:54
    Domácí Viťaz v posledních minutách pomalu přebírá iniciativu, a je velmi aktivní. O další střelecký pokus se postaral Abdulin, nicméně jeho střela branku minula!
     
    10:26
    Hlavní rozhodčí bude poprvé v tomto zápase vylučovat! Na trestnou lavici míří Dmitrij Korobov, který nedovoleně bránil Kempeho!
     
    10:48
    První střelu při přesilové hře Viťazu vyslal od modré čáry obránce Ilja Davydov, nicméně Engren dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    11:09
    Domácí celek pokračoval v aktivní kombinace v útočném pásmu, a do zakončení se dostal opět obránce Davydov. Tentokrát už Engren kotouč lapil, a přerušil hru.
     
    11:36
    Viťaz si zatím vede při své přesilové hře velmi dobře. Na modrou dostal přihrávku obránce Lukin, jehož tvrdou střelu zablokoval Pavel Valentěnko, který odjíždí na střídačku s bolestivou grimasou!
     
    12:05
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A domácí celek nakonec přesilovou hru také využívá, a dostává se do vedení! ROMAN HORÁK operoval s kotoučem na hranici levého kruhu, a nakonec to český útočník zkusil. Jeho přesná střela prolétla přesně mezi nohy Engrena, a kotouč skončil v brance! Asistence: Dmitrij Šitikov, Denis Abdullin.
    Roman HORÁK - 1:0
     
    12:59
    Moskevský Spartak se pokouší velmi rychle odpovědět, a momentálně kombinuje v útočném pásmu. Do zakončení se však zatím nedostal.
     
    13:37
    Domácí tým chyboval na útočné modré, a do úniku se mohl dostat Lukáš Radil. O českého útočníka se však postarala obrana domácího celku!
     
    14:11
    Spartak aktivně kombinoval v útočném pásmu, nicméně hráči Viťazu velmi aktivně napadali, a dokázali dostat kotouč do středního pásma.
     
    14:44
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje také hostující Spartak! Na trestnou lavici míří domácí Kokšarov.
     
    15:11
    Spartak právě vstřelil branku!
    A moskevský celek přesilovou hru také velmi rychle využívá! Spartak se hned po vhazování dostal v útočném pásmu do kombinace. Valentěnko posunul kotouč na pravou stranu, kam si nabruslil SERGEJ ŠMELJOV. Na ránu ruského útočníka byl Sateri krátký, a kotouč skončil v síti! Asistence: Pavel Valentěnko.
    Sergej ŠMELJOV - 1:1
     
    16:01
    Vzápětí však bude mít Viťaz možnost přesilové hry! Do zajímavé šance se řítil Dmitrij Šitikov, kterého podrazil Jevgenij Bodrov.
     
    16:23
    Začátek přesilové hry však domácímu celku příliš nevyšel, a Spartaku se podařilo vyhodit do pásma svého soupeře!
     
    16:58
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se prosazuje ve vlastním oslabení, a otáčí skóre dnešního zápasu! Velkou šanci měl před Engrenem Makejev, nicméně toho obral o kotouč obránce. Následně šel do protiútoku Šmeljov, který vysunul VJAČESLAVA LEŠČENKA, jenž si dokázal poradit, a Sateriho překonal přesnou střelou k tyči! Asistence: Sergej Šmejljov, Charles Genoway.
    Vjačeslav LEŠČENKO - 1:2
     
    17:55
    Viťa pokračoval v přesilové hře, nicméně si nedokázal vytvořit tlak v útočném pásmu, a Bodrov se již prohání zpět na ledě.
     
    18:19
    Ze středního pásma nahodil kotouč za branku Roman Horák. Od mantinelu se kotouč odrazil před branku, nicméně pozorný Engren kotouč přikryl pod lapačku!
     
    18:45
    Aktivní Sergej Šmeljov dostal hodně prostoru v útočném pásmu, a tak se pokoušel překonat Sateriho. Branku finského brankáře však přestřelil.
     
    19:14
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V samotném závěru třetiny však domácí Viťaz srovnává na 2:2! Maxim Afinogenov dostal přihrávku na pravou stranu, a hned přiklepl kotouč do jízdy MARIOVI KEMPEMU, který vyslal z ostrého úhlu milimetrově přesnou střelu, která skončila za zády Engrena! Asistence: Maxim Afinogenov, Teemu Eronen.
    Jurij KOKŠAROV - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla hned čtyři branky, a diváci se rozhodně nenudili! Do vedení se dostal domácí celek ve 13. minutě, kdy se prosadil přesnou střelou Roman Horák! Na jeho branku však dokázal rychle odpovědět Sergej Šmeljov, který se prosadil také z přesilové hry! O minutu později už vedl Spartak, to když se v oslabení trefil Vjačeslav Leščenko. V poslední minutě první třetiny však srovnal přesnou střelou Švéd Mario Kempe!

    Druhá třetina začne přibližně v 18:22!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:39
    Do druhé třetiny vstoupil lépe domácí celek, který se hned dostal do zajímavé šance. Z hranice pravého kruhu střílel Abdullin, nicméně jeho střeal mířila mimo!
     
    22:06
    Charles Genoway střílel od modré, a jeho pokus lehce tečoval Mereskin. Kotouč však po teči ruského útočníka skončil nad brankou Sateriho!
     
    22:40
    Viťazu teď však vůbec nevyšla rozehávka, a po nepřesné přihrávce Kostromitina skončil kotouč na zakázaném uvolnění.
     
    23:36
    Nikita Vyglazov zatáhl kotouč do útočného pásma po levé straně, a následně ho nahodil za branku. V tomto prostoru se však nacházel pouze Genoway, který rozehrává.
     
    24:14
    Teď však dostal mezi kruhy krásnou přihrávku domácí Igor Musatov, jehož pohotovou střelu však dokázal Engren vyrazit!
     
    25:22
    Dmitrij Korobov na modré čáře krásně uvolnil Pavla Provolněva, který se opřel do kotouče, a jeho dělovka zazvonila o tyč Saterinho branky!
     
    25:48
    Moskevský Spartak pokračoval v aktivní kombinaci v útočném pásmu. Do dalšího zakončení se dostal Alexander Vasiljev, jehož střelu však Sateri lapil.
     
    26:46
    Domácí celek však ukázal, že umí být také nebezpečný! Na pravé straně se uvolnil Afinogenov, jehož prudká rána mířila těsně vedle!
     
    27:23
    Do útočného pásma tentokrát zatáhl kotouč Igor Musatov, jehož následné nahození mířilo za branku, kam si najížděl Vyglazov. Ruský útočník se však přes Genowaye k puku nedostal.
     
    28:15
    Dlouho dobu se hrálo bez přerušení. To rozsekl až Lukáš Radil, který najížděl se svými spoluhráči do zajímavého přečíslení. Český útočník vzal nakonec akci na sebe, nicméně střelou do horní poloviny branky Sateriho nepřekonal!
     
    28:51
    Roman Horák se pokoušel uvolnit ve středním pásmu, nicméně měl proti sobě hned dvojici protihráčů, a u kotouče jsou hosté.
     
    29:21
    Od modré čáry vyslal dobrou střelu obránce Charles Genoway. Jeho střelu tečoval Leščenko, nicméně kotouč skončil v laapčce Sateriho!
     
    30:01
    Velmi dobrou práci odvedl za brankou Gleb Klimenko, který následnou přihrávkou našel volného Vasiljeva. Jeho pohotová střela však skončila mimo!
     
    30:43
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak si bere své vedení zpět, a střílí třetí branku v dnešním zápase! Hostující moskevský celek zavřel svého soupeře v útočném pásmu, a Levickij poslal krásnou přihrávku do pravého kruhu, kde se nacházel CHARLES GENOWAY. Kanadský obránce si následně vybruslil do středu, a přesnou střelou k tyči překonal Sateriho! Asistence: Jevgenij Bodrov a Igor Levickij.
    Charles GENOWAY - 2:3
     
    31:16
    Napadající Alexej Makejev se pokoušel dostat ke kotouči, a tak skočil "rybičku" pod nohy Korobova. Kotouč se následně odrazil přesně do lapačky Engrena, a hra je přerušena!
     
    31:49
    Spartak pokračoval v aktivní hře, a opět kombinoval v útočném pásmu. Za brankou se dostal ke kotouči Šmeljov, který obkroužil branku, nicméně Sateriho překonat nedokázal!
     
    32:51
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí celek však nenechává svého soupeře ve vedení dlouhou, a po necelých dvou minutách zpět srovnává na 3:3! V útočném pásmu chyboval Vasiljev, a domácí Soloduchin táhl protiútok Viťazu! Jeho následná přihrávka našla hůl JURIJE KOKŠAROVA, který pouze tečoval kotouč do branky Engrena! Asistence: Vjačeslav Soloduchin a Anton Koroljov.
    Jurij KOKŠAROV - 3:3
     
    33:39
    Domácí celek kombinoval v útočném pásmu, a Abdullin se pokoušel křížnou přihrávkou najít na modré Davydova. Do jeho přihrávky na poslední chvíli vložil hůl Genoway!
     
    33:58
    Před brankou domácího celku se málem dostal do zakončení hostující Wellman, nicméně tomu na poslední chvíli sjel kotouč z čepele.
     
    34:23
    Aktivní Charles Genoway zatáhl kotouč do třetiny, a vystřelil z hranice pravého kruhu. Jeho střelu však zablokovala domácí obrana!
     
    34:35
    Spartak si zahraje přesilovou hru! Igor Golovkov nedovoleně bránil hostujícího Glazačeva, a míří na trestnou lavici!
     
    35:09
    První střelu během přesilovky Spartaku vyslal z ostrého úhlu Vjačeslav Leščenko, který však Sateriho nedokázal překonat!
     
    35:49
    Domácí Viťaz však brání opravdu velmi dobře, a svého soupeře zatím drží ve středním pásmu. Spartak momentálně rozehrává svou akci z vlastní třetiny.
     
    36:18
    Krásnou individuální akci předvedl Gleb Klimenko, který prošel do útočného pásma po pravé straně, a následně se nacpal i přes Sateriho. Zakončení se mu však nevydařilo!
     
    36:47
    Těsně po návratu Golovkova na led se dostal ke střele domácí Vjačeslav Soloduchin, který vystřelil z pravé strany. Ivannikov byl však na svém místě!
     
    37:20
    Ze středního pásma to teď zkoušel hostující Vasiljev, nicméně jeho nahození nebylo pro Sateriho problémem.
     
    38:25
    V závěru druhé třetiny je daleko aktivnější hostující Spartak, který momentálně kombinuje v útočném pásmu. Do zakončení se však zatím nedostal!
     
    38:45
    Domácí Alexej Makejev hledal bekhendovou přihrávkou před brankou Maria Kempeho. Před švédským útočníkem však kotouč zablokoval obránce Valentěnko.
     
    39:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Kanonáda v moskevském derby pokračuje, a Spartak se dostává v závěru druhé třetiny zpět do vedení! Hostující celek se dostal do přečíslení dva na jednoho, kterého táhl Leščenko. Jeho následná přihrávka našla SERGEJE ŠMELJOVA, který si připisuje druhou branku v dnešním utkání! Asistence: Vjačeslav Leščenko a Casey Wellman.
    Sergej ŠMELJOV - 3:4
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    První polovinu druhé třetiny jsme na branku marně čekali. Ve 31. minutě však Spartak zatlačil svého soupeře v útočném pásmu, a po pěkné akci se prosadil Charles Genoway! Domácí celek se však nevzdal, a za necelé dvě minuty opět srovnal! Soloduchin s Jurijem Kokšarovem se dostali do přečíslení, a druhý jmenovaný mířil přesně! V závěru třetiny byl však opět aktivnější hostující Spartak, a branku na 4:3 vstřelil Sergej Šmeljov svou druhou brankou v zápase!

    Třetí třetina začne přibližně v 19:11!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:47
    Na modré dostal krásnou přihrávku hostující Glazačev, jehož ránu Sateri vyrazil pouze k dojíždějícímu Mereskinovi, tomu se však nepodařilo trefit poloprázdnou branku!
     
    41:33
    Anton Koroljov spadl po souboji s Gilroyem, a dožadoval se odpískání nedovoleného zákroku. Rozhodčí však nechali hru plynout...
     
    42:39
    Za brankou Spartaku odvedl dobrou práci domácí Afinogenov, který následně před Ivannikovem hledal Kempeho. Švédský útočník však na kotouč nedosáhl!
     
    43:22
    Velká šance domácího Viťazu! Ve středu hřiště operoval s kotoučem Makejev, který jej následně prostrčil na Maria Kempeho. Švédský útočník však Ivannikova překonat nedokázal!
     
    44:06
    Spartak je v posledních minutách hodně pasivní, a do další šance najížděl Dmitrij Šitikov. Ruský útočník však nakonec nechal kotouč za sebou ...
     
    44:47
    Čtvrtá útočná formace Spartaku se dokázala usadit v útočném pásmu, nicméně do zakončení se zatím nedostala.
     
    44:58
    Domácí Viťaz si však zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Vsevolod Sorokin, který podrazil u mantinel domácího Soloduchina!
     
    45:44
    Viťazu se však zatím v přesilové hře vůbec nedaří. Moskevský Spartak dokázal již dvakrát vyhodit kotouč z pásma ven, a Viťaz střídá ...
     
    46:15
    Teď už se však domácí celek dokázal usadit v útočném pásmu, a kombinuje. Do zakončení se však zatím nedostal.
     
    46:45
    Střelu Romana Horáka z mezikruží brankář Ivannikov v pohodě lapil. Na brankovišti následně neudržel nervy Igor Golovkov, který chytil Valentěnko. Oba nakonec putují na trestnou lavici ...
     
    47:19
    Domácí celek se v přesilové hře prosadit nedokázal, a Sorokin se již prohání zpět na ledě. Spartak se tak bude soustředit zejména na obranu, aby neinkasoval!
     
    48:06
    Spartak rozjížděl svou útočnou akci z vlastní třetiny, nicméně rozehrávka se hostům, nepovedla, a u kotouče je Viťaz!
     
    49:18
    Moskevský Spartak zatím hraje v posledních minutách skvěle v obraně, a svého soupeře nepouští do nějaké větší příležitosti.
     
    49:44
    Po pravé straně najel do útočného pásma Afinogenov, který ještě vylepšoval pozici pro Maria Kempeho. O švédského útočník se však postaral obránce Genoway!
     
    50:23
    Domácím se vůbec nedaří založil postupný útok, a jejich rozehrávka často končí na holích obránců Spartaku!
     
    50:48
    Na levé straně se otevřel prostor pro Lukáše Radila, který nabral rychlost, a dostal se také ke střele. Jeho pokus však lapil Sateri! Následuje komerční přestávka ...
     
    51:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    Necelých devět minut před koncem střílí Spartak veledůležitou branku, která bude možná rozhodující v dnešním utkání! Po chybě domácího celku ve středním pásmu se dostal ke kotouči Šafigulin, který svou přihrávkou našel před brankou Klimenka. Jeho střelu ještě Sateri vyrazil, nicméně na zakončení ALEXANDERA VASILJEVA byl již krátký! Asistence: Gleb Klimenko, Grigorij Šafigulin.
    Alexander VASILJEV - 3:5
     
    52:06
    Hned po brance domácího celku se do šance dostal domácí Viťaz! Od modré pálil Genoway, a jeho ránu se pokoušel dorážet Davydov. Jeho dorážka však mířila mimo!
     
    52:20
    Hlavní rozhodčího budou vylučovat! Na trestnou lavici míří Casey Wellman, který hákoval Koroljova. "Za katr" však míří také Voroljov, který pádu hodně přidal!
     
    53:09
    Viťaz byl velmi aktivní v útočném pásmu, a sympaticky kombinoval. Nakonec se však domácí celek do zakončení nedostal!
     
    53:57
    Spartak zvládá závěr zápasu prostě skvěle, a svého soupeře zatím prakticky k ničemu nepouští!
     
    54:25
    Genoway našel na levé straně Leščenka, který prošel do útočného pásma, a rychle vystřelil. Jeho ránu však zblokoval do ochranné sítě Davydov!
     
    54:57
    Na druhé straně to zkoušel Anton Koroljov, jehož rána byla také sražena do ochranné sítě!
     
    55:35
    To je velká komplikace pro Viťaz, který pravděpodobně přichází o šanci na vyrovnání! Domácí Kostromitin nezvládl souboj s Leščenkem, a hostující útočníka zasáhl vysokou holí do obličeje!
     
    56:06
    Spartak se zatím drží v útočném pásmu, a kombinuje. Hráči domácího celku však velmi dobře napadají ...
     
    56:31
    Dlouhou kombinaci domácího celku ukončil tvrdou střelou od modré Charles Genoway, jehož střelu Sateri dokázal vyrazit. Následnou se kotouč odrazil na hůl Mereskina, který však zakončit nedokázal!
     
    57:16
    Ve vlastním oslabení se dostal do útoku domácí Nikita Vyglazov, který se dokázal prokličkovat až ke střele. Jeho bekhendový pokus však skončil nad brankou!
     
    57:41
    Viťaz své oslabení dokázal zvládnout, a Kostromitin je zpět na ledě! Nyní má domácí celek necelé dvě minuty na to, aby srovnal stav!
     
    58:21
    Za branku Ivannikova dostal kotouč útočník Soloduchin, o toho se však dobře postaral obránce Valentěnko, který ho obral o kotouč!
     
    58:46
    Do zajímavého přečíslení se dostal Leščenko, který postupoval po pravé straně. Jeho následnou přihrávku na Vasiljeva zblokoval Eronen, a ke kotouči se dostal Šmeljov. Jeho následná střela však mířila mimo!
     
    59:11
    V poslední minutě dnešního utkání měl ještě velkou šanci Roman Horák, který dostal hodně prostoru v mezikruží, nicméně jeho bekhendové zakončení Ivannikov lapil!
     
    59:11
    Domácí celek si bere oddechový čas, a bude to pravděpodobně zkoušet bez brankáře!
     
    59:48
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácím však hra bez brankáře nevyšla, a inkasují šestou branku v dnešním utkání! Do přečíslení se dostal Lukáš Radil, který postupoval středem hřiště. Český útočník následně přenechal kotouč KONSTANTINU GLAZAČEVOVI, který neměl problém trefit prázdnou branku! Asistence: Alexandr Mereskin a Lukáš Radil.
    Konstantin GLAZAČEV - 3:6
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! HC Viťaz nesehrál se Spartakem Moskva špatné utkání, nicméně domácím nevyšla poslední třetina, a nakonec prohráli 3:6!

    První třetina nabídla hned čtyři branky, a diváci se rozhodně nenudili! Do vedení se dostal domácí celek ve 13. minutě, kdy se prosadil přesnou střelou Roman Horák! Na jeho branku však dokázal rychle odpovědět Sergej Šmeljov, který se prosadil také z přesilové hry! O minutu později už vedl Spartak, to když se v oslabení trefil Vjačeslav Leščenko. V poslední minutě první třetiny však srovnal přesnou střelou Švéd Mario Kempe!

    První polovinu druhé třetiny jsme na branku marně čekali. Ve 31. minutě však Spartak zatlačil svého soupeře v útočném pásmu, a po pěkné akci se prosadil Charles Genoway! Domácí celek se však nevzdal, a za necelé dvě minuty opět srovnal! Soloduchin s Jurijem Kokšarovem se dostali do přečíslení, a druhý jmenovaný mířil přesně! V závěru třetiny byl však opět aktivnější hostující Spartak, a branku na 4:3 vstřelil Sergej Šmeljov svou druhou brankou v zápase!

    Ve třetí třetině se Viťaz marně pokoušel prosadit! V 52. minutě se tak trefil Alexander Vasiljev, který Spartak výrazně přiblížil k vítězství. V samotném závěru se ještě trefil Konstantin Glazačev, který potvrdil vítězství svého celku gólem do prázdné branky!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Roman Horák (CEC) 1+0, 5 střel, TOI – 18:03
    Lukáš Radil (SPM) – 0+1, 4 střely, TOI – 15:16

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:48:20)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 13. Horák (Šitikov, Abdullin), 20. Kempe (Afinogenov, Eronen), 33. Kokšarov (Soloduchin, Koroljov) – 16. Šmeljov (Valentěnko), 17. Leščenko (Šmeljov, Genoway), 31. Genoway (Bodrov, Levickij), 40. Šmeljov (Leščenko, Wellman), 52. Vasiljev (Klimenko, Šafigulin), 60. Glazačev (Mereskin, Radil)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Saprykin) – Davydov, Lukin, Eronen, Berďjukov, Kostromitin, Golovkov, Vasčenko – Soloduhin (C), Kokšarov (A), Koroljov – Afinogenov, Kempe (A), Makejev – Horák, Abdullin, Šitikov – Musatov, Vyglazov, Drugov
    Spartak Moskva: Ivannikov (Sinjagin) – Genoway, Valentěnko, Bělov, Korobov (C), Djablenko (A), Sorokin, Provolnev – Radil, Mereskin, Wellman – Levickij, Bodrov, Radulov – Lesčenko, Vasiljev, Šmeljov – Vorobjov, Li, Voronin (A)

    Rozhodčí: Dějev, Olejnin – Medveděv, Nazarov

    Diváci: 4501
    bahis siteleri