Boston – Washington 2:3 (kon.) | Buffalo – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 6:2 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 2:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:4 (kon.) | Calgary – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Minnesota Wild
Středa 06.01.2016, 01:08 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    00:13 Mikael GRANLUND - 2:4
     
    59:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nakonec se žádné drama nekoná, hosté přidávají druhý zásah do prázdné branky. MIKAEL GRANLUND ovládl buly ve středovém kruhu a ihned poté poslal kotouč neomylně do sítě. Bez asistence.
    59:45 Nick FOLIGNO - 2:3
     
    59:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Že by drama? Atkinsonovu střelu sice Dubnyk dokázal vyrazit, poté ale na hranici minnesotského brankoviště vznikl velký závar, v němž se nejrychleji zorientoval NICK FOLIGNO a doklepl touš do sítě! Asistence: Alexander Wennberg, Ryan Johansen.
    59:04 Zach PARISE - 1:3
     
    59:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Čepice na led, je rozhodnuto! One man show ZACHA PARISEHO pokračuje, americký reprezentant se zmocnil kotouče po Dubinskyho zaváhání a bekhendem ho poslal do prázdné branky! Jedná se už o druhý Pariseho hattrick v letošní sezóně. Bez asistence.
    32:43 Zach PARISE - 1:2
     
    32:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Díky skvělé přihrávce a ještě lepším zakončení si hosté berou zpět ztracený náskok! Granlund našel parádní žabičkou na pravé straně volného ZACHA PARISEHO, který přesnou střelou nedal Forsbergovi šanci! Asistence: Mikael Granlund, Ryan Suter.
    23:08 Cam ATKINSON - 1:1
     
    23:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Nationwide Areně začínáme opět od nuly! Scott Hartnell objel Dubnykovu svatyni a poslepu našel v předbrankovém prostoru trestuhodně neobsazeného CAMA ATKINSONA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Scott Hartnell, Cody Goloubef.
    17:22 Zach PARISE - 0:1
     
    17:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Sudí nakonec ani nebudou muset vylučovat, jelikož hosté výhodu využívají a jdou do vedení! Granlund pronikl do útočného pásma a našel na pravé straně nikým nehlídaného ZACHA PARISEHO, jenž střelou ke vzdálenější tyči nedal Forsbergovi šanci. Asistence: Mikael Granlund, Ryan Suter.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 24. Atkinson (Hartnell, Goloubef), 60. Foligno (Wennberg, Johansen) – 18. Parise (Granlund, Suter), 33. Parise (Granlund, Suter), 60. Parise, 60. Granlund


    Columbus Blue Jackets: Forsberg (Korpisalo) – Murray, Savard, Johnson, Goloubef, Ťutin, Prout – Jenner "A", Dubinsky "A", Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Foligno "C", Johansen, Campbell – Bourque, Karlsson, Boll.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Bäckström) – Suter "A", Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Strachan – Parise "A", Koivu "C", Vanek – Niederreiter, Granlund, Coyle – Zucker, Haula, Pominville – Porter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Gawryletz, Kovachik

    Diváci: 12411
    bahis siteleri